Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
dnes som vsetko stihla ako som si naplanovala-uvarit polievku a povysavat.............asi to oslavim.........este spinka, tak rychlo zjem obed a sup von na prechadzku..........slnko ma vola i ked je urcite zima
@buba78 - no ved ja vás ani nestíham čítať a to som doma na PN.... a že mamičky nemaju na nič čas.... napíšete tu toho teda dosť
ty si riadne šikovná mamička 😉
no my ideme v piatok do poradne a uvidíme čo nám povie dr. či niečo uvidí alebo nie 😉
ošial teraz trošku ustál lebo v piatok hned po poradni ideme do Brna na výstavu "Pre deti" a tam to asi prepukne 😀 😀 😀 nakúpim asi všetko 😀 😀 😀
posledné dni som trávila na nete, študovala čo všetko chcem, spisovala ceny u nás aby som si to vedela porovnať.... a študovala som látkové plienky a to je iná VŠ, lebo sme sa rozhodli že nebudeme používať pampersky, takže stále som v štádiu vzdelávania 😀
@sliver dobre robis, ze si vsetko preverujes............uzi si to tam a nerozmyslaj co kupit...urcite to tam bude vyhodne....hned by som isla lenze nasa bambulka nema rada vajicko............aj ja som bola na pn od pripravy na UO pretoze som to podstupila 2krat a oplatilo sa...........aky kocik mas vybraty,,,,my mame concord fusion, je sice z drahsich, ale super, mali sme problem dostat nejaky do kufra a golfovy sme nechceli...........pisem jednou rukou lebo uz je hore....drz sa a uzivaj brusko....uz som zabudla ake to bolo...esteze mam fotky
@buba78 - mne sa tiež páčil concord ale potom sme si povedali že na jedno dieťatko je dosť drahý, kebyže plánujeme dve baby tak by som do toho išla ale takto sme si povedali že radšej dáme prachy do všetkého tak přiměžene 🙂
máme vybratý DorJan a bola to láska na prvý pohľad 😉 ked som len tak začala kukať kočíky mi tento padol do oka a bolo rozhodnuté, ináč som mala vybratý kočík za jeden deň a odvtedy nič nepozerám aby som nezačala uvažovať a hľadať niečo iné.... som spokojná, páči sa mi a chcem ho 😀
http://sk.dorjan.sk/kociky/Danny-Sport/DS3-83.jpg
@buba78 malinká mala 2700 gramov.Pažravá som bola skôr ja, 😀 ja som jedla jak pažraňa,hlavne večer,resp,v noci,ale máme takéto útle postavy v rodine.Moja mamina pribrala ešte menej a to ja som vážila 3500 gr,takže asi genetika.Práve sme si s mm povedali ak už bude mať malá 3 kg,lebo po pôrode išla dole s váhou tak cez víkend ideme von.Dr v ambulancii nebude,tak... 😉 ale len na chvílonku,jasné,že by som jej nechcela ublížiť,ale vidím teraz že má až suché ústočka už z toho vzduchu.Tiež písavam jednou rukou a na druhej držím malú 😉 ,ale teraz napapkaná zaspinkala.
@sliver Jéj aj my sme chceli ísť na tú výstavu.no asi sedíme doma. už týždeň ležím som chorá zápal hrdla a to som vybrala aj antibiotiká. dnes už šiel aj manžel k doktorovi. je mi to lúto myslela som si že v tom Brne všetko kúpim pod jednou strechou. no možno sa stane do víkendu nejaký zázrak.
@pohodacka boze to bola drobinka..........a mne sa nasa zdala drobcek...........dobre premyslene.......vychutnajte si ten vikend kocikovanim............my sme tiez chuda rodina tak neviem preco som tolko nabrala...moja sestra nakoniec pribrala az 30kg a schudla ich do roka....este ma aj menej a to mala babo 4210g................snad coskoro v noci prestanem vyjedat
@sliver veru ked to babatko vidis na sone je to silny zazitok.......my sme chodili aj mimo povinnych na sono 3D..............naposledy sme boli v 35tt...........nelutujem, ze sme boli aj na 4D i ked to bolo dost drahe...........stale si porovnavam fotky z 3D.........tie crty su ozaj aj v skutocnosti...........pekne ju poobzeraj
prajem vsetkym dobru noc............malinka zaspala trosku neskor ako obvykle............ocinka mame v robote 24hodin............idem rychlo spat, lebo coskoro zas budeme papat

@pohodacka boze len tolko kilov, co som bola pazrava?to som pribrala do 6mesiaca 9kg..........a kolko Ti vazila pri narodeni..........chod do poradne kocikom, ked to mas tak blizko...........ved keby ste nemali auto snad nepojdete taxikom