Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Malo by to byť to, že ak sa otváraš, lebo trochu povoľuje krčok, tak ho trochu zašijú. Vraj to veľmi pomáha. 🙂 Neviem, či je to u teba ono. Hlavne sa držte. Bude to dobré, neboooj. 🙂 🙂 🙂
hlásim nezmenení stav.....ale Paulínka dbá na maminku.....že ešte musí dnes niečo neodkladné vybaviť.....a potom ideme na to
ja hlásim stav po poradni, všetko OK, maličké ši škrabkalo hlavičku ručičkou a kopalo nohami celé naradostené 😀 😀
už začíname pomaličky vysadzovať lieky a injekcie, božinku to som rada!!!
@sliver tak gratulujem
@crazybabenka nakoniec budeš prenášať 😉 .
@janemari drž sa,myslíme na teba.
@janemari, neboj sa, bude to dobré.
Ja som tu písala, že ma tiež hospitalizovali v nemocnici, a bolo to kvôli tvrdnutiu bruška, čiže kvôli kontrakciám... Bolo to v 26. tt. Ale dopadlo to všetko dobre, dávali mi lieky a potom som bola PN, v kľude. Určite to všetko dobre dopadne aj s tebou 🙂 A ešte budeš aj prenášať 🙂 .
Tak sa držte 🙂
Tak hlasim zajtra ma idu zasivat,tak drzte palce 😅
@pohodacka ja si tiež myslim, že to potiahnem až do marca 😀
@janemari držkaj sa
@crazybabenka no jasné,počkáš ma a pôjdeme spolu 😉 .
@janemari daj vedieť ako si dopadla.Držíme všetky prsty.
Hlasim,ze som to prezila aj ked som mala chut to vzdat.Dovolili mi vstat az dns pobede.Snad sa mala udrzi do konca.
@pohodacka no veď bude teplejšie na kočíkovanie 😀
stále 2v1 ..... zajtra máme termín podľa doc.....tak uvidíme 😉
@janemari jasné,že sa udržííí!!!Budeme na ňu myslieť 🙂 .
@crazybabenka dc veríme,takže zajtra sa ide na vec,supeeeeeeeeeeeeeeerrrr. 😉
no takže stále kinderkujeme....a ani to nejak nevyzerá, že by sa to malo zmeniť.....hovorím....marec to istí 😀
@crazybabenka - sa teda riadne držíte 😉 ešte jej daj kopec živín a uvidíš zrazu keď to nebudeš čakať to bude tu 😉
@janemari - tak si to krásne zvládla, oddychuj, oni vedia čo robia a sa o teba krásne postarajú aj keď viem že to v nemocnici nie je vždy ružové....
@sliver len to už strašne dlho trvá 😅
Tak dnes mi oznamili,ze ak vsetko pojde tak ako ma tak ma ku koncu tyzdna pustia domov.A samozrejme budem musiet lezat.
no tak stále držíme kinderkovský status.....ani doc. nevyšiel tip....no uvidíme....čo dnes na poradni 😉
@pohodacka dufam,ze aj u mna to bude ten isty pripad,aspon do konca marca nech sa krpana drzi.
@crazybabenka ako si dnes dopadla?Ci si ta tam uz aj nechali? 😕
@janemari nie som doma.....robili mi pásy....boli tam aj kontrakcie.....ale nie také....čo by som za hodinu mala rodiť.....povedal mi, že to už bude čoskoro....ale to mi povedal aj min. týždeň.....no ak sa malá do pondelku nevypýta sama......tak mi dajú v utorok vyvolávačku
@janemari neboj,ony na to už dohliadnu a ešte budeš aj prenášať nakoniec ako tá naša @crazybabenka.tá mi závidí ten marec 😀 😀 😀 .Aj keď ja už teraz neviem ako vydržím,tie noci sú hrúza,ani tak,ani tak,cítim sa jak megero.
Vo štvrtok ideme na poradňu,som zvedavá či sa už neotváram alebo tak ..
@crazybabenka takze utorok to isti 😉

@tessinka neviem ako sa to vola odborne 😅