icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
20. feb 2011

@janemari - júúúúúúúúúúúj ťažký deň máš zajtra
držím prsty samozrejme a čo najviac prachov........
božinku to je smutné, že sa ešte ani maličká nenarodila a dospelo to do takého konca 😒 ale zase nech sa netrápiš keď už bude maličká pri tebe 😉
a medzi akými menami váhaš?

tinara23
20. feb 2011

@janemari tak sa zajtra držkaj a riadne vyboxuj to čo vám s maličkou patrí 😉 😠 Ja keby som som mala dievčatko je to Timea, ale s chlapcom by som mala veľký problém 🙂 Ale Laura je pekné meno, aj to sa mi páči, len nám by k priezvisku nesedelo.

bbtina
20. feb 2011

Baby diky,nebojte poctivo lezim a ak by som aj nechcela,manzel by ma dal do pucu🙂 @janemari drzim palce a ziadaj vyzivne na seba aj na malu potom,nedaj sa odmakcit nicim

crazybabenka
autor
20. feb 2011

@janemari držkaj sa moja....budeme na teba myslieť a s maličkou držať päste....nech dostaneš viac ako si zaslúžiš 😉

crazybabenka
autor
20. feb 2011

@bbtina jaj moja....viem o čom hovoríš....aj ja som mala a teda aj mám doma tirana 😀 bol by za mňa aj dýchal....a nedajbože že som spravila niečo čo ma mohlo "unaviť" ....to bol prúser 😀

janemari
20. feb 2011

Dakujem za podporu 😔

petuska123
21. feb 2011

@bbtina ako tak citam ze sa vam podarilo ???ivf????gratulujem.....nam sa iui nepodarilo a tiez rozmyslam o ivf

sliver
21. feb 2011

prečo sa mi zdá že tu dlhšie nebola @pohodacka
žeby už ďalšia princezná na ceste?
asi ostáva iba čakať....

sliver
22. feb 2011

@janemari - dúfam že je všetko OK 😉 po včerajšku..........
@pohodacka - tak čakáme na prvé správičky, už som o tom presvedčená že si v nemocke......... keď sa tak dlho neozývaš 😉 držím palce aby všetko malo krásny priebeh a tešíme sa na prvé foto maličkej princeznej

janemari
22. feb 2011

@sliver ja hovorim tak,ze ked som uz neporodila vcera na tom sude pri klamstvach mm tak uz do terminu vydrzim 😀 Pravda je taka,ze som bola nahnevana,sklamana z bezmocnosti,ale na druhej strane ked som nad vsetkym popremyslala neobisla som na prazdno a hlavne zvladla som to sama bez zvysenych vydavkov na pravnika.

sliver
22. feb 2011

@janemari - super, ale isto sa aj uľavilo na duši, necítiš sa pokojnejšia? taký kľud?
no nech si klame, však ty vieš kde je pravda! nech si on svoju nechá 😉

janemari
22. feb 2011

@sliver no prave som sa dozvedela,ze sa svokrovci somna snazia urobit bezdomovca 😠

sliver
22. feb 2011

@janemari - a im tiež preskočilo? asi to majú v rodine................
ty bývaš kde, u nich či v ich byte či.........

zlatanka30
22. feb 2011

@janemari och boze to su co za ludia?bez chrbtovej kosti 😠

janemari
22. feb 2011

@sliver no oficialny trvaly pobyt mam v dome s mm.A prechodny u nasich.Ale idem si nahlasit trvaly do bytiku,len som nemala este kedy kedze som riesila nemocnicu,sudy a ine veci. Aj tak som to chcela do porodu urobit aby nemalo dietatko problemy s papiermi. Ale pekne sa vyfarbili,ze? 😒

sliver
22. feb 2011

@janemari - to teda hej, bohvie čo im tvoj bývalý nahovoril..... no a samozrejme že veria svojmu synčekovi.....
si si vybavila podnájom keď si od neho odišla?
jasné že si mala kopec starostí, hlavne v klude si všetko dáš do poriadku 😉
dúfam že ťa aspoň tvoji rodičia podporili!!!

crazybabenka
autor
22. feb 2011

a kde máme pohodáčku????

sliver
22. feb 2011

@crazybabenka - naposledy tu písala vo štvrtok tak podla mňa je už v nemocnici 😉

tinara23
22. feb 2011

takže držíme pohodačke palce 😉

sliver
23. feb 2011

@bbtina - ajoj moja, niečo nové?
ako sa cítiš???

petuska123
23. feb 2011

mrcha kde si?????????????????????????????????????????
druhe kolo caka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sliver
23. feb 2011

@petuska123 - mala si utroš? a bola si už v MT?

petuska123
23. feb 2011

@sliver ano mala som ho avcera som ho uz nebrala a v mt som este nebola mam tam len zavolat a oznamit ze test bol negativ.nemusim tam ist

janemari
23. feb 2011

Ahojte koceny 🙂

pohodacka
23. feb 2011

Tak ahoooooooooooooooooooooooooooojte.Máme krásnu zdravú Nelinku,ktorá sa narodila v piatok sekciou.VVšetko sa dalo vydržať aj keď "nikdy viac" 😀 ,ale ten chrúst stojí za to.Ak bude čas,hneď dám foto.Ďakujem baby,že ste na mňa mysleli.Dostalasom malé bolesti,pre istotu sme išli k dr a do hodinky bola Nelka pri mne.
Baby strsšne vám prajem ten pocit,sme do nej s mm zbláznení a kukáme na ňu ako keby padla z jahody
🙂 .Jediný problém-naliate tvrdé kamene,nie prsia a booooooliiiia ☹ .

petuska123
23. feb 2011

@pohodacka gratulujem vam...............

pohodacka
23. feb 2011

@petuska123 ďakujemeeeee.

sliver
23. feb 2011

@pohodacka - blahoželáááááááááááááááááááááááám zo srdca
už sme to tušili 😉

tinara23
23. feb 2011

@pohodacka juuuj super, gratulujem , takže malá Nelinka je už tu, teším sa na fotky 🙂

pohodacka
23. feb 2011

@sliver ďakujeeeeem,konečne to máme za sebou.Teraz sa len potrápiť s tými prsiami,to kojenie je druhý pôrod 🙂