Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sabina897 vaginálne 😉
@petuska123 peti nevzdávaj to....život ide ďalej....teraz si určite poplačeš....a potom sa vschopíš a budeš bojovať
@moniatko13 tiez si po umelom oplodneni?
@petuska123 nevzdavaj sa.........aj ja som prve Ivf mala neuspesne bez transferu a pri 2IVF to vyslo.......zo 4 vajicok jedno bojovalo a teraz nam robi radost aj ked nekedy velmi hneva
Ahojte už mamičky z MT,
ja som s Vami písavala ešte v lete min. roku, ale vtedy to bohužiaľ nevyšlo... Teraz som už našťastie v téme októbrovky 2011 😉 , čakáme chlapčeka, začínam 25.týždeň . Dnes som sa ozvala Sliver aj Bbtine, zistila som, že čaká dvojičky a máme aj podobný termín. Občas si Vás prečítam a teším sa s Vami ako Vaše pokladíky rastú a zdá sa mi, že samé dievčatká sú tu, tak som sa prišla "pochlapiť" 🙂 s našim drobčekom. Všetkým prajem veľa zdravíčka, Sliver držím palčeky, nech všetko dobre dopadne . Opatrujte sa .
juj baby taká som zúrivá.....zase som sa dala o....ť....kúpila som si tu na koníku kočík....potrebovala som náhradný na mesiac....lebo môj nový potrebujem reklamovať......a prišiel mi domov nie kočík ale šrot.....som teraz písala tej predávajúcej, že ho chcem vrátiť
@crazybabenka to sa vždy modlím aj ja..to je riziko..ja som tak objednala "raz použité " kreslo a keďmi prišlo som myslela,že skolabujem..na vracanie.Aj reaguje tá predávajúca?
@pohodacka no ešte mi neodpovedala 😒
@crazybabenka držím palce..
@sliver
@moniatko13 ďakujem pekne, stále tomu neviem uveriť 🙂
@sabina897 tak ver.. 😵 😵 😵 teraz je dôležite aby ste boli zdravý,nezabudni sa šetriť.. 😵 😵 😵
@sabina897 gratulujeme 🙂
@crazybabenka ty máš teda smolu, dúfam, že tá osoba bude férová a kočík si vezme späť 😅
@crazybabenka - to máš teda smolu.... a bol lacný či? a čo ideš reklamovať na svojom?
@janemari no zatiaľ sa neozvala ☹
@sliver ako ja som vedela, že je to používaný kočík....ale ona mi zamlčala veľa vecí....na svojom idem reklamovať to, že už mi bol dodaný s podľa mňa výrobnou chybou, ktorá bola doteraz pre mňa len estetickou vadou. Predná "náprava" 😀 😀 😀 (neviem ako to mám inak pomenovať) je namontovaná šikmo, takže jedno koliesko je viac vpredu ako druhé a niekoľko milimetrov vyššie ako druhé, čo spôsobuje to, že je vo vzduchu a pri jazde sa nedotýka zeme čo samozrejme závisí aj od terénu . Doteraz mi to nevadilo, kým som mala hlbokú časť kočíka, tak to naozaj bola len estetická málo viditeľná vada, ktorú si len málokto všimol. Teraz keď som nasadila športovú časť začalo to spôsobovať problém. Koliečko sa začalo nekontrolovateľne "mykať" zo strany na stranu, čo spôsobuje brzdenie kočíka, kočík je pojazdný len keď je koleso zablokované len pre jazdu dopredu, no to mi absolútne nevyhovuje, lebo polomer otáčania mám väčší ako kamión 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - ináč toto sa dosť často stáva, aj kamoška to mala na kočíku a reklamovala ho...
ty si si kupovala na nete, či? neviem či si dobre pamätám... to im zabalíš do nejakej krabice a pošleš? daj vedieť ako to dopadlo... kamoška to nevyreklamovala ale podla mna ona mala tu vadu len trošičku, ked išla moc rýchlo tak jej koliesko robilo takú rybičku.... ináč bol funkčný... ty si niečo uplne iné.....
držím prsty
Baby ,trošku to tu odľahčím 😉 .Kedy najskôr by ste išli s krpcami na dovolenku?Mňa to tak dráždi,ale myslím,že by to bolo odo mňa nezodpovedné v šiestich mesiacoch,kt.budeme mať v auguste.Aj keď len Chorvátsko,,ale tá cesta autom..no neviem.Aký máte názor vy?
@crazybabenka inak môj kočík z netu tiež zďaleka nie je v 100% stave..ale kašlem na to,nechce sa mi to reklamovať..to je tá nevýhoda,že si nemôžme "opačiť" 😀
@pohodacka ako ja by som ani nereklamovala....doteraz to nebolo ani vidieť.....a s kočíkom som viac ako max. spokojná....je perfektný....aj športák je taký.....že nie je taký "otvorený" .....že je tam malá chránená aj pred vetrom.....takže aj na zimu bude super
Baby potrebujem pomôcť.....hľadám šikovnú krajčírku ..... ktorá mi ušije lesnícku uniformu pre maličkú.....súrne 😀
@crazybabenka
@pohodacka
no ma nestrašte.... aj ja mám kočík z netuuuuuuuu...............
ja som tiež asi divná ale my plánujeme dovolenku na jesen ked bude mať maličká tri mesiace... ale do CR, no my sme fest cestovatelia a popravde mna strašne mrle žerú že nemôžeme tento rok nikam.... vlastne nikde som nebola ako som tehu lebo bolo od začiatku rizikové... ale povedali sme si že na jesen aspon na týžden vypadneme do CR... postupne 😉 na viac si netrúfneme 😉
@sliver sa neboj....kočíkom z netu nie je nič....segra kupovala v "normálnom" obchode a tiež mala problém s kolesom 😀
@crazybabenka ja by som ti mohla akurát tak dať moju lesnícku uniformu a z nej by si si mohla ušiť malú pre Paulínku 😉
@janemari ešte máš? .... chceme ísť v septembri na Huberta do skanzenu do Pribyliny ....a to by bolo prekvapko pre tatíka 😉

Ahojte,
chcela by som sa Vás opýtať ... na teste som mala // a zajtra idem na krv a na sono. To sono sa robí vaginálne, alebo cez brucho? Aby som si vedela zariadiť "pitný režim" 🙂 Ďakujem za opoveď.