Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari držkaj sa moja....budeme na teba myslieť a s maličkou držať päste....nech dostaneš viac ako si zaslúžiš 😉
@bbtina jaj moja....viem o čom hovoríš....aj ja som mala a teda aj mám doma tirana 😀 bol by za mňa aj dýchal....a nedajbože že som spravila niečo čo ma mohlo "unaviť" ....to bol prúser 😀
Dakujem za podporu 😔
@bbtina ako tak citam ze sa vam podarilo ???ivf????gratulujem.....nam sa iui nepodarilo a tiez rozmyslam o ivf
@sliver ja hovorim tak,ze ked som uz neporodila vcera na tom sude pri klamstvach mm tak uz do terminu vydrzim 😀 Pravda je taka,ze som bola nahnevana,sklamana z bezmocnosti,ale na druhej strane ked som nad vsetkym popremyslala neobisla som na prazdno a hlavne zvladla som to sama bez zvysenych vydavkov na pravnika.
@janemari och boze to su co za ludia?bez chrbtovej kosti 😠
@sliver no oficialny trvaly pobyt mam v dome s mm.A prechodny u nasich.Ale idem si nahlasit trvaly do bytiku,len som nemala este kedy kedze som riesila nemocnicu,sudy a ine veci. Aj tak som to chcela do porodu urobit aby nemalo dietatko problemy s papiermi. Ale pekne sa vyfarbili,ze? 😒
a kde máme pohodáčku????
@crazybabenka - naposledy tu písala vo štvrtok tak podla mňa je už v nemocnici 😉
takže držíme pohodačke palce 😉
mrcha kde si?????????????????????????????????????????
druhe kolo caka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@petuska123 - mala si utroš? a bola si už v MT?
@sliver ano mala som ho avcera som ho uz nebrala a v mt som este nebola mam tam len zavolat a oznamit ze test bol negativ.nemusim tam ist
Ahojte koceny 🙂
Tak ahoooooooooooooooooooooooooooojte.Máme krásnu zdravú Nelinku,ktorá sa narodila v piatok sekciou.VVšetko sa dalo vydržať aj keď "nikdy viac" 😀 ,ale ten chrúst stojí za to.Ak bude čas,hneď dám foto.Ďakujem baby,že ste na mňa mysleli.Dostalasom malé bolesti,pre istotu sme išli k dr a do hodinky bola Nelka pri mne.
Baby strsšne vám prajem ten pocit,sme do nej s mm zbláznení a kukáme na ňu ako keby padla z jahody
🙂 .Jediný problém-naliate tvrdé kamene,nie prsia a booooooliiiia ☹ .
@pohodacka gratulujem vam...............
@petuska123 ďakujemeeeee.

@janemari - júúúúúúúúúúúj ťažký deň máš zajtra
držím prsty samozrejme a čo najviac prachov........
božinku to je smutné, že sa ešte ani maličká nenarodila a dospelo to do takého konca 😒 ale zase nech sa netrápiš keď už bude maličká pri tebe 😉
a medzi akými menami váhaš?