Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka no nastala zmena....na našich cisárskych Janemari zmenila našu šnúru.....rodila prirodzene 😒
@crazybabenka fííha,dobráááá 🙂 a pocity ako my?Nikdy viac??? 😀
@pohodacka toooo neviem.....ale na to, že ako sa má.....odpovedala, že žije 😀 😀 😀 😀 no a že Laurinka je stráááááááášne malinká.....a hneď ako príde domov dá fotky
Ahojte, takže nové správy o janemari.
Rodila klasicky ako píše crazybabenka. Pre veľké bolesti jej neskôr pichli aj epidurálku. Ona aj maličká sú v poriadku. Laura je nádherné bábätko, poslala mi fotočku. Má jamky na líčkach, čierne vlásky a usmievka sa už od narodenia.
Viac info vám napíše sama janemari, keď ich pustia z pôrodnice.
@pohodacka špeciálne pre teba....trošku slabšia kvalita....fotené mobilom 😉
@crazybabenka no tak nemá chybu Paulínka moja krásna spokojná,musím to ja zadovážiť 😉 .
@pohodacka to je fotka zo včera ..... hviezdička mala takú dobrú náladu.....rehotala sa.... rozprávala....všetko jej bolo smiešne....no radosť na ňu pozerať
@crazybabenka boze ta je zlatucka a drobnucka...........vyzera to super vec..........len nemali by sme to kde dat do toho dvojizboveho bytu..........a keby to nebolo tak strasne drahe..........ved zbytocne som vyhodila peniaze za to sedatko a teraz bude urcite trvat kym ho predam...........len mi zavadzia
@buba78 noooo aj my máme 2i byt....ale zase veľkú obývačku.....takže to máme tam......no a treba mať dobrého sponzora, ktorý nadovšetko ľúbi svoje vnučky a kúpi....na čo si ich maminky ukážu 😀 😀 😀 a keď vidí ako sa usmievajú......tak je najšťastnejší na svete 😀 😀 😀
Baby som nešťastná,už asi 4-5 dní máme veeeeľký problém s kakaním.Neviem,nejak ani Infant nepomáha momentálne.Nelinka kakávala do každej plienky a teraz?Raz za dva dni-sama ani náhodou-len s rúrkou a veľkým krikom.Chúďatko,ani spinkať nemôže dobre,tlačí a budí sa aj zo sna.Ja neviem čo tomá,ale mám z toho strašné nervy.Už teraz sa bojím keď sa zobudí čo to zase bude ☹ ☹ .Asi by som sa mala opýtať dr čo samohlo stať,či myslíte ,že je to bežné?Nejedla som nič extra čím by som jej ublížila.
@pohodacka zlatko mi sa s týmto trápime už dva týždne....a musím ťa sklamať.....rúrka je to najhoršie.....čo jej teraz môžeš urobiť.....rúrka je dobrá vtedy......keď má "zaplnené" bruško plynom.....a s toho sa nemôže vykakať.....my sme s tým boli u dokyny v piatok.....a veľmi ma vyhrešila za rúrku......lebo keď je bábo zapečené.....a ty mu "pomôžeš" kakať rúrkou.....tak si na to môže zvyknúť......a nebude kakať samé.......tak mi teraz každé ráno .... na obed ....a večer....cvičíme nožičkami.....masírujeme bruško......pijeme harmančekový čajík......a natierame riťku....(otvor) troškou olivového oleja......a malá sa buď vykaká alebo nie 😒 nedávala si jej náhodou nutrilon alebo bebu.......tie strašne zapekajú....inak plne dojčené bába môžu kakať len raz za týždeň
ahojte,
tak u nás sa trošku mení situácia 😀
strašne zvláštny víkend... po dlhých rokoch sme našli dom presne aký sme hladali..... no v trošku nevhodnú chvílu tak sme bojovali s rodičmi či do toho ísť alebo neísť.... lebo mala by som rodiť akurát ked sa budem sťahovať... a samozrejme teraz tri mesiace vybavovačiek..... rodičia boli proti, že si to mám užiť a riešiť dom tak za tri roky..... no čo ale ked sme sa don zamilovali 🙂)))
No ideme do toho, tak budem mať len veľa starostí a dúfam že to s maličkou zvládneme a bude všetko OK, že jej nedám veľa stresu...........
