Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka boze nezavidim Ti ten plac.........chudatko moje urcite ju boli kazda vyrazka......preto som naplno rozhodnuta dat ju ockovat proti kiahniam dvojvakcinou, aby ich nemala.........nechcem, aby trpela.....stacila nam herpangina
ako Vam mam dat hlas
@buba78 tam sa bohužiaľ čo som nevedela treba zaregistrovať na tú stránku....a tam len dáš hlas tej našej bambule
@moniatko13 neboj.......sono ukaze dost......aj ja som mala zle vysledky a to preto lebo mi to brali zavcasu a nakoniec som isla na sukromne sono 3/4D a tam sa ukazalo , ze je na 99% vsetko ok..........drzim palce......a to NT znamena, ze meraju na hlavicke sijove prejasnenie, kolko ma nahromadenej tekutiny a ta ukaze, ci ide o downov syndrom
@crazybabenka tak idem na to
@crazybabenka tak predsa mate herpeticku anginu? a teda mate aj tie kiahne? my sme mali tiez herpeticku anginu a na infekcne sme nesli......z krvi zistia ci prekonala herpesove ochorenie........ved naposledy ked som Ti pisala pytala som sa Ta ci nemate nahodou tuto anginu
uz som zahlasovala
@moniatko13 - moja prepáč ale vôbec ti neviem poradiť 😒
držkajte sa!!!!!
@buba78 máme aj aj....kiahne prekryli herpetickú angínu....a má to dosť rozsiahle....ale krv je v rámci normy v poriadku....takže sme doma
@crazybabenka - chúdatká 😒
@crazybabenka božemoja zlatá bambuľka,držkaj sa a rýchlo uzdrav.Chudiatko,bože až mi je do plaču keď si predstavím ako plačkala.Neznášam keď bábätká plačú,srdce ide roztrhať ☹
@crazybabenka už som Paulinke poslala hlas.. 😵 😵 😵
@pohodacka išla som sa zblázniť.....hneď by som to všetko zobrala na seba.....nech ona môže pokojne spinkať....je strašne unavená, ale nedá jej spať ani cez deň ani v noci ☹
dnešná poradňa: 6 390g.... 66cm....síce teraz bodkovaná....ale strašne šikovná.....po motorickej stránke sme boli vychválení....len že by sme mohli byť trošku buckatejší 😀
@crazybabenka tak málinko ste pribrali?Hlavne,že je šikovná..presne ako píšeš,aj ja som si hovorila,keď bola Nelka chorá,že keby sa to všetko dalo preniesť na mňa.Aj má Pauluška ešte teploty?Aj jej dávaš niečo od bolesti?Ani ju neočkovali,že?
@pohodacka teploty nemáme....ani jej nič nedávam.....len teraz cebion multi na posilnenie imunity.....nechápem prečo tak málo priberá.....veď aj mliečko vypije.....aj zeleninky a mäska sa naduchlí.....no ale pri toľkých pohyboch čo ona urobí za deň sa ani nečudujem 😀 a nie neočkovali nás.....v pondelok máme prísť na kontrolu....a tam nám povedia kedy....ale asi 14 alebo 15. júla 😖
bre rano baby.volalala som do MT.no dnes transfer nebude ze pomaly rastu a dufaju ze aspon 2 sa dostanu do stadia blastocysty.zajtra rano mam volat
@petuska123 neboj dostanú....a pôjdu pekne do tepla mamke do bruška 😀
@crazybabenka ja sa tak bojim. ☹ nepotesila ma dnesnym telefonatom
@petuska123 neboj sa....a ver svojím detičkám.....tebe by sa chcelo niečo robiť v takomto počasí? 😀 viem....zľahčujem....ale neboj....bude to dobré....musíš myslieť pozitívne....vieš koľko sa potom v živote o toho drobca/drobce nabojíš....do tretieho mesiaca....aby ostalo v brušku....na každé sono....potom pôrod.....a keď sa to narodí.....tak už potom nič "iné" nerobíš len sa o toho drobca bojíš....či je všetko v poriadku....či mu je dobre.....takže teraz vylož nohy.....relaxuj a ver svojím detičkám.....a ak nemáš čo robiť....tak môžeš mi prísť požehliť......mám takú kopu.....že ani nevidím kde končí 😀
@petuska123 - ináč nedela je den pokoja, aj ja som mala vklad v nedelu 😉
kočeny, dnes ideme trošku oddychovať k rodičom a oslavovať 😉 vlastne celý víkend....
