Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@buba78 - jo dlhšie som nebola 😒 lebo ako sa mi začal skracovať krčok tak pri PC vydržím iba krátko....nič mi nerobí taký problém ako sedieť za PC.... a to by som kukala kadejaké veci no neobsedím... zavadzia mi bruško 😉
a strašne ma pichá medzi prsiami a pod prsiami..... až som z toho zúfala, musím sa zajtra spýtať dr. či je to normálne.....
@bbtina tak to mas super, ze starke su uz dochodkyne........keby tak uz moja mamina bola doma.............ak sa smiem opytat kolko mas rokov........a co sa tyka kojenia vraj ten vankus je super na krmenie dvojiciek......poznam jednu pani a ta dojci uz 7 mesiacov........a keby nechceli naraz papat dojcenie po leziacky je super..........velmi si vtedy oddychnem ............manzel mi pomohol, aby som si nasla spravne polohu a teraz je to uz rutina.....prajem vela sil.........vzdy som chcela dvojicky, ale vajicka to za nas rozhodli.......boli 4 a len jedno bojovalo do konca, ale aj za to sme vdacny i ked niekedy premyslam ako by bolo fajn mat este jedno.........len peniaze nie su na dalsiu pripravu a to uz poslednu cize tretiu
@buba78 no to je moja 2hodinovka čo mám denne len a len pre seba......aj keď vtedy zvyčajne upratujem 😎 .....ale môžem vypnúť hlavu.....a nemyslieť na to, čo tá naša drnda robí.....mm ju uspáva od začiatku......to je zase ich chvíľa.....ale aj malá akoby si "vybrala" s kým chce večer byť 😀 😀 😀 😀
@bbtina presnem viem o com pises 😀 mna sice neboleli bedrove klby ale krize.A ked som sa chcela otocit tak som sa chytala tej opierky na posteli,zatala zuby a tak sa otacala,to bola strasna bolest. Inak tebe tie tt nejako rychlo nabiehaju nie 😉 ? Ved sa ani nenazdam a budes pisat ze ides rodit 🙂
@bbtina 😀 😀 😀 😀 😀
@sliver úplne ťa chápem,ja som neznášala posledné týždne tehotenstva,ale...teraz keď si na to spomeniem,tak v dobrom,dokonca ako na najkrajšie obdobue môjho života.Ako som si hladkala bruško..ako nám Nelka vystrčila raz riťku,raz nožinu..ako somsa strašne tešilana každú jednu poradňu čo má nové,koľko narástla a pribrala..tak si to pekne uži,súto fakt najkrajšie momenty,aj keď sa mi teraz ľahko rozpráva,vtedy som rátala dnikedy bude po tom,Ale keď si to tak spätne zoberiem,naozaj to boli najkrajšie chvíľky života...dokonca som si akurát tento týždeň spomenula na pôrod-ako somju prvý krát zbadala,aj keď od bolesti po spináli som ju ani nevnímala,teraz len v dobrom spomínam.. ako to všetko letí..už bude mať o chvíľku 4 mesiace,ani sa nenazdám a bude mi cupitkať popod nohy
A @crazybabenka @buba78 u nás je to s úspavanímasi tak-pookúpaní-cca o šiestej trošku pripapaní zadrieme ,alelen na nejakých 20 minútiek,potom ju tak do ôsmejna striedačku máme na rukách ,potom ešte raz papanie ,to ju už položím medzi nás-začne debata s lustrom až sa unaví a buvkáme 🙂 🙂 🙂
@janemari Všetko naj malej okatej princeznej k jej prvým meninkám 😀
ja sa pripájam. Lauruške všetko naj.
dievčatá prenášali ste niektorá a koľko?
@crazybabenka ako Paulínke chutila mrkvička?Kolko také babulo zvádne na prvý krát?
@alex9966 ja som síce rodila pred termínom,ale držím palce nech všetko dobre dopadne a narodí sa ďalšia zdravá slečna 🙂
@alex9966 ja som prenášala .... malá sa mi narodila v 42tt
@pohodacka jóooj chutila....a ako....ja som dávala tak že prvý deň jedna kávová lyžičky....druhý dve tretí tri....a dnes dáme zase o trošičku viac....ale dnes už mrkvička - zemiačik......ale mala by si počuť ten krik....keď som jej nechcela dať viac....a mojko krásne....keď som jej večer dala lyžičkou vigantol.....tak aj ten žula 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka 😀 😀 moja zlatá,tak je dobre,že jej chutilo..@buba78 ,baby-nemáte skúsenosť..-strašne mi padajú vlasy-nikdy mi takto nepadali,ale fakt že dosť,všade kde sa pohnem zbieram po sebe vlasy 😠.Viem,že je to z kojenia-čítala som,ale čo by som si mohla nasadiť,ale hlavne,aby to neublížilo Nelinke.?
@pohodacka zlatko mne tiež pŕchnu vlasy ako dážď.....bola som už aj ku kožnej....tá mi povedala, že to je do roku po pôrode normálne.....a hlavne keď kojím.....prípravky mi neodporúčala.....že sa všetko dostane do mlieka.....aj keď sú to len vitamíny nevieš ako malá zareaguje na ich skladbu a množstvo

@crazybabenka veru mas pravdu..........aj ja si ju chcem nechat v posteli, ale to by som sa nevyspala, kedze vstavam v noci dva krat a treti krat o 6h........nastastie este zaspi do 8h a ja s nou........a priznam sa bojim sa , ze ju zapucim.............super, ze Ti ju mm dokaze uspat........nam sa to stalo teraz druhy krat od narodenia