icon

Téma na odľahčenie: Čo vás vytočí?

nika11103
17. nov 2024

Ahojte pekný večer prajem. Prosím, berte moju diskusiu ako skrátenie chvíle, nič zle nehľadajte. Len sa možno pobavíme. Hneď na úvod - aké veci Vás vedia vytočiť, ale naozaj to beriem odľahčene že nestojí a nepadá na tom život. Mňa asi tieto nasledovne:
- keď si dospelý človek zívne a vidím mu až do žalúdka, nebodaj keď si grgne a zacitim ten pach
- keď sa na mňa niekto tlači vozíkom v potravinách alebo telom pri pokladni
- keď mám plne ruky tašiek, ovešaná psom a dieťaťom, neviem nájsť v bráne od paneláku kľúče, a keď to po litroch potu vylovim, prebehne kočka čo nemá vôbec nič v rukách, proste sa prešmykne a mne nepodrží ani len tu bránu
- keď influencerky ukazujú , ako si kremuju tvar, a vôbec si vlasy nezopnu, ani čelenku nedajú 😃 proste tie mini vlasky im tam idú

Len tak , proste čo mi napadlo, naozaj to neberte zle, len na odľahčenie, rada by som si prečítala aj Vaše “horory” , možno budeme prekvapené. Neberiem to ani tragicky ani ako som písala, nestojí na tom svet. Len tak. Pekný večer ešte😁

lija22
17. nov 2024

jejda lezie mi na nervy ako su urciti obcania "za mier" davaju si pripecene holubicky do fotiek a proste wtf..volici stran, ktori za ziadny ozajstny mier nie su grc

oli18
17. nov 2024

@xux v poslednom case vidim zastavit suto na hlavnej, ako dava prednost autu z vedlajsej.

zeldia
17. nov 2024

@nika11103 keď sa snúbi arogancia s hlúposťou. Neznasam ked sa snažím niekomu niečo povedať a druha strana začne zívať.

katka700
17. nov 2024

@lija22 holuby sú vraj navzájom dosť protivne a neznášanlive, či je to pravda neviem ale ak áno tak by to sedelo 😂

katka700
17. nov 2024

@nika11103 v pondelok v práci stačí otvoriť mail a krásny deň je v ťahu 😂 - to ma vytáča.

terezkaarthuramax
17. nov 2024

A este ked niekto prdi predo mnou a nepovie ani mu.ani be
V nemocnici som s takou bola na izbe

kandelabra
17. nov 2024

Dieta, idealne z inej miestnosti: -mamiii?
Ja: - ano, zlatko?
- mamiii?
- ano?
-mamiii?
- co?
- mamiiii?
- to nemyslis vazne, povedz co ti treba!
A ticho.....

svetlonos
17. nov 2024

@ssimusska
skus tých ľudí tiez pohľadať na patričný miestach, ti garantujem, ze uz v zivote žiadneho psa nepohladkaju.

hefo
17. nov 2024

@oli18 A to je dobre, či zle?

ssimusska
18. nov 2024

@svetlonos ja vždy začnem že keď chcú prísť o končatinu nech to spravia ešte raz. ( mám relatívneho psa ) alebo sa len tam spýtam že či by im bolo príjemne keby k nim pridem a pohladkám im dieťa 😄

lucialutt
18. nov 2024

@nika11103 babky na bicykloch idúce z Kauflandu s plnými taškami na riadidlách!!

oli18
18. nov 2024

@hefo ked budes na hlavnej a urobi to auto pred tebou, potom sa dozvies odpoved.

fadama
18. nov 2024

Mňa vytáča ( to mi prvé napadlo) keď niekto píše po slovensky a buchne tam anglický výraz 😬
A tiež neznášam keď niekto ukončí týmto smajlíkom 😉 ( mne príde tak povýšenecky)

moonlight1210
18. nov 2024

Ked nie su na parkovisku pruhy na parkovacich bunkach a niekto stoji cez dve miesta a uz niet kam inam sa dat (ale zas, predtym mohol stat dobre, lebo tam stal niekto iny blbo).

Ked mam presny logisticky plan ako idem doma urobit vsetky prace, aby som stihala (napr. tento vikend pripravit dom a jedlo na vacsiu navstevu na oslavu) a niekto mi to cele na poslednu chvilu narusi.

Ked si neuvedomim, ze uz na dany den mam nieco na vybavenie a omylom som si tam dala dalsiu vec a neda sa to nijak sklbit, lebo je to v dvoch mestach naraz a ani jedna vec sa neda bez buducich strat prelozit. Tak musim vyberat mensie zlo (a zbytocny buduci stres a paniku).

Ked ma obvinia z cudzej chyby. To je asi najvacsi spustac.