včera som dostala antibiotiká 😀 božinku sa bojím... dnes v noci sa mi snívalo iba o maličkej že niečo nebolo v poriadku.... ja už neviem čo si mám myslieť, stále mám zlý krvný obraz a sú z toho mimo lebo nevedia z čoho to je.... že to býva keby som mala nejaký zápal alebo bola chorá no mne nič nie je...... tak pre istotu dali antibiotiká na preliečenie.... už som sa aj nahnevala že ked ma tak strašia tak mohli maličku vybrať a bolo by.... no samozrejme ako každý doktor sa snaží udržať plod čo najdlhšie pokial to nie je kritické.....
pekný víkend a držte nám palce nech u rodičov trošku resetnem hlavu 😀
@crazybabenka sme dve,ja som práve doprala..len neviem kto to ožehlí.Nech je už Paulínka v najlepšom poriadku!!
@sliver neboj,učite vedia čo robia a malinká je v poriadku.
@petuska123 chápem ťa..presne pred rokom som riešila to isté čo ty.A aha,práve mi tu pišťí za ušami a hryzie ruku (aj keď zatiaľ ďasienkami ) malá krásavica.takže neboj,musíš len pozitívne myslieť.Držíme palčeky.
@pohodacka prerevala som cele dopoludnenie a teraz ma hlava boli.ja uz neviem ako to dopadne.tak aj tebe rastli pomaly??a na 6 den po pk si mala vklad??a nakoniec bola to blastocysta??ci nie,*?
Dnes som sa pred Kauflandom tak rozčúlila....tak "mamina" tlačila pred sebou vozík, na ktorom mala také bábatko ako naša Paulínka a obaja rodičia pri nej veselo fajčili.....toľká nezodpovednosť!!!!!!!!!! vrrrrrrrrrrr
@crazybabenka veru,tiež to neznášam keď ťahajú o dušu,mala si im ich zahasiť o tváre 😠 .
@petuska123 nooo,nie celkom,na začiatku to síce vyzeralo všeliako,ale potom sa vyvíjali pekne,mala som vloženú ako povedal krásnu blastocystu,ktorá mala veľké šance..ale verím,že aj u teba bude tento scenár,že najprv panika,a potom to všetko krásne dopadne.Daj vedieť,držííííííím palce.
ahojte baby.pisem vam moj posledny prispevok.koncim na MK. vsetko nam to zlihalo nebol ani transfer nebolo nic!pauza 3 mesiace a vsetko opakovat na novo. som zufala nestastna zivot mi dava riadne facky.takze majte sa tu pekne drzim vam palce aby vam to vyslo a boli stastne.
@petuska123 - božinku Peťka........
drkžaj sa a nebojkaj, život býva krutý, ale isto to prebolí, držím ti palčeky nech je to čo najskôr a čo najskôr nám napíšeš že ideš ďalej!!!
@petuska123 drž sa,neboj,si ešte mladučká,nič si nestratila.Ono to tak asi malo byť...aj keď sa Ti to v tejto chvíli zdá byť strašné..ono to časom prebolí a Ty budeš mať nové sily bojovať ďalej.Nie každému to víde na prvý krát,o to je tá radosť potom väčšia.Tak si len poplač koľko Ti chutí a potom hlavu hore..určite to musí výsť!

@pohodacka ahoj...Olivia je uz ok.........zubky nie su.....zima prisla strasna..snad vsetci neochorieme.......chcem leto i ked horucavy nie