Tepovanie zadarmo
Prosim vaa viwte mi niekto povedat ci je to bwzpecne??? Volala mi pani ze pridu zadarmo vytepovat matrace alebo koberec abo tak a ze to je zadara len na druhy den sa mi ozvu ako sme.boli spokojny atd...u niekoho uz tak boli?? Ak ano ake mate skusenosti nemusim sa bat ze su to nejaky podvodnici???
aj mne raz volali, aj som rozmýšlala že si dám vytepovať sedačku, koberce nemáme ale pani že pri prezentácii musí byť pár takže aj muž , tak som jej povedala že môj muž sa odmieta zúčastňovať prezentácií a viac nevolala. No mohla som ohlásiť suseda a mohla som mať vytepovaný starý gauč, No čo už. U kamarátky boli s vysávačom, núkali, núkali, ona si ho kúpila. Stál cez 1000, neviem aké má funkcie a používa ho 1x do roka, lebo je to hebedo a kúpila si normálny na vysávanie. U mňa by veru nepochodili. Nech ukážu, vytepujú ale nekúpim nič čo nepotrebujem. Ja som to tej pani aj na rovinu povedala že ja by som si aj tak nič nekúpila a ona že nevadí. No, možno by som uvidela potom 😉
@lellla aj mne volali,vobec som neporozumela,preco mi chcu zadarmo tepovat matrac,som myslela,ze je to reklama na nejake sluzby.tak som suhlasila,ved nie je na skodu mat vycisteny matrac,ved tam aj drobec spaval.a vyklula sa z toho vlastne prezentacia vyrobku,s ktorym matrac cistili.tak nam panko 2hodiny o tom stroji rozpraval.bol z firmy zaren tusim.
@vieronkatt aj ste kupili??? Snad nie 😂 aspon ste mali vytepovans haha
Ja som take vyhrala v jednej sutazi, volali mi, ale trvali na tom, ze pri tepovani musi byt doma aj moj muz. Nechapem preco. Tak ked som povedala, ze jeho to nezaujima, tak uz sa mi viac neozvali s mojou vyhrou :D
@lucyluv tak isto to aj u nás skončilo
Prisiel mi na rozum stary vtip:
Pride podomovy predavac k domu, zazvoni a hned spusti na pani domacu:
"Mila pani, dovolte mi, aby som vam predviedol nas skvely, moderny, bezkonkurencny vysavac..."
Pani mu hned skoci do reci: "Viete, ale my..."
No on je neodbytny: "Nie, nebojte sa, je to absolutne nezavazne..."
Do toho pani: "Ide o to, ze my..."
A zase on: "Najskor sa pozrite, co nas vysavac vlastne dokaze...! Nebudete verit vlastnym ociam...!" - a zacne po koberci rozsypat mak, ryzu, popol... a napokon sa spyta:
"Kde mate, prosim vas, elektricku zasuvku?"
"Hned tu, za dverami, len viete, my dnes nemame elektrinu... prinesiem vam lopatku a metlicku alebo to uprednostnite zbierat rucne?"
@dominika6 Ked to ale vytepujes rucne, nevycisti sa to len povrchovo a do hlbky sa to nedostane. A to vraj najprv treba odstat prach z matraca inak to moze sposobit skor skodu ked sa zlieva prach s vodou..
Moja mamina sa raz nechala takouto pani ukecat na tepovanie kobercov zadarmo. Dopadlo to tak, ze pani u nas sedela zo 3 hodiny, vypila si kavicku a kecala o tom produkte. Koberec nevytepovala, len na asi 10x10 cm stvorceku akoze predviedla dany produkt, takze koberec realne vytepovany nebol a clovek len stratil 3 hodiny casu.

@jasminet
@dominika6
@fefe123
veď ja chápem že starí ľudia sú zvyknutí od úst odtŕhať, aj si nedopriať, pre nich je to nejaká samozrejmá záležitosť. Oni nechápu ani nevedia si nejako dopriať a život si užívať. Ale takto môžu prísť o celé úspory, čo celý život škrečkovali, veď ich môže z toho poraziť keď im nejaký vychcanec vyrabuje sekretár alebo komodu. Vlastne celý život odkladali nadarmo!
My už takýto životný štýl nepochopíme, ja osobne si tiež neviem predstaviť pchať prachy do ponožky a mať v osemdesiatke našetrené na 10 pohrebov a mať z toho dobrý pocit 🙄