Téma na odľahčenie: Čo vás vytočí?
Ahojte pekný večer prajem. Prosím, berte moju diskusiu ako skrátenie chvíle, nič zle nehľadajte. Len sa možno pobavíme. Hneď na úvod - aké veci Vás vedia vytočiť, ale naozaj to beriem odľahčene že nestojí a nepadá na tom život. Mňa asi tieto nasledovne:
- keď si dospelý človek zívne a vidím mu až do žalúdka, nebodaj keď si grgne a zacitim ten pach
- keď sa na mňa niekto tlači vozíkom v potravinách alebo telom pri pokladni
- keď mám plne ruky tašiek, ovešaná psom a dieťaťom, neviem nájsť v bráne od paneláku kľúče, a keď to po litroch potu vylovim, prebehne kočka čo nemá vôbec nič v rukách, proste sa prešmykne a mne nepodrží ani len tu bránu
- keď influencerky ukazujú , ako si kremuju tvar, a vôbec si vlasy nezopnu, ani čelenku nedajú 😃 proste tie mini vlasky im tam idú
Len tak , proste čo mi napadlo, naozaj to neberte zle, len na odľahčenie, rada by som si prečítala aj Vaše “horory” , možno budeme prekvapené. Neberiem to ani tragicky ani ako som písala, nestojí na tom svet. Len tak. Pekný večer ešte😁

Mna vytacaju unudene predavacky, ked hned na mna skocia s otazkou, s cim mozu poradit.