icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
23. feb 2011

@tinara23 ďakujeeeem.Ty si to písala,že si bola laktačnou poradkyňou?Či som todoplietla?By som sa poradila..

tinara23
23. feb 2011

@pohodacka nie nie ja, tessinka

petuska123
23. feb 2011

@pohodacka daj muzikovi nech sa nakoji on 😀

petuska123
23. feb 2011

volala som do MT a mam zase zacat brat lieky kedze mrcha mi nedorazila teraz ked chcem ist do 2 kolka iui nedorazi mi mrcha...........neskutocne

sliver
23. feb 2011

@pohodacka - ja som bola včera na sedení s laktačnou poradkinou, boli tam mamičky a aj čakateľky, veľmi zaujímavé....
ja s kamoškou sme čakateľky prvý krát a boli sme zhrozené že čo všetko sa môže stať, kamoška povedala že sa bála pôrodu a teraz má obavu z kojenia...........
ale fakt zaujímavé sedenie, dúfam že si do leta z toho niečo zapamätám 😉

pohodacka
23. feb 2011

@petuska123 u toho som na druhej koľaji,díva sa 24 hodín na malú 😀
@tinara23 diki,
@tessinka pomooooooooc.

pohodacka
23. feb 2011

@sliver veď to,že sa bojím následkov,bolí ma už strašne hlava a cítim horúčky a prsia nestíham odsávať.Kamene sú ešte mäkké.Čo na to vraveli?

tinara23
23. feb 2011

@pohodacka len neviem či sa tessinka ozve, mám pocit, že písala, že sa na nejakú dobu odmlčí

janemari
23. feb 2011

@pohodacka gratulujeeeeeem 🙂
ale to znamena,ze na rade som ja,ze ? 😅

sliver
23. feb 2011

@janemari - no už sa to blíži 😉 pekne postupne............
len po tebe bude menší brejk až do leta..... ale budeme sa tu vytešovať z vašich troch princezien!!!

pohodacka
23. feb 2011

@janemari ďakujem pekne,jasné,ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeš 😉

janemari
23. feb 2011

@sliver len aby bola princezna,ked mi vestila teraz znama,ze to bude nakoniec chlapec 😀
@pohodacka juuuj moja este aspon mesiac by mohla pockat nie? 😅

crazybabenka
autor
24. feb 2011

@janemari juj moja....v prvom rade strašne gratulujem....teším sa s tebou....chceme vidieť fotečky......vidím, že niekto tvrdí to či ja....že nikdy viac.....aj keď sa s tým mm nevie zmieriť 😒 a v druhom rade....moja....čím viac odsávaš....tým viac sa ti prsia plnia....ak sa ti urobia "zatvrdlina" s preplnenia....pomáhajú na "rozchodenie a zmäknutie" teplé obklady.....a keď chceš zase spomaliť tvorbu....tak naopak studené....vlastná skúsenosť 😉

crazybabenka
autor
24. feb 2011

@janemari vidíš aká som trúba....chcela som to poslať pohodacke a poslala som tebe 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
24. feb 2011

@pohodacka juj moja....v prvom rade strašne gratulujem....teším sa s tebou....chceme vidieť fotečky......vidím, že niekto tvrdí to či ja....že nikdy viac.....aj keď sa s tým mm nevie zmieriť a v druhom rade....moja....čím viac odsávaš....tým viac sa ti prsia plnia....ak sa ti urobia "zatvrdlina" s preplnenia....pomáhajú na "rozchodenie a zmäknutie" teplé obklady.....a keď chceš zase spomaliť tvorbu....tak naopak studené....vlastná skúsenosť .....teraz konečne správne poslané 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
24. feb 2011

