icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
14. mar 2011

@pohodacka to mozes tym jej neublizis............my bojujeme s flaskou...........nevie tahat z cumlika a popritom dudku na spanie duda

janemari
14. mar 2011

Tak kocky poradna v pohode,este mi brali krv na protilatky,zevraj pre istotu 😀 Srdiecko bilo ako zvon,stich mi drzi/a to som myslela ze uz je roztrhnuty/ a sestricka povedala ze o 3 tyzdne rodime 😅 Ale uvidime,dalsia poradna o tyzden v stredu a asi prestrihnu ten stich,takze je mozne ze sa mala vypyta von aj skor,ak bude chciet nakoniec vobec vyjst von 😀

crazybabenka
autor
15. mar 2011

@pohodacka dávala som jej feniklový hipp.....teraz máme detský bylinkový na vyprdkanie z lekárne.....ale ten jej nechutí....lebo nie je sladký 😀 ale odporučila nám ho dokyna....na koliky 😀

buba78
15. mar 2011

@janemari super............potesila si ma............len sa pekne drzkajte

buba78
15. mar 2011

@crazybabenka ahoj.............my sme kupili hipp z lekarne na brusko lebo vela cajov je az od 6mesiacov..........vobec ho nechce zrejme pre fenikel tak ho pijem ja...........bol dost drahy...........betarka..........a harmancekovy jej nechcem dat lebo ja som nan alergicka............

pohodacka
15. mar 2011

Baby moje mám dojem,že dnes v rámci vychádzky zavítam aj ja do lekárne a kúpim ten hipp.Múdre reči ako sa čajík nesmie...moje nervy.Kúpim aj ja na prdíky a bude to.Môžemho dávať ako často av akým množstvách
@buba78 ?@crazybabenka?Vždy zohriať,či taký letný?Jáj babule moje,ešte že Vás mám.Najradšej mám rady dr,ktoré možno ani nikdy deti nemali,len teoretizujú.Podľamňa nie je nad vlastnú skúsenosť mamín.Inak moje dieťa sa len javilo ako dooobruunkavé,vykľúva sa z nej riadny jedoš.To ani nie je plač,len čudný zvuk,červeň v tvári a veľké nervíky 😀 .Tak sa puchoria keď nevedela prdkať,teraz aj prdká,aj to robí.Chce byť proste stredobodom pozorností 😀 .
@janemari supeeer,len sa držkajte.Možno budete 38 týždnoví,ako my 😉 .

crazybabenka
autor
15. mar 2011

@buba78
@pohodacka nám sa osvedčila kombinácia "HIPPov" maličká pije feniklový.....a ja 2x do dňa NATAL.....ale mám aj nový "vynález" musím si poklopať funguje nám to....a už týždeň sme nemuseli používať ani rúrku a ani kvapky......ráno, na obed a večer.....jej vyzlečiem ortopeďáky....a pampersku jej zapnem len tak na kraj.....a nechám ju tak navoľno vykopkať....že jej nič netlačí na brušino.....to by ste mali počuť tie šupy a kakoší jak blázen 😀 večer si trošku pomrnkáme....ale už to nie je trojhodinové sólo do 11tej

crazybabenka
autor
15. mar 2011

@pohodacka ja jej ho dávam taký letný.....akurát na telesnú teplotu....skúšam na zápestí

pohodacka
15. mar 2011

@crazybabenka ďakujeme moja.Presneee ako píšeš,my sme sa s mm čudovali či je to možné ako stíchne keď ju odbalím z plienky,dvihne nôžky a prdkááámeeeee 🙂

buba78
15. mar 2011

@pohodacka tak chod poobzerat...............jedos? ...neboj nie ste sami....aj my obcas zurime....ani my matky nie sme vzdy dobre....tiez mame nalady....podavat medzi krmenim..........asi tak po hodine mliecka......staci ked vypije 10-20ml........ma male brusko.....ano izbova teplota, to je ako letna voda.....skus si odstriekat mlieko na plastovu lyzicku a ochutnat...........skusala som to.........ved to neni skoro vobec teple......ale super sladke.........snad nie som sibnuta, ze som to ochutnala,urcite to skusa kazda mamina
doobedna prechadzka super aj s nakupom.........ledva som dojedla polievku a uz plakala............jasne, ze cakala na uspatie pri prsniku, hojdanie na rukach nepomohlo...........rychlo zjest druhe a trochu oddychnut a zas po zobudeni von.......tak je teplucko a pekne

