Teroristický útok v Moskve: Reakcie verejnosti
Preco som tu nenasla ani jednu temu o vcerajsom spachanom teroristickom cine v Moskve? Preco si nikto teraz na profilovky nedava ruske vlajocky za vyhasnute nevinne zivoty celych rodin, ktorych chladnokrvne zabili ukrajinski (americki) teroristi? Ci tie zivoty za to nestoja?
Prečo majú sviečky zapaľovať cudzí ľudia? Zapálil ich na mieste tragedie ruský prezident alebo ruský premiér? A to mali z Kremľa len pár krokov... 😉
@cafelatte nevysvieti. Ved vieme preco🙄
@taminka1986 Ja neviem. Prečo?
Co maju ukrajinci s ISIS?
Veď si daj vlajku akú chceš je to tvoja vec tak ako ostatných ktorý si vlajku dajú /nedajú.
Ruské úrady a tajná služba boli pred útokom varované, prečo nekonali?
Či je jednoduchšie nájsť nepriateľa aj tam kde nie je? Tak hádam najprv budem chrániť svojich obyvateľov a nie čakať. Rusi si vybrali čakať. Ľudí je mi ľúto ale chyba je na strane ruských úradov.
@chodec15 ked uz hanis to rusko a byvaly rezim a hajis super vyspely femokraciu, tak mi povedz, preco v tv nesmie zaznie vulgarne slovo ani pru rozhovoroch, ani pri pesnickach a ani v inom vyslovenom, alebo pusanom prejave? Tak super sme na tom slobodni, ze taka pesnicka ako Ramadan sa uz nesmie odvysielat, lebo je to nebezpecne, rovnako pesnicky ako mal rytmus s vulgarizmami su zakazane bez vypipania, alebo zameny slov, atd... Cesta do pekla je dlazdena dobrymi umyslami, my sa po nej uz pekne dlho zenieme a tak ako zaba sa vari pomaly, si uz uvarili znacne aj nas, len to nevidime. Staci pozriet ako ten zly rezim dokazal odvysielal silvester 68, alebo ten dobry este po 89 povolil pesnicky od e-rotic, rytmus,atd.. ale teraz uz peknych par rokov to nedovoluje, zato v rozpravkach sa koli korektnosti sa uz objavuje cernoch, cinan, ind a to aj v kreslenych... Ludia si nevidia daleh od nosa a preto to vsetko moralne upada.
@pkgirl30
@fajnova dufam, ze vy dve si zapalujete sviecky aj za zavrazdene deti na Ukrajine. Alebo ruske deti su viac ako Ukrajinske?
Tu je presne vidiet, kde ma Putin svojich obcanov. Vedel o chystanom utoku a sral na ludi. Ako obycajne. Teroristi kricali alah akbar, tak preto sa protiukrajinski stvaci nenamahali so ststusmi. Keby to boli Ukrajinci-to by bolo hejtu.
V Nemecku sa najnovšie hovorí o tom, že spravodajské informácie špeciálne spomínali koncerty (zatiaľ nepotvrdené nejakou naozaj relevantnou autoritou). Je neskutočné, že pri informáciách o chystaných útokoch na verejné zhromaždenia, boli detektory pri vstupe vyradené z prevádzky a nestála tam žiadna kontrola, ktorá by ozbrojeným ľuďom bránila vo vstupe. Reakčný čas ozbrojených zložiek pri teroristickom útoku v hlavnom meste krajiny, ktorá je navyše vo vojne, tiež vzbudzuje dosť otázok.
Možností asi nie je veľa - buď to naozaj bola nejaká tretia strana a Rusku vyhovovalo čo najviac obetí, aby to mohli na niekoho hodiť, alebo tým niečo legitimizovať pred občanmi, alebo to majú na svedomí Rusi samotní. Ešte je tu možnosť, že ozbrojené zložky boli priveľmi zaneprázdnené zatýkaním ľudí, čo niekde ticho postávali alebo mali žlté ponožky a modré tričko, to ale tiež ide na vrub absolútnemu zlyhaniu zložiek štátu pri ochrane občanov.
@stanulienkat mohla by si sa ukľudniť najprv, ani ma nepoznáš a hneď osočuješ....keď začala vojna na Ukrajine zapálila som aj za nich a dodnes sa modlím aby to skončilo. Modlím sa aj za deti v Gaze. Nikdy som ani slovom nepovedala že som za Putina. Tiež mám dieťa, chcem aby to vraždenie konečne prestalo kdekoľvek na svete
@krasavec007 ty si tiež úplne mimo...to sa mám obliecť do maskáčov, do ruky zbraň a ísť na ukrajinský front? Toto nie sú žiadne silácke reči, toto je strach matky, ktorá nevie kam ten svet speje. Neviem urobiť viac ako veriť a dúfať že to čo najskôr skončí
@annm81 lebo Caputova trci z riti amerike. Takisto ako aj Korcok aj bude zvoleny za prezidenta
Pre všetkých, ktorí si myslia, že by sme na znak súcitu s obeťami mali niekam vyvesiť symbol Ruskej federácie, dávam do pozornosti toto video (POZOR! nie pre citlivé povahy): https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/terorist...
Ruská federácia vedela, že sa niečo chystá (ak to nemá na svedomi sama) a nespravila zhola NIČ. Na jej občanoch jej záleží tak, že im nechá doslova podrezávať krky. A ešte to Ruská federácia, ktorej vlajku si chcete vyvesovať, zneužije vo svojej propagande namierenej proti nám, proti Ukrajine, proti celému západu. Len si to autorka pozri, ak máš odvahu a potom nám znova napíš, prečo chceš niekam vyvesovať ruskú vlajku.
@taminka1986 jaj to vaše vytŕčanie zo zadku. Zdvihni konečne zo zeme aspoň štipku hrdosti, aby si zistila, že s inými sa dá mať normálny vzťah, nie len trčať niekomu zo zadku. A aj pre teba platí príspevok s videom vyššie. Len si ho pozri a vysvetlí nám, prečo by sme mali niekde zobrazovať symboly teroristického štátu, ktorý prevádza genocídu na iných národoch a necháva vlastných občanov zarezávať ako prasatá na porážke (my, v civilizovanej Európe, máme ešte aj k tým prasatám na porážke humánnejši prístup ako Rusko k vlastným občanom.

@maranco rozumne pises🙂