icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
11. júl 2011

@crazybabenka - jééééj krásnučká je, a aké velikánske okále má!!!
ako to dopadlo s tým kočíkom?

crazybabenka
autor
11. júl 2011

@sliver no tak, že som ostala bez môjho kočíka......tak som si ten druhý nechala....tá čo som ho od neho kúpila....tak mi naň posiela náhradné diely....a potom ho zanesiem k našim....aby sme zakaždým keď pôjdeme dole nemali plný kufor 😀

pohodacka
11. júl 2011

@crazybabenka to je najlepšie..tiež tak máme takú starú rachotinku,no ale poslúži ešte a do záhrady stačí 😀 .Moja,dávaš Paulínke večer takú tú kašičku čo sa zarába s vodou???......a vydrží potom spinkať do rána?Lebo som čítala,že sú vhodné od ukončeného 4.mesiaca..lebo Nelinka sa mi dve noci už budí viac x za noc,no ale to bude tým teplom,len sa trošku napije a spinká ďalej.Inak teraz spinká od jednej,bude pól piatej..síce som navarila,upratala riady a aj pokukala internet 😉 ale tak ,neteší ma,že zase si tu budeme do jedenástej hrkútať. 😉

crazybabenka
autor
11. júl 2011

@pohodacka skúšala som jej ich dávať....aj tie čo sa robia do vody....a aj tie čo sa kupujú už tekuté....ale bol to debakel....vôbec jej nechutia.....a nechce mi papať nič v čom je ryža....teraz sme skúšali aj iné....myslím, že to boli ovsené.....a tiež to nebolo boh vie čo.....naša sa tiež tak teraz budí....cucne si od smädu a dosť

pohodacka
12. júl 2011

Baby a ešte som chcela...stáledávate infant dophillus?Lebo už budem vyhadzovať o týždeň kôli záruke a neviem či kúpiť ďalšie balenie.Doposiaľ som dávala poctivo každý deň.Dr hovorí,že kľudne aj do pól roka,keď ho vyhodím,bude mať po 5 mesiacoch..

crazybabenka
autor
12. júl 2011

@pohodacka ja tiež neviem....mne povedala, že sa môže užívať dlhodobo.....len čo znamená dlhodobo netuším

pohodacka
12. júl 2011

@crazybabenka veď to 😎

crazybabenka
autor
12. júl 2011

@sliver prosím ťa ty tu čo ešte oxiduješ....ty už choď rodiť 😀

sliver
12. júl 2011

@crazybabenka - no rada by som... božinku všetko tomu nasvedčuje že som na rozpadnutie a stále nič... postupne mi odišla hlienová zátka, panva ma fest bolí ako mi malá dole tlačí, nepravidelné kontrakcie no nie a nie sa rozbehnúť pravidelne 😉

crazybabenka
autor
12. júl 2011

@sliver no teda.....mne odišla zátka a na druhý deň som rodila....no ale to som bola v nemocke....a dali mi vyvolávačku

crazybabenka
autor
12. júl 2011

@sliver a počkala som si pekne do konca 42tt 😀 😀 😀 😀

janemari
12. júl 2011

@sliver máš to teda napinák kedy už. Ja som ani nevedela ako a rodila som 😀 A pritom mi to nejako nedochádzalo aj ked som bola na sále 😝
Malá dosť zle znáša teplo, tak sa zdržujem v miestnosti kde je chladnejšie a ísť cez den von, čistá samovražda. To ozaj len ked potrebujem niečo vybaviť a utejakať domov. Okrem toho som chorá, ale pomaly sa z toho dostávam len aby to drobec nedostal.

pohodacka
12. júl 2011

@sliver júúúj,nenapínaj a utekaj 😀 .Tešíme sa na ďalšiu princeznúúúú

buba78
13. júl 2011

@pohodacka este nie.....aj ja som zvedava kedy to zacne.........aspon ju nemusim este nahanat........ale uz robi pokusy zo sedu dat sa na kolienka a rucky

buba78
13. júl 2011

@crazybabenka vy uz mate plavky?

crazybabenka
autor
13. júl 2011

@buba78 a keby jedny 😀 😀 😀 😀

buba78
13. júl 2011

@sliver tak to mi je luto, ze Ta takto stresuju a prehanaju.........neboj malinka to za teba vyriesi a uz bude coskoro tu

buba78
13. júl 2011

@crazybabenka vau......tak ty mas riadnu nakupnu horucku......my este nemame.......mala by som sa poobzerat

crazybabenka
autor
13. júl 2011

@buba78 to ja nie.....ja som kúpila jedny.....ale jedna starká bola v obchode....kupila plavky.....druhá starká bola v obchode kúpila plavočky.....moja segra bola v obchode a hádaj čo malej kúpila 😀 😀 😀 😀

buba78
13. júl 2011

@pohodacka nasa spinka v kratkom bodicku a niekedy aj v ponozkach........prosim Ta nebabus ju....mozes ju prekryt aj takou tenulinkou deckou z bavlny.........myslela som, ze len my vedieme v ponocovani.....u nas je uz bezne zaspavat o 22 az 23.15h........snad jej to bude raz chybat, ale za to do rana spi do 9h co mi zavidia, ale nevidia, ze chodim spat o pol noci

buba78
13. júl 2011

@pohodacka my sme teraz pri chorobe dali biogaiu.....je to najlepsie na podavanie .len nakvapkach......nedavala som stale.....teraz ked douziva dam jej pauzu......ja jej davam stale cebion multi alebo len cebion

terry123
14. júl 2011

Ahojte kocky. 😉
Chcem sa vas spytat,nema niektora z vas casopis Mamina jun 2011?Potrebujem nieco z toho cisla.D. 😉

pohodacka
14. júl 2011

@sliver no čo,máme bambuľku????

sliver
14. júl 2011

nie, stále fučím 2v1....
toto horko ma zničí........opuchnutá ako veľryba, nevládzem nič, iba ležím....

buba78
14. júl 2011

@sliver moje chudatko.......to Ti nezavidim.to teplo a byt na konci tehu.....to cakanie je najhorsie a este k tomu opuchy

bbtina
14. júl 2011

@terry123 ja niekde mám 🙂

bbtina
14. júl 2011

@sliver aj ja už chcem rodiť, to sa v tomto teple nedá vydržať, ja prejdem pár metrov a mám pocit že je to túra na Lomničák, a tie nohy ako ma bolia, juuuj, niesu zvyknuté nosiť také brušisko 🙂

sliver
14. júl 2011

@bbtina - presne, nohy sú úplne pass.... ja 70%dňa preležím čo nohy nevládzu... mám ich ako tučky na mäso...
ináč sa máš ako? už aj nakupuješ???

bbtina
14. júl 2011

@sliver 🙂 prezivam nejako,uz som aj podokupovala,uz len kozmetiku a kocik a finish,ale s tym bude problem,lebo tie dvojickovske to je umenie,bud su tazke alebo drahe,ach jaj

crazybabenka
autor
14. júl 2011

@sliver ty tu čo ešte prosím ťa....veď už choď ....dokedy máme ešte čakať 😀 😀 😀 😀
akurát som sa dozvedela, že mi kamarátka porodila.....a neviem čo má....a ako sa volá bábo....ide ma roztrhnúť od zvedavosti..... 😀 😀 😀 😀 😀