icon

Tehulky z Novej Nádeje. Pridajte sa

maso
15. apr 2008

Tak uz sme v novej teme 🙂 dufam, ze nas tu bude coraz viac 😉

maso
autor
27. máj 2008

dala by som si aj kapustnicu - taku vianocnu 😀 mnam

evitkamalicka
27. máj 2008

mnam kapustnica

maso
autor
27. máj 2008

Evit, budeme si navzajom varit a vymienat porcie, dobre? 😀 ja by som kapustnicu mohla jest kazdy tyzden, ale mam rada polievky vsetky mozne 🙂 myslim, ze ich aj varim velmi chutne 😉

evitkamalicka
27. máj 2008

ja kapustnicu tiez mozem furt 😀

maso
autor
27. máj 2008

Ty by si sa uz mohla buduci tyzden dozvediet, ci budete mat chlapca alebo dievcatko, ze? 😵

evitkamalicka
27. máj 2008

masko ano, ideme zas rovnako 😀

nelinka79
28. máj 2008

dobré ranko

babule neviete poradit nejaké bylinky ktoré sa mozu pocas tehu proti zadrziavaniu vody v tele?

evitkamalicka
28. máj 2008

ahojky tehulky

maso
autor
28. máj 2008
evitkamalicka
28. máj 2008

ahoj masko

maso
autor
28. máj 2008

Cau Evit, vcera mi bolo tak zle, zase som vracala a vecer som sa uplne zlozila 😔 ☹

evitkamalicka
28. máj 2008

chuda moje, snad ti to uz coskoro prejde

maso
autor
28. máj 2008

Tak strasne ti zavidim, ze ti je dobre a ze uz si v 23. tt. 😅
Tiez dufam, ze za chvilu sa z toho dostanem.

Ako sa mas ty?

evitkamalicka
28. máj 2008

masko aj tebe to rychlo zbehne a co nevidiet budes v polovicke...ja sa mam super, fakt sa citim vynikajuco

maso
autor
28. máj 2008

citis pohyby? 🙂

evitkamalicka
28. máj 2008

masko hej citim a riadne, mame riadne aktivne babo, aj manzel citil konecne pred vcerom riadny kopanec, lebo ho babo dovtedy nejako vobec nechcelo kopnut

maso
autor
28. máj 2008

to je krasne 😵

maso
autor
28. máj 2008

Som si pozerala tvoje brusko - celkom ho mas velke, tak som spokojna, lebo aj mne poriadne rastie - som jednoznacne tehotna. Niektore baby v tom case ako ja maju ploche brusko 🙂

evitkamalicka
28. máj 2008

a kedy das brusko do albumu?

maso
autor
28. máj 2008

Neviem, zatial som este nemala chut sa fotit, raz ma muz fotil, ale tvarila som sa hrozne, lebo mi bolo zle 😔
Ked sa mi polepsi, tak sa odfotim 😉

evitkamalicka
28. máj 2008

oki, budeme cakat na fotocku 😉

maso
autor
28. máj 2008

som sa tebou inspirovala a dala som dnes rano namocit fazulu (sosovicu som nemala) takze na veceru bude fazulova kysla 🙂 a ked budem vladat a nebude mi zle, tak sa zmozem aj na palacinky 😉

evitkamalicka
28. máj 2008

mnamky 😀

maso
autor
28. máj 2008

ktovie, co na to povie moj zaludok - vcera odmietol bolonske spagety 😝

nelinka79
28. máj 2008

ahojte konecne mi v praci opravili scan a tak som do albumu pridala som zo 16tt 😀

evitkamalicka
28. máj 2008

nelinka pozerala som, krasne mimi 😵

nelinka79
28. máj 2008

za dva týždne budem mat dalsiu fotecku uz sa tesim ... inak ako prezivas tie teplá? ja som mrtva lebo v kancliku mam tak teplo ako vonku 😝

evitkamalicka
28. máj 2008

ja budem mat fotecku buduci tyzden, zase mame s maskom rovnako poradnu 4.6. 😀 ja som tiez mrtva, vsetky okna pootvarane a ani listok sa nepohne

nelinka79
28. máj 2008

u nas doma menia dnes okna takže u nas sa aspon okná hýbu 😀 ... Som zvedava kolko zvadne pospratavat MM lebo ja musim chystat svadbu na piatok a ked bude treba este aj upratovat.. ☹ tak som zvedava do kolkej dokazem fungovat..

elenamarek
28. máj 2008

ahoj babenky 🙂 chcela som si urobit album ale neviem pridat foto neporadite dik,ja idem sblaznit od horka vnutri mame 29stupnou byvame hore.v noci som ani nevedla spat