buba78
15. mar 2011

@crazybabenka supeeeeeeeeeeer napad..........ano tie ortopedaky nedovolia kopkat............my pri kazdom prebalovani strielame riadne rany............ja som jej uz po šmesacnej kontrole prestala davat ortopedaky aj ked sa vraj maju davat aspon na noc do pol roka

buba78
15. mar 2011

baby to len my si styri piseme ci sa mi to len zda..............asi mame vela casu...........uzite si dnes pekny slnecny den

sliver
15. mar 2011

@buba78 - nie päť nás je 😉
len ja ešte nemám otho čo písať, vy máte už veľa starostí okolo maličkých a ja sa ešte len vytešujem a chystám 😀

crazybabenka
autor
15. mar 2011

@sliver moja ja som si teraz všimla, že ty si už za polovicou....a to si len nedávno písala, že bude bábo....ako to strašne letí.....
no mi tu pomaličky napíšeme manuál....ktorý budú dávať mamičkám k novorodeniatkam 😀 len som ešte neprišla na to....kde sa ten poklad aspoň na hodinku vypína....aby si mamina mohla pospať 😀

pohodacka
15. mar 2011

@buba78 ja som práve prišla z prechádzky,aj som banovala,chúdiatko zlaté som naobliekala ako keby mrzlo a to je pomaly na tričko.Ale spinká až doteraz,nooooo,spinka LA.Takže bežííím 😀

pohodacka
15. mar 2011

@crazybabenka presne,ak niečo také zoženieš,daj veideť,neviem si predstaviť ako je to v noci spať.Ja už malú počujem plakať aj keď neplače 🙂)

sliver
15. mar 2011

😀 😀 😀
zlaté, veď ja všetko poctivo čítam, sa mi to raz isto zíde!!!
aká budem potom múdra 😉

sliver
15. mar 2011

@crazybabenka - a jojo čas letí, ani ja niekedy nechápem, keď si už teraz hladkám guľaté bruško.... na začiatku to bolo také divné ako ked sa človek dobre napapá a teraz to už má ten správny rozmer že si ma nemôžu pomýliť s tučnou 😀 tak som rada, strácam ostych a radujem sa viac a viac....

pohodacka
15. mar 2011

@crazybabenka
@buba78 takmám zatiaľ vzorku čajíki Hipp od 1.týždňa dieťaťa,feniklový,uvidíme či jej bude chutiť.Ale je granulovaný myslím v tom sáčku,niekde na nete som čítala,že lepší je sypaný,že tento eee,tak akomoje radkyne 😉 ?

petuska123
15. mar 2011

cawes baby 😉

crazybabenka
autor
15. mar 2011

@pohodacka aj mne dokyna povedala, že tento granulovaný nemá rada pre detičky do 3 mesiacov.....že radšej ten sipaný "BIO" s lekárne.....tiež je to HIPP....ale našej malej viac chutí ten granulovaný 😉

crazybabenka
autor
15. mar 2011

@petuska123 no ahoj moja ako sa darí

pohodacka
15. mar 2011

@petuska123 ahooj,ako? 🙂

pohodacka
15. mar 2011

@crazybabenka tak jej ho vyskúšam čo to spraví

pohodacka
15. mar 2011

@crazybabenka a dávaš ho denno denne?je to neobmedzené?.môžem stále?Teda ak jej bude chutiť.Akurát somspravila,som zvedavá čo to spraví.

crazybabenka
autor
15. mar 2011

@pohodacka ja jej ho dávam keď ma napadne 😀 teda nie 6x za deň....ale keď si myslím, že má veľmi tvrdé bruško.....ale asi nie viac ako 2x za deň
no neviem či to po jednom vypití bude mať nejaký efekt.....len jej ho netreba dať veľa....lebo jej naplní žalúdok....bude si myslieť, že je napapaná....a to bude len voda 😀

petuska123
15. mar 2011

@crazybabenka
@pohodacka no zatial celkom ok som po druhej IUI tak zase cakam

crazybabenka
autor
15. mar 2011

@petuska123 držím päste

buba78
15. mar 2011

@pohodacka veru obliekaj ju uz menej i ked je este malinka a nemusi si este udrzat teplotu..............zbytocne jej nenarob potnicky.........ak si ju davas do perinky oblecenu staci jej uz len deka a nie fusak

buba78
15. mar 2011

@pohodacka clovek v dnesnej dobe nevie co je dobre..........je jedno ci je sypany alebo granulovany