icon

Kedy sa vráti môj milý syn?

Dnes o 09:32

Pomoc. Bude mat 14. Bol mily, zlaty, usmievavy, napomocny, na vsetkom sme sa vedeli dohodnut. Dnes? Protivny, neprijemny, negativny. Kedy sa vrati do svojich starych kolaji?😅😁🩵🙏

janinah
•
Dnes o 09:35

Nehladkaj ma,kúp si psa...vrrrr...to poznám😀
Neboj,naveky to tak nebude😉

anonym_1a5d95
•
Dnes o 09:46

Pochop, že tvoj malý synko už viac nie je dieťa a začni sa k nemu správať ako k dospelému. Tieto matky zaseknute v období tutu mutu malý synáčik sú strašne od veci

anonym_b2f011
•
Dnes o 09:46

@anonym_autor a ty si každý deň milučká dobručká prívetivá?

januska12323
•
Dnes o 10:14

Tvoj malý synko dospieva, je najvyšší čas sa tak k nemu začať správať.

billy_jean
•
Dnes o 10:16

Ak by ostal do 40tky zaseknutý v 12tich, tak niečo je zle. Dospieva, chvalabohu, je zdravý čochvíľa mladý muž...

alickapusinka
•
Dnes o 10:19

toto čo píšeš je stav najväčšej puberty neboj. .On sa vrati do normálu len chce to trošku času. Len sa k nemu správaj ako k veľkemu nie ako k malemu.Už je to raz tak ani sA nenazdaš a pôjde svojou cestou.Každy sme to prežili musiš aj TY. Jedine čo TI teraz pomôže je trpezlivosť nič ine na to nie je židen liek.

anonym_6dd312
•
Dnes o 10:32

@anonym_autor synovi som slubila ze ked bude mat 12 uz ho nebudem stiskat 😬

anonym_e7af99
•
Dnes o 10:36

Vrati sa, len uz nikdy nebude tvojim malym syncekom, bude inde a je to spravne. Tak si nepokazte vztahy teraz.

anonym_d6dab4
•
Dnes o 10:44

@anonym_autor čiastočne v 18 úplne v 20, keď si nenájde frajerku🤣vtedy sa to zase pokazi

autor
•
Dnes o 10:57

Tusim to chce dalsie nunu.😅🤦‍♀️🤣🤣🤣🩵

autor
•
Dnes o 10:58

Jasne, beriem to, ako ide. Tesim sa. Len to frflanie a negativizmus.. waaaa. Zvyknem si.😬

anonym_50e12d
•
Dnes o 11:19

Neboj sa, v tom momente ked bude nieco strasne chciet, tak bude sladky ako medik, mozno aj riady umyje a sam dobrovolne zbehne vyniest smeti. Vtedy treba byt na pozore, lebo to nebude lacne.

martinka13
•
Dnes o 11:53

Ale vráti sa. Po puberte.

anonym_3a7f75
•
Dnes o 12:08

do mama hotelu sa vráti určite.......

mondolina
•
Dnes o 12:10

môj 17 ročný sa už pomaly vracia🙏

mondolina
•
Dnes o 12:11

@anonym_autor
presne vystihnuté♥️🙏
PUBERTA
Možná, že puberta je jeden z nástrojů, jak příroda pečuje o lidský rod, aby nevyhynul.
Protože člověk by asi nikdy dobrovolně neopustil to bezpeči vlastni rodiny, kde je o něj postaráno milujícími rodiči a rodiče by asi těžko přenesli přes srdce, že to rozkošné a bezproblémové dítě najednou odchází. Ale pak přijde spásná puberta a z toho rozkošného dítěte se stane nesnesitelný jedinec, který opovrhuje svými rodiči, jejich hudbou, jejich oblečením, jejich životním stylem, takže nakonec jednou, když prašti dveřmi a odejde, rodiče to jakž takž přežiji.
A co je zajímavé, že hned venku na toho nesnesitelného jedince čeká jiný nesnesitelný jedinec, ovšem opačného pohlaví, který také před chvílí někde praštil dveřmi a ti dva nesnesitelní pocítí k sobě tak neuvěřitelnou náklonnost, že spojí své životy a stanou se z nich ti báječní milující rodiče, od kterých by žádné dítě neodešlo, nebýt puberty.
Je to podle mě velmi rozumné, a co příroda děla, dobře dělá.

marijan2025
•
Dnes o 12:48

@anonym_autor Keď sme sa rozprávali viacerí rodičia asi 20 ti, boli sme prednáške o tínedžeroch z IPčka,tak rodičia starších detí hovorili že sa " ukludnia okolo 25 roku.Samozrejme plus mínus.
Hlavne si v žiadnom prípade nespájaj synove správanie ( čiže tvoj výchovný" výkon " ) so svojou hodnotou.

Podstatné je že si ho vychovávala ako si najlepšie vedela a dala si mu lásku tiež ako si najlepšie vedela.
Ty si hodnotná preto lebo SI.
Nie pre tvoj výkