icon

Termín uplynutia lehoty vyzdvihnutia listu na pošte

23. aug 2023

Prosim vas, pred vcerom bol posledny den na vyzdvihnutie si listu a ja som nejak na to zabudla plus som pred odchodom na dovolenku mala zlty papier. Malo mi prist od vyoskej skoly list. Myslite ze ho tam este bufu mat? Pripadne ako postupovat

sissy27
23. aug 2023

nie, nebudú. Keď je raz daná úložná lehota do 15, tak 16 vracajú odosielateľovi...

lukbe
23. aug 2023

No ved na tu postu ísť. Ak to tam nebude,už to vrátili adresátovi. Ak vieš,ze je to z VS,volať na študijné.

zuzana9393
23. aug 2023

Nie oni to vracajú späť

autor
23. aug 2023

A nestane sa nič zlé, keby to pošlu opatovne? Nejaká pokuta alebo čo

ivanaks
23. aug 2023

Moja skúsenosť: tiež som čakala list z VŠ o prijatí na doktorandské štúdium. V našej bytovke žila rodina s dieťaťom - pyromanom. Až po mesiaci som za kvetináčom na chodbe našla zvyšky spáleného žltého lístka z pošty (vytiahol ho zo schránky, zrejme kúsok trčal von; inak u nás v bytovke vtedy toho horelo omnoho viac). Pátranie som rozbehla, keď mi volal potenciálny školiteľ, prečo som neposlala späť návratku s vyjadrením záujmu o štúdium... Hneď som bežala na poštu, kde mi povedali, že to už poslali späť odosielateľovi. Zo školy mi to opätovne nedoručovali, ale našťastie sa mi to podarilo poriešiť k mojej spokojnosti telefonicky... Čo z toho vyplýva? Pochybujem, že Vám to sami od seba budú opätovne posielať. Volajte odosielateľovi a dohodnite sa na ďalšom postupe.