Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver no tak, že som ostala bez môjho kočíka......tak som si ten druhý nechala....tá čo som ho od neho kúpila....tak mi naň posiela náhradné diely....a potom ho zanesiem k našim....aby sme zakaždým keď pôjdeme dole nemali plný kufor 😀
@crazybabenka to je najlepšie..tiež tak máme takú starú rachotinku,no ale poslúži ešte a do záhrady stačí 😀 .Moja,dávaš Paulínke večer takú tú kašičku čo sa zarába s vodou???......a vydrží potom spinkať do rána?Lebo som čítala,že sú vhodné od ukončeného 4.mesiaca..lebo Nelinka sa mi dve noci už budí viac x za noc,no ale to bude tým teplom,len sa trošku napije a spinká ďalej.Inak teraz spinká od jednej,bude pól piatej..síce som navarila,upratala riady a aj pokukala internet 😉 ale tak ,neteší ma,že zase si tu budeme do jedenástej hrkútať. 😉
@pohodacka skúšala som jej ich dávať....aj tie čo sa robia do vody....a aj tie čo sa kupujú už tekuté....ale bol to debakel....vôbec jej nechutia.....a nechce mi papať nič v čom je ryža....teraz sme skúšali aj iné....myslím, že to boli ovsené.....a tiež to nebolo boh vie čo.....naša sa tiež tak teraz budí....cucne si od smädu a dosť
Baby a ešte som chcela...stáledávate infant dophillus?Lebo už budem vyhadzovať o týždeň kôli záruke a neviem či kúpiť ďalšie balenie.Doposiaľ som dávala poctivo každý deň.Dr hovorí,že kľudne aj do pól roka,keď ho vyhodím,bude mať po 5 mesiacoch..
@pohodacka ja tiež neviem....mne povedala, že sa môže užívať dlhodobo.....len čo znamená dlhodobo netuším
@crazybabenka veď to 😎
@sliver prosím ťa ty tu čo ešte oxiduješ....ty už choď rodiť 😀
@crazybabenka - no rada by som... božinku všetko tomu nasvedčuje že som na rozpadnutie a stále nič... postupne mi odišla hlienová zátka, panva ma fest bolí ako mi malá dole tlačí, nepravidelné kontrakcie no nie a nie sa rozbehnúť pravidelne 😉
@sliver no teda.....mne odišla zátka a na druhý deň som rodila....no ale to som bola v nemocke....a dali mi vyvolávačku
@sliver a počkala som si pekne do konca 42tt 😀 😀 😀 😀
@sliver máš to teda napinák kedy už. Ja som ani nevedela ako a rodila som 😀 A pritom mi to nejako nedochádzalo aj ked som bola na sále 😝
Malá dosť zle znáša teplo, tak sa zdržujem v miestnosti kde je chladnejšie a ísť cez den von, čistá samovražda. To ozaj len ked potrebujem niečo vybaviť a utejakať domov. Okrem toho som chorá, ale pomaly sa z toho dostávam len aby to drobec nedostal.
@crazybabenka vy uz mate plavky?
@buba78 a keby jedny 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka vau......tak ty mas riadnu nakupnu horucku......my este nemame.......mala by som sa poobzerat
@buba78 to ja nie.....ja som kúpila jedny.....ale jedna starká bola v obchode....kupila plavky.....druhá starká bola v obchode kúpila plavočky.....moja segra bola v obchode a hádaj čo malej kúpila 😀 😀 😀 😀
@pohodacka nasa spinka v kratkom bodicku a niekedy aj v ponozkach........prosim Ta nebabus ju....mozes ju prekryt aj takou tenulinkou deckou z bavlny.........myslela som, ze len my vedieme v ponocovani.....u nas je uz bezne zaspavat o 22 az 23.15h........snad jej to bude raz chybat, ale za to do rana spi do 9h co mi zavidia, ale nevidia, ze chodim spat o pol noci
Ahojte kocky. 😉
Chcem sa vas spytat,nema niektora z vas casopis Mamina jun 2011?Potrebujem nieco z toho cisla.D. 😉
nie, stále fučím 2v1....
toto horko ma zničí........opuchnutá ako veľryba, nevládzem nič, iba ležím....
@sliver ty tu čo ešte prosím ťa....veď už choď ....dokedy máme ešte čakať 😀 😀 😀 😀
akurát som sa dozvedela, že mi kamarátka porodila.....a neviem čo má....a ako sa volá bábo....ide ma roztrhnúť od zvedavosti..... 😀 😀 😀 😀 😀

@crazybabenka - jééééj krásnučká je, a aké velikánske okále má!!!
ako to dopadlo s tým kočíkom?