@crazybabenka pohodaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 Preklepy sa stavaju a aspon si si to nacvicila,tu gratulaciu na neskorsie 😉

sliver
24. feb 2011

@bbtina - idem ťa hypnotizovať aby si nakukla a trošku ma upokojila že je všetko OK 😉

bbtina
24. feb 2011

@sliver ahojky 🙂 no všetko ok, len sa mi veľmi nechce zapínať počítač a ani naň nechodím, keďže len ležím, ale tak dá sa. Ak budem mať potvrdenie srdiečok ozvem sa čo a ako

sliver
24. feb 2011

@bbtina - jej super, som rada, ďakujem 😉
len pekne ležkaj a oddychuj
ja som sa len bála lebo si sa dlhšie neozvala 😉

petuska123
25. feb 2011

😒 😒 😒 😒 😒 😒 neskutocne..slabe spinenie mrcha nikde test negat.tak co je??????????

sony44
25. feb 2011

@petuska123 - ahoj, ak už máš 100% potvrdené že tehu nie si, tak musíš len čakať a čím viac sa budeš stresíkovať tým neskôr to príde.Mne po iui prišiel menzes na 18-ty den po iui a dva dni pred tým som mala špinenie, tak už len čakaj.... viem aké sú to nervy. A aj teraz mi každý menzes začína špinením niekedy aj 3- 4 dňovým ( ide ma šľak trafiť). . Minule som napr. špinila už od 22 dc do 25 dc a na 26 dc som dostala menzes. Ale teraz ešte jeden menzes a huráááááá stimulácia-nakoniec krátky protokol- takže to bude rýchle, ale presne namierené na náš cieľ- bábatenko

petuska123
25. feb 2011

@sony44 krvou to potvrdene nemam.

sony44
25. feb 2011

@petuska123 - a kedy máš ísť na krv? a test si mala s akou citlivosťou? možno sa plavci oneskorili a došli neskôr do cieľa!! koľko si mala pri iui vajíčok a aké veľké?

petuska123
25. feb 2011

@sony44 v pondelok budem volat do caru vajko som mala 1 .folikul bol prasknuty a potom tam boli este male foliky.

sony44
25. feb 2011

@petuska123 - tak nehádž flintu do žita, stres bábatku nepridá (viem je to ťažké), už by si rada mala menzes aby si sa zas mohla o bábatko snažiť..... poznám to.... ale už to neuponáhľaš, držím palce 🙂

pohodacka
26. feb 2011

Ahojte babuľky,ozývam sa síce,ale poviem Vám,že sa sama čudujem.Nejako nič nestíham 😀 .Nelinka je síce zlatá,krásna,nechcem zakríknuť,a aj pokojná,ale ja som nejaká ...neviem čo skôr.Cez deň som oťapená,lebo som v noci nevyspatá.V noci sme tak každé dve hodinky hore,striedame sa s tatikom kto bude čičíkať keď plačkáme,no a tak.@crazybabenka že?Keď neprebalujeme,kŕmime,čistíme pupček,ušká,čičíkame 😉 .No a všeličo a deň je v čudu.Ale stojí všetko na svete za to,zbožňujeme toho chrústa takstrašne,že sa to ani nedá opísať.Pol dňa trávime tým,že sa na ňu dívame aká je krásna keď spinká a po novom sa už škerí od ucha k uchu.Čo viac si rodičia môžu v živote priať..???

crazybabenka
autor
26. feb 2011

@pohodacka kde sú fotečky????? HAAAA?.....veď mňa tu trhá od zvedavosti.....chceme vidieť princeznú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

janemari
26. feb 2011

@pohodacka presne tak ,kde su fotky HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA? 😀 Inak kocky ja sa bojim osetrovania toho pupceka,dufam,ze jej odpadne este v nemocnici.Inak ake plienky pouzivate?

pohodacka
27. feb 2011

@janemari
@crazybabenka dám babule,sľubujem,len som fakt nejaká primantavená 😀 .Janemari pupček jej neodpoadne,musíš doma,malej sa to akurát skoro celé odtrhlo tá chrasta,ale ešte má krvičku,tak som to tam nechala.Neboj,to je najmenej z toho všetkého,že crazy? 😉 Používam pampersky a zisťujem,že prídem na mizinu pri mojej krpanke,ktorá kakušká o 106.Ešte ju len prebalím a už počujem ako prdkááááá 🙂 .

janemari
27. feb 2011

@pohodacka ved to ze clovek pride na mizinu pri tych plienkach 😖