icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
27. feb 2011

@janemari pupčeka sa neboj.....mojej odpadol ešte v pôrodnici....no ale mi sme tam boli týždeň....ale niektorým detičkám odpadne po 2-3 dňoch .... niektorým neskôr....ja mám tiež pampersky.....ale len za to....že boli v tescu v akcii za 9 evri.....ale mám aj tie gaga a sú super....je ich tam 80 za 9 evri....a ešte mi maminka zohnala od nejakého dealera....čo jej vozí tovar....také...."neznačkové"......stoja necelé 4 evrá....a sú lepšie ako pampersky.....mne sa teda páčia viac.....napríklad tie nové biele pampersky už nechcem ani vidieť....otrasné plienočky

@pohodacka to robí aj moja 😀 hlavne keď sa niekde ponáhľam.....a musím jej vymeniť aj 3 lebo mi je ľúto nechaj ju v takej....aj keď dá len prdík....a je na plienočke len malý fliačik

janemari
27. feb 2011

@crazybabenka tie gaga nepznam 😅 No snazim sa urobit prieskum a hlavne aby boli co najlacnejsie a hlavne aj za nieco stali. A kozmetiku aku pouzivate?

sliver
28. feb 2011

no som počula že prvé dva mesiace to je s plienkami ako na bežiacom páse..... že potom sa to umúdri 😉
ja ešte netuším čo budem mať ale asi klasika pampersky....... priznám sa že som chcela bavlnené ale ked som si to zisťovala na nete čo všetko potrebujem tak som prišla na to že to je druhá VŠ, som myslela že nakúpim bavlnené plienky a na vrch nohavičky a je to..... lenže ono to jje taký druh a taký druh a tie na to a tie na to.... teraz ide táto potom táto a potom táto...... no vzdala som to..... nateraz, možno časom ak budem mať čas sa tomu povenovať tak si to kuknem....
a kozmetiku tiež ešte neviem.........

janemari
28. feb 2011

@sliver ja mam kupene aj platene plienocky,ale viac menej som ich kupovala kvoli tomu ,ked budem balit na siroko a pod hlavku. Mam kupene aj postolky,takze tiez to bude sranda najprv jednorazova plienka,potom platena a na to este postolky 😀 Ale snad to nejako zvladneme a nebudeme mat pobalene deti od hlavy az po paty 😀

janemari
28. feb 2011

Inak kocky a aku kozmetiku resp.masticky a podobne ste brali do porodnice pre male.Ja este nemam nic kupene. 😅

crazybabenka
autor
28. feb 2011

@janemari gaga majú v tescu 😉

janemari
28. feb 2011

@crazybabenka jaaaj tak skusim kuk ked tam pojdem 🙂

crazybabenka
autor
28. feb 2011

@janemari ja žiadnu.....všetko mi dali v pôrodnici....ale to je asi indi vindi.....teraz som sa nas....rdila.....mala som na riťku kúpenú klasickú modrú mastičku s rybím olejom....a vymenila som ju za johnsson....či ako sa to píše....a malej sa tak riťka vyprela, že až....juj mám také nervy

janemari
28. feb 2011

@crazybabenka pocula som o tom ,ze ten jonsons nieje dobry,aj ked je to vychyrena znacka. Akurat mi minule niekto hovoril,ze len problemy mali s nou.Asi zostanem pri klasike Bupi a Aviril 😉

petuska123
28. feb 2011

ahojte baby mam otazku mozno som sa ju uz pytala: ak mi vychadza iui na 14 -15 dc a to je sobota -nedela tak co???v iscare nerobia asi cez vikend??vsak??teraz mi to presne tak vychadza 😠

sliver
28. feb 2011

@petuska123 - podľa sona ako narastú folíky ti ho urobia v piatok alebo v pondelok.... ale niekedy robia ja cez víkend ale to väčšinou kvôli IVF lebo tam sa to moc nedá odložiť na neskôr.... a IUI nemusí byť 14-15dc to je veľmi individuálne.... všetko podľa folíkov

janemari
28. feb 2011

@petuska123 ja si myslim,ze urcite budu mat nejake zakroky aj cez vikend tak ti IUI urobia.Hlavne nestresuuuuuuuuj 😎

pohodacka
1. mar 2011

@crazybabenka-vlastná skúsenosť-kozmetiku mám johnson na kúpkanie,to je v pohode,aj telové mliečko,alena zapareninky bol slabý a malámala vyžratú riťku veľmi.Dr námkázala hneď prejsť na SUDOKRÉM.Fantázia!Za dva dni máme riťušku ako vymenenú.Majú holen v lekárni,cena v pohode,včera som ho brala za 5,70 EUR.Mojej včera odpadol pupček,takže na 10,deň,ešte utierame krvičku.Ja mám pampersky,minula som už dve 44 ks balenia.Ešte mám veľké 80 kusové a potom vyskúšam huggies,smedostali.@janemari poštolky a plienočkysú asi zbytočné,plienky míňam len pod hlavičku,lebo v nemockepovedali,že na široko sa už nebalí.Takže nebalím vôbec.Pamperska a dosť.
@crazybabenka veď sa mi nejak nedá prehodiť v profile,že už mám dcéru.Cez čo mám ísť?

crazybabenka
autor
1. mar 2011

@pohodacka no neviem ako povedali tebe....ale mne v pôrodnici hneď malú balili naširoko....a aj keď bola na vyšetrení na kĺbikoch tak mi kázali prvý mesiac preventívne baliť a 9 teho ideme na kontrolu.......a keď som sa doktora pýtala....tak mi hovoril, že prvý mesiac sa naširoko balia všetky bábätká.....takže asi hovoria každému inak
no v nastavení profilu máš odsek tehotenstvo a rodina.....a tam dole je políčko....info o dcére/synovi....a tam to vyplníš

janemari
1. mar 2011

Ja som si tiez zistovala ako je to s balenim,ale jedna povie tak druha tak.Ale odporucaju aspon prvy mesiac,resp.do klbikov ,aby sa dieta balilo na siroko/pre istotu/ a ked je vysetrenie v poriadku uz sa balit nemusi.

