Tehulky z Novej Nádeje. Pridajte sa
Tak uz sme v novej teme 🙂 dufam, ze nas tu bude coraz viac 😉
mnam kapustnica
Evit, budeme si navzajom varit a vymienat porcie, dobre? 😀 ja by som kapustnicu mohla jest kazdy tyzden, ale mam rada polievky vsetky mozne 🙂 myslim, ze ich aj varim velmi chutne 😉
ja kapustnicu tiez mozem furt 😀
Ty by si sa uz mohla buduci tyzden dozvediet, ci budete mat chlapca alebo dievcatko, ze? 😵
masko ano, ideme zas rovnako 😀
dobré ranko
babule neviete poradit nejaké bylinky ktoré sa mozu pocas tehu proti zadrziavaniu vody v tele?
ahojky tehulky
caute baby, Nelka skus http://www.alinka.sk/bylinky-vhodne-pocas-tehot...
ahoj masko
Cau Evit, vcera mi bolo tak zle, zase som vracala a vecer som sa uplne zlozila 😔 ☹
chuda moje, snad ti to uz coskoro prejde
Tak strasne ti zavidim, ze ti je dobre a ze uz si v 23. tt. 😅
Tiez dufam, ze za chvilu sa z toho dostanem.
Ako sa mas ty?
masko aj tebe to rychlo zbehne a co nevidiet budes v polovicke...ja sa mam super, fakt sa citim vynikajuco
citis pohyby? 🙂
masko hej citim a riadne, mame riadne aktivne babo, aj manzel citil konecne pred vcerom riadny kopanec, lebo ho babo dovtedy nejako vobec nechcelo kopnut
to je krasne 😵
Som si pozerala tvoje brusko - celkom ho mas velke, tak som spokojna, lebo aj mne poriadne rastie - som jednoznacne tehotna. Niektore baby v tom case ako ja maju ploche brusko 🙂
a kedy das brusko do albumu?
Neviem, zatial som este nemala chut sa fotit, raz ma muz fotil, ale tvarila som sa hrozne, lebo mi bolo zle 😔
Ked sa mi polepsi, tak sa odfotim 😉
oki, budeme cakat na fotocku 😉
som sa tebou inspirovala a dala som dnes rano namocit fazulu (sosovicu som nemala) takze na veceru bude fazulova kysla 🙂 a ked budem vladat a nebude mi zle, tak sa zmozem aj na palacinky 😉
mnamky 😀
ktovie, co na to povie moj zaludok - vcera odmietol bolonske spagety 😝
ahojte konecne mi v praci opravili scan a tak som do albumu pridala som zo 16tt 😀
nelinka pozerala som, krasne mimi 😵
za dva týždne budem mat dalsiu fotecku uz sa tesim ... inak ako prezivas tie teplá? ja som mrtva lebo v kancliku mam tak teplo ako vonku 😝
ja budem mat fotecku buduci tyzden, zase mame s maskom rovnako poradnu 4.6. 😀 ja som tiez mrtva, vsetky okna pootvarane a ani listok sa nepohne
u nas doma menia dnes okna takže u nas sa aspon okná hýbu 😀 ... Som zvedava kolko zvadne pospratavat MM lebo ja musim chystat svadbu na piatok a ked bude treba este aj upratovat.. ☹ tak som zvedava do kolkej dokazem fungovat..
ahoj babenky 🙂 chcela som si urobit album ale neviem pridat foto neporadite dik,ja idem sblaznit od horka vnutri mame 29stupnou byvame hore.v noci som ani nevedla spat

dala by som si aj kapustnicu - taku vianocnu 😀 mnam