icon

Tehulky z Novej Nádeje. Pridajte sa

maso
15. apr 2008

Tak uz sme v novej teme 🙂 dufam, ze nas tu bude coraz viac 😉

maso
autor
23. jún 2008

Ahojky,
ako vidim, stale je tu mrtvo ... Soni, ja nastastie s mojou vahou teraz viac menej stagnujem, tak som rada, ze sa zastavilo to rychle priberanie 🙂 co sa tyka prace, tiez pracujem a v podstate sedim ... som zvedava, ako to bude, ci budes robit styri alebo pat dni (mozno ma ta tvoja manazerka selektivnu chluchotu 😀 a prepocula, co si chcela 😀 - to je vyraz MM)

evitkamalicka
23. jún 2008

masko servus 😀

maso
autor
23. jún 2008

no caaaaaaau, aspon niekto tu je 😀

evitkamalicka
23. jún 2008

tak ako sa mame?

maso
autor
23. jún 2008

dnes som nejako nafuknuta ... vcera si manzel nalozil nalozil na tanier uplne maskovu slaninku a mne az slzy vyhrkli, lebo nemozem jest chlieb a pecivo ☹ (v sobotu som to po tyzdni skusila a bolo mi zle) ale tesim sa, ze uz mi pravdepodobne dorazila energia, lebo cez vikend som vyupratovala cely byt vratane vycistenia spajze, chladnicky, zehlenia a to sme mali v nedelu navstavevu (svokrovci, manzelova babka a brat) 😎

maso
autor
23. jún 2008

ty sa pochval 🙂

evitkamalicka
23. jún 2008

my sa mame super az na to teplo...dala som do albumu novu fotecku Jakubka, uz ma skoro 2 kila, krasne pribera a uz papka z flasky 😀 ...uz sme objednali kocik

maso
autor
23. jún 2008

🙂 idem kuknut

maso
autor
23. jún 2008

Evit, v ktorom tyzdni ti zistili, ze cakas Adamka?

A este mi napis, ako znasas tie tepla ... lebo ja umieram 😒

nelinka79
23. jún 2008

ahoj masko

evitkamalicka
23. jún 2008

masko to som bola podla MS v 23tt...ani mi nehovor, to teplo ma zabije, kazdu chvilu si davam vlaznu sprchu

maso
autor
23. jún 2008

Lebo ja sa potom ... hlavne na cele 😖 tak som premyslala, ze ktovie ako to prezivas ty, co mas brusko ovela vacsie 😖

Idem 2.7. k dokimu, velmi by som chcela vediet, co cakame 🙂

Cau Neli, ty co hovoris na tie tepla?

evitkamalicka
23. jún 2008

masko to budes v ktorom tt? niektore baby to vedeli uz aj v 15tt

maso
autor
23. jún 2008

ja budem v 16tt. a doki ma dobry utz, tak dufam, ze bude otocene dobre, aby sme to videli 😀

evitkamalicka
23. jún 2008

tak drzim palce

nelinka79
23. jún 2008

masko tak ja umieram asi ako vy ☹ .. je mi teplo som umrncaná a musim tu sediet do 17tej takže asi tak. Ked som doma sa to este dá ale tu v praci mame strasne teplo 😝

evitkamalicka
23. jún 2008

idem dat sprchu, umieram od tepla

maso
autor
23. jún 2008

ja tiez ... Evit, teraz ti uprimne zavidim, ja som mala sprchu naposledy rano a to sa mi zda strasne davno ... neviem, ako prezijem leto ... neviem sa dockat dovolenky .... 😵

ja idem toho 2.7. k dokimu a potom ideme v noci na dovolenku, ale ked sa mi podari, este sem rychlo supnem, co cakame (teda, ked to bude po tom utz zrejme 😵 )

evitkamalicka
23. jún 2008

ja idem do poradne tiez 2.7. a potom 4.7 pridu nasi a 6.7. ideme s nimi domkov na vychod na 2 tyzdne

nelinka79
23. jún 2008

my chceme ist na dovolenku posledné dva julové týždne ale manzelova rodina teda hlavne sestra donho hucala aby sme nesli tak teraz je chudak z toho zmetený. ja stale hovorim pokial doktor povoli tak pojdem k moru a ked zakaze tak nepojdem..

evitkamalicka
23. jún 2008

jeeej prave mi dosli dupacky asi 7ks a ciapocka, tak za chvilu pojdem pre to na postu 😀

elenamarek
23. jún 2008

ahoj babulky 🙂 ja idem zblaznit,od toho horka,v byte mam 27stupnov,vcera som bola 3hodiny v bazene,ale ked bude taketo horka tak ani tam nevydrzim moc sa ohreje voda budeme musiet dopustit studenu zo studne,mi sa chystame v auguste na par dni na Donovali za znamimi maju chatu v lese tak aspon tam sa schladim

maso
autor
24. jún 2008

Neli, aj ja mam taky nazor, ale zatial naozaj nevidim dovod, preco by si k moru nemala ist 🙂

Evit, aj ja sa uz tesim, kedy dokupim vecicky a ostatne. Ja som uz spominala, ze dost veci mam nakupene z predosleho tehot. Toto tehotenstvo som kupila len jednu supravicku, take teplaciky a tricko 😵 nemohla som odolat. Nieco mile si urcite neodpustim, ked sa dozvieme, co cakame, no a so zvyskom chcem pockat, kym prejde moj kriticky 24tt. ☹ 😔

Elenka, normalne ti zavidim, ja sa nekupem nikde. Inak, neviem, ci som spominala, ale kupili sme pozemok aj s podpivnicenymi zakladmi v Tomasove (nedaleko od BA) a tam je bazen, len neviem, ci sa v nom budem tento rok kupat. Bojim sa, lebo som citliva na mykozy. My planujeme urcite nejaky vikend u mojho dedka na chate pri lesiku, je to tam perfektne, uplny pokoj a chladocek 🙂 a potom urcite nejaky vikend na Duchonke na chate, ktoru ma manzelov otec. Ale momentalne zijem Chorvatskom, ved buduci tyzden uz odchadzame 😀

evitkamalicka
24. jún 2008

ahojte 🙂

nelinka79
24. jún 2008

masko tak ten termin dovolenky ti zavidim u nas je to az posledné dva julové týždne. a to je tááááák daleko.
manzel nieco spominal ze by mali ist este lietat s kamaratmi na 5 dni do madarska tak ani termin este nemame isty. ale hadam to uz nejak vydrzim.

ja som sa včera pustila do triedenia a prania detských veciciek a pomaly zacnem aj zehlit.

maso
autor
24. jún 2008

Evit, pozerala som tvoj albumcek s vecickami 😵

Neli, ja este neviem, kedy sa odvazim doteperit domov veci, ktore uz sme mali kupene, zatial urcite nie 😔 ale tesim sa, ked pride ten cas, ze ich budem chystat pre babatko 😵 neviem sa dockat, ked nam povie doki, ze co to bude 😵 😵 😵

evitkamalicka
24. jún 2008

masko no to su nove prirastky zo vcera 😀

maso
autor
24. jún 2008

ja viem, preto som sa isla pozriet, mas dobry vkus, ale to som ti uz pisala, nie? resp. mas taky vkus ako ja 😀

evitkamalicka
25. jún 2008

dobre ranecko 🙂

nelinka79
25. jún 2008

cafte babule ... neviete co je dobre aby mi nepuchli nohy?