Ked si naplanujem presne, co v akom poradi idem po praci v meste vybavit, aby som usetrila cestu a cas, a zrazu zistim, ze stratena v myslienkach, co vsetko este treba, som na autopilota zaparkovala doma v garazi. 😁

sense
18. nov 2024

Úplne najviac zo všetkého mlaskanie.

titla
18. nov 2024

Moj muz
- ked hodinu varim obed/veceru, vsetko naservirujem a volam rodinu k stolu a cakam na neho pri chladnucom jedle, lebo dokoncuje nejaku somarinu co mal rozrobenu (napr. opravuje synovi vlacik...), fakt nic vazne
- ked si odklada oblecenie (kategoria: mal som uz na sebe tak nevratim spat do skrine, ale este si to obleciem, cize ani do kosa na pradlo) na stolicky v jedalni,
- ked kritizuje ako som mu vyzehlila kosele
- ked frfle naco musim robit vianocnu/velkonocnu/... vyzdobu; preco si vecer zapalim sviecku
- ked sa vytoci, ze mu neodpovedam na otazku, ktoru som nepocula (ja som v kupelni pri zapnutej pracke a on sa ma nieco pyta z druhej izby....)
- a este by sa naslo...

hefo
18. nov 2024

@oli18 Záleží od okolností - až sa budeš z vedľajšej pripájať do súvislého prúdu áut, možno to oceníš... prirodzene že to nemá byť náhlym dupnutím na brzdu ani na prázdnej ceste.

lindahhh
Odpoveď bola odstránená
haraburdova
18. nov 2024

ked necha niekto zazate svetlo zbytocne, v miestnosti v ktorej uz nieje.
ludia co nepouzivaju blinkre
ludia v potravinach. akoby 90% z nich stratilo IQ pri prejdeni branou - tlacia sa jak froteri, rozpravaju pokladnikom zivotne pribehy aj ked za nimi stoji pomaly 20 ludi atd.
zbytocne hlucni ludia na ulici - bud vyvreskuju voloviny alebo telefonuju tak nahlas ze pocujes pomaly aj cloveka co maju na linke z 10 metrov.
inak sa velmi nenasieram ale tieto veci ma vedia rozzhavit do biela.

oli18
18. nov 2024

@hefo nepisem o zipsovani

hefo
18. nov 2024

@oli18 Však ani ja, zipsovanie je medzi pruhmi tej istej cesty. Ale čo tým teda presne myslíš?

svetlonos
19. nov 2024

@ssimusska
aj tak sa dá 😄

zeldia
19. nov 2024

@nika11103 jednanie so službami kde sú slovaci zamestnanci: arogantní, leniví, neochotní, drahí. Tu platí že zamestnanec v službách robi veľkú láskavosť zákazníkovi, napríklad tým že vezme napríklad objednavku. Ako vylezú z rodnej hrudy už sa správajú inak, doma ako lenivé opice. Smutne a neriešiteľné.

gwendolyn
19. nov 2024

Mňa z takých bežných vecí vytáča, keď šoféri obehnú kolónu, aby sa vpredu priradili na poslednú chvíľu do pôvodného pruhu a tým vlastne celú kolónu spôsobujú. Pritom by stačilo ísť v tom pruhu a všetci by sme šli pekne plynulo a rýchlejšie, ale proste nie, aspoň polovica ľudí sa bude snažiť obabrať "systém" a získať pre seba výhodu, nevadí, že ostatných za sebou tým zdržujem. V BA sú min. dve také miesta, kde toto ľudia robia pravidelne - diaľnica pri IKEA, kde sa schádza na letisko a na Vajnorskej v smere do centra, keď jeden pruh je odbočovací na Tomášikovu a druhý pokračuje rovno.

mnamko
Autor odpoveď zmazal
mnamko
19. nov 2024

Ked moj chlap na hocičo povie,ze to robi každý,to pozná každý,no len ja nie( po opýtaní iných,ani oni to tak nerobia, neviem potom kto je ten každý)

oli18
19. nov 2024

@hefo zipsovanie je aj to, ze pri zapchach sa pustaju aj vozidla z prijazdoveho pruhu, ktory je tiez upchaty. A to presne sa ti stane, len nie v zapche, kde sa stoji a krokom posuva, ale v plnej premavke. Mnohi, podla mna veeelmi neskuseni vodici, toto robia. Vidia auto po pravej ruke prichadzat v prijazdovom pruhu, tak stupia na brzdu a daju mu prednost. Neuvedomuju si zrejme, ze oni su na hlavnej a ten druhy sice prichadza z prava, ale z vedlajsej. Toto vidim teraz vela krat, nikdy predtym som sa s tym nestretla. A ked ides 70tkou a toto urobi pred tebou iduci vodic, no neviem. Preto radsej jazdim v lavom jazdnom pruhu.

luccija
19. nov 2024

Arogantne úradníčky na úradoch, preafektovane ženy, keď má niekto v zuboch kúsky jedla, keď môj muž robí na dvore úplne nepodstatné veci strihá kríky...čo si chcem spraviť sama, keď mám plne roky nákupu a ponáhľam sa a volá mi znudena kamaratka

mariska1989
19. nov 2024

@xux normal z duše moje slová 🙏🏼

beronsche
19. nov 2024

Mňa tak (nezmyselne) vytláčalo, keď v predchádzajúcej sérii Pečie celé Slovensko, malo to šikovné dievča vždy rozpustené vlasy a vždy ich mala zababrane od nejakého krému..