držte palce
@sliver ja by som tiež do toho išla, keď je to dom do ktorého vojdeš a vieš, že tam chceš žiť,je to ono a netreba čakať na nič, veď na život stačí kuchyňa jedna izba a kúpelna a to ostatne sa pomaličkys dorobí, my sa s domom postupne prpleme už 2 roky, teraz v lete, by som chcela prerobiť kúrenie a už nás čaká len robota zvonka a to zateplenei a fasada a je to hotovo 🙂 Držím palčeky nech to výjde
@crazybabenka diki moc.To je hrozné,nevieš už ako pomôcť.Či jej nebodaj neublížiš.Ale poviem ti,ona nie je nejak zapečená,nemá tvrdé,skôr také akoby som to nazvala "kašovité" trošku,inokedy úplne riedke.Len proste tlačí,tlačí,pučí sa a nie a nie to dať von.Potom hurónsky plač..Dnes som mala príjemný šok,tlačila,jedovala sa apozriemdo plienky a na komplet okakaná 😀 .Ja už som z toho vol.Ale večer smejej dobrú hodinu a pol masírovali bruško,tak možno zabralo to.Ako cvičíte?Skrčíš kolienka a tak smeromk brušku??Ešte som neprikrmovala,je plne kojená.
@sliver moja myslím,že mamina má absolútnu pravdu.Keď si predstavím aké som mala pocity a to všetko okolo toho keď som prišla z nemocky,malá plakala,potrebovala sa zaklimatozovať,neviem si teda aaaaaaabsolútne predstaviť,že by som mala riešiť ešte sťahovanie.By ma šiblo.To sa ti nezdá,ale budeš mať čo robiť plne sa venovať malinkej.Neviem,ja už keď viemako to je,by som na to nepristala určite.Aj keď verím,že ste nadšení,aleako tvoja mamina vraví,uži si naplno malinkú a nie je popri nej ešte veľké stresy so sťahovačkami,bordelom atď.Ale nechem rozkazovať 😀 .Rozhodni sa takako to cítiš a tak to bude najlepšie 😉 .
@pohodacka aj naša má takú hustú hustú kašovité....ako hustejšia krupicová kaša.....aj naša dnes tlačila tlačila....zrazu rana ako z dela....a plná plienka.....to bol spokojný úsmev 😀
A janemari sa nám kedy vráti a pochváli Laurinkou?Mne to vychádza tak na zajtra,nie?
@pohodacka musela som ti hneď napísať.....mám nový objav.....včera večer som vypila celé acidko.....a dnes sa malá tak dokakala.....že to mala až pod pozuškami 😀 ja že si len prdla......len sa jej strašne zväčšila plienka.....tak som jej išla spraviť "servis riťkový" a skoro som omdlela 😀 😀 😀
@crazybabenka - 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pohodacka - janemari musíme držať palce aby mala čo najmenej starostí, chúďatko sama.....
aj ja sa bojím čo bude ale tak keď budú starosti tak budeme s nimi bojovať presne tak ako vy bojujete 😉 ale aj tak sa na to teším a neviem sa dočkať.... isto tá malinká zato stojí!!!!
@crazybabenka moja zlatá,ďakujeeeeeem veeeľmi pekne.Už aj ho nasadím večer.Dnes Nelinka ešte nekakalamoja zlatá.No nič,idem písať mm nech sa z roboty zastaví v obchode 😉 .
@sliver sú to starosti,ale tie naj najúžasnejšie aké si len vieš predstaviť 🙂 .
@pohodacka 😀 😉 😀
@crazybabenka práve si ulievam acidko,mám litrové 😀 .už mi ide ušami ,ale pijeeeem

@sliver no veru veru moja....už to máš za pár 😀 😀 😀 😀