icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
12. jan 2011

@tessinka neviem ako sa to vola odborne 😅

tessinka
12. jan 2011

Malo by to byť to, že ak sa otváraš, lebo trochu povoľuje krčok, tak ho trochu zašijú. Vraj to veľmi pomáha. 🙂 Neviem, či je to u teba ono. Hlavne sa držte. Bude to dobré, neboooj. 🙂 🙂 🙂

crazybabenka
autor
13. jan 2011

hlásim nezmenení stav.....ale Paulínka dbá na maminku.....že ešte musí dnes niečo neodkladné vybaviť.....a potom ideme na to

sliver
13. jan 2011

ja hlásim stav po poradni, všetko OK, maličké ši škrabkalo hlavičku ručičkou a kopalo nohami celé naradostené 😀 😀
už začíname pomaličky vysadzovať lieky a injekcie, božinku to som rada!!!

pohodacka
13. jan 2011

@sliver tak gratulujem
@crazybabenka nakoniec budeš prenášať 😉 .
@janemari drž sa,myslíme na teba.

janemari
13. jan 2011

@tessinka no mne sa a krcok kracuje a dnes som uz mala aj kontrakcie 😒 Zajtra by mal byt zakrok no uvidime...

tessinka
13. jan 2011

@janemari, neboj sa, bude to dobré.
Ja som tu písala, že ma tiež hospitalizovali v nemocnici, a bolo to kvôli tvrdnutiu bruška, čiže kvôli kontrakciám... Bolo to v 26. tt. Ale dopadlo to všetko dobre, dávali mi lieky a potom som bola PN, v kľude. Určite to všetko dobre dopadne aj s tebou 🙂 A ešte budeš aj prenášať 🙂 .

Tak sa držte 🙂

tessinka
13. jan 2011

@sliver, to je super. Konečne budeš bez liekov. A zlaté s tým tvojím malým. 🙂

janemari
13. jan 2011

Tak hlasim zajtra ma idu zasivat,tak drzte palce 😅

crazybabenka
autor
14. jan 2011

@pohodacka ja si tiež myslim, že to potiahnem až do marca 😀

crazybabenka
autor
14. jan 2011

@janemari držkaj sa

sliver
14. jan 2011

@janemari - držkaj sa

pohodacka
15. jan 2011

@crazybabenka no jasné,počkáš ma a pôjdeme spolu 😉 .
@janemari daj vedieť ako si dopadla.Držíme všetky prsty.

janemari
15. jan 2011

Hlasim,ze som to prezila aj ked som mala chut to vzdat.Dovolili mi vstat az dns pobede.Snad sa mala udrzi do konca.

crazybabenka
autor
15. jan 2011

@pohodacka no veď bude teplejšie na kočíkovanie 😀

crazybabenka
autor
16. jan 2011

stále 2v1 ..... zajtra máme termín podľa doc.....tak uvidíme 😉

pohodacka
16. jan 2011

@janemari jasné,že sa udržííí!!!Budeme na ňu myslieť 🙂 .
@crazybabenka dc veríme,takže zajtra sa ide na vec,supeeeeeeeeeeeeeeerrrr. 😉

pohodacka
16. jan 2011

@janemari a teraz keď si zašitá ťa pustia domov?

janemari
16. jan 2011

@pohodacka no neviem,zatial sa nikto nevyjadril,ale podla vsetkeho pustaju len mesiac pred porodom.Ale beriem to tak ked sa mala narodi v marci bude to ok.Len nech vydrzi cim najdlhie.

pohodacka
16. jan 2011

@janemari presne tak,ale podstatné je,že ste s malinkou v dobrých rukách.

crazybabenka
autor
17. jan 2011

no takže stále kinderkujeme....a ani to nejak nevyzerá, že by sa to malo zmeniť.....hovorím....marec to istí 😀

sliver
17. jan 2011

@crazybabenka - sa teda riadne držíte 😉 ešte jej daj kopec živín a uvidíš zrazu keď to nebudeš čakať to bude tu 😉

@janemari - tak si to krásne zvládla, oddychuj, oni vedia čo robia a sa o teba krásne postarajú aj keď viem že to v nemocnici nie je vždy ružové....

crazybabenka
autor
17. jan 2011

@sliver len to už strašne dlho trvá 😅

janemari
17. jan 2011

Tak dnes mi oznamili,ze ak vsetko pojde tak ako ma tak ma ku koncu tyzdna pustia domov.A samozrejme budem musiet lezat.

pohodacka
17. jan 2011

@janemari to bude v pohode,známu zašívali-tiež sa otvárala ako ty-okolo 20.TT,pustili ju domov dokonca na druhý deň po zákroku a úplne v pohode sa držala až do termínu.

crazybabenka
autor
18. jan 2011

no tak stále držíme kinderkovský status.....ani doc. nevyšiel tip....no uvidíme....čo dnes na poradni 😉

janemari
18. jan 2011

@pohodacka dufam,ze aj u mna to bude ten isty pripad,aspon do konca marca nech sa krpana drzi.
@crazybabenka ako si dnes dopadla?Ci si ta tam uz aj nechali? 😕

crazybabenka
autor
18. jan 2011

@janemari nie som doma.....robili mi pásy....boli tam aj kontrakcie.....ale nie také....čo by som za hodinu mala rodiť.....povedal mi, že to už bude čoskoro....ale to mi povedal aj min. týždeň.....no ak sa malá do pondelku nevypýta sama......tak mi dajú v utorok vyvolávačku

pohodacka
18. jan 2011

@janemari neboj,ony na to už dohliadnu a ešte budeš aj prenášať nakoniec ako tá naša @crazybabenka.tá mi závidí ten marec 😀 😀 😀 .Aj keď ja už teraz neviem ako vydržím,tie noci sú hrúza,ani tak,ani tak,cítim sa jak megero.
Vo štvrtok ideme na poradňu,som zvedavá či sa už neotváram alebo tak ..

janemari
18. jan 2011

@crazybabenka takze utorok to isti 😉