Telefonát o účte s Bitcoinom: Ide o podvod?
Dobrý deň chcem sa veľmi pekne opýtať.Volala mi pani s nejakým ukrajinským prízvukom že mám dva roky u nich účet a na ňom slušnú sumu peňazí.Zda sa mi to ako podvod povedala som jej ok nech dá na charitu alebo nech si tie peniaze nechá pretože ja mám jediný učet len v banke.Povedala mi že ak si tie peniaze nevyberiem budem platiť daň za Bitcoin cez daňový úrad...je to možné?
@monia123 chápeš že to číslo čo vidíš na mobile je číslo nič netušiacej cudzej osoby alebo neexistujúce, je to len sfalšované čo sa ti má zobraziť?
vyskúšaj raz zavolať späť a buď budeš počuť hlášku že číslo neexistuje alebo zodvihne nič netušiaci človek ktorý bude tvrdiť že ti vôbec nevolal
@maranco ja tomu chapem velmi dobre...aka je pravdepodobnost ze to cislo niekedy moze byt realne zakaznik...takmer nulova
@maranco ja tomu chapem velmi dobre...aka je pravdepodobnost ze to cislo niekedy moze byt realne zakaznik...takmer nulova
@monia123 podvodník nevolá dvakrát z "rovnakého čísla" potom nemá zmysel blokovať druhých nevinných ľudí
vieš že tí podvodníci keď ďalším volajú tak zobrazia tam tvoje číslo? je to dôveryhodnejšie ak mobil zobrazí názov firmy že im akože ty voláš

@maranco ja to blokujem az ked dvihnem a viem ze je to to iste...ovsem ze 🙂
@monia123 chápeš že to číslo čo vidíš na mobile je číslo nič netušiacej cudzej osoby alebo neexistujúce, je to len sfalšované čo sa ti má zobraziť?
vyskúšaj raz zavolať späť a buď budeš počuť hlášku že číslo neexistuje alebo zodvihne nič netušiaci človek ktorý bude tvrdiť že ti vôbec nevolal