buba78
2. mar 2011

janemari- podla skusenosti od mojej sestry pouzivam na zadocek sudocream, tiez som si kupila na zaciatok detske mydlo v lekarni a nakoniec bola stale velmi sucha aj ked sme ju olejovali olivovym olejom. kup si len 100ml na vyskusanie. do teraz ju olejujem lebo manzel kupil naposledy az 200ml, tak miname. a od narodenia jej davam kozmetiku Klorane z lekarne. je sice drahsia, ale staci malinko. a tvaricku neolejuj, to kazali hned v porodnici...........a to balenie na siroko sa ma az do konca tretieho mesiaca a potom staci uz len na noc do pol roka. aspon v Martine to tak kazu.

janemari
2. mar 2011

@buba78 dakujem za rady.Ten Sudokrem uz odporucali viaceri.Ja mam sama problemy so suchou kozou,tak ratam,ze aj mala to zdedi po mne.Takze asi len mastit mastit mastit.A zase pokial to bude ako kozny problem tak snad lekar nieco predpise,nie? 😅

sliver
3. mar 2011

dokonca sudokrem používam aj ja 😀 😀 😀
som mala vyhádzané potničky asi pred dvomi rokmi, v lekárni mi odporúčili toto že to dávajú mailčkým bábätkám tak som si to kúpila a bola som nadmieru spokojná, doteraz nesmie u nás chýbať tak ako paralen 😀

crazybabenka
autor
3. mar 2011

@janemari mne teraz doktorka kázala na tú vypretú riťku používať sudokrém....a musím si poklopať....po 2 dňoch používania máme riaťulu ružovú 🙂 olivový olej používame aj my....za to že sme prenášaní....tak máme veľmi suchú kožičku.....a prvé dva týždne mi zlievala ako had 😀

bbtina
3. mar 2011

tak všeeeetko OK, srdiečka bijú ako zvončeky hematom zmizol, juj tak sa teším

sliver
3. mar 2011

@bbtina - jééééééééééééééééj paráda
som akurát dnes ráno na teba myslela či ti napíšem alebo nie...... iná telepatia
som veľmi rada!!!!!!!!!!

tinara23
3. mar 2011

@bbtina supeeer, nech je aj ďalej všetko OK 🙂

janemari
3. mar 2011

@bbtina super spravicka 😉
Takze kocky ide sa kupit Sudokrem 😉
@crazybabenka ako sa inak mate uz sa to lepsi?

crazybabenka
autor
3. mar 2011

@bbtina gratulujem....tak teraz už pekne nech rastiete do krásy 😀
@janemari no ako kedy....dnes sme boli u očnej....dostali sme na očko ďalšie antibiotiká....v pondelok kontrola

bbtina
3. mar 2011

@sliver
@tinara23
@janemari
@crazybabenka

díky kočky 🙂 no už len vegetíme a tešíme sa, som si vymodlila na sono aj manžela, aj keď dr. na mňa pozeral, že či mi šibe, že on ide robiť vaginálne a tam manželov nepúšťa, tak aj ja som sa pozrela na neho či mu šibe, veď manžel ma odspodu videl viackrát ako on, že je to prirodzené, ale ten pohľad keď videl ako bábatkam bijú srdiečka bol úžasný

sliver
3. mar 2011

@bbtina 😀 😀 😀
môj drahý chodí so mnou na každé sono odkedy som tehu... a je to supe, veď nech aj on má z toho radosť nie len ja.... ale kamošky čo mám tak ich manželia nemohli 😒 to je blbé, ja som šťastná dvojnásobne keď vidím ešte aj jeho úsmev a radujeme sa spolu, je to krásne!!!

crazybabenka
autor
3. mar 2011

@bbtina presne ako hovorí sliver.....mala som dvojitú radosť.....videla som maličkú....a slzy šťastia v tatovích očiach.....nič krajšie

pohodacka
3. mar 2011

@crazybabenka máte zapálené očká?Mne sa zdalo,že sa jej jedno nejak ťažšie otváralo,taksom jej dala ophtalmo-septonex.To mi kázali doniesť do pôrodnice a vôbec to tam nakoniec odo mňa nechceli.A nechávaš Paulínku spinkávať aj bez perinky?Moja sa tak cíti oveľa lepšie,ponaťahuje sa ,aj dlhšie spinká,ale keď v perinke sa mi zase lepšie dá nabok,keby náhoodou vygrckala. 😒

janemari
3. mar 2011

Ked som bola este s mm tak ked bol somnou u dokiny tak ked ma isla vysetrovat tak som ho poslala von,bol urazeny na smrt.A ked sme boli v MT v centre a doki isiel robit sono tak chcel ist prec a doki sa na neho diva ze kam ide 😀 Ako velky hrdina ze on chce byt pri vysetreni a ked k tomu malo dojst bol ....

crazybabenka
autor
4. mar 2011

@pohodacka áno....ale nám aj hnisá....septonex sme mali....aj neviem aké kvapky....teraz nám dala očná nejaké antibiotiká v kvapkách.....moja mi v žiadnom prípade nechce byť v perinke.....to musí mať dobrú náladu aby sa dala zabaliť......a aj sa mi zdá....že keď je na voľno....a môže kopkať nožinkami....tak sa lepšie vyprdká.....a nebolí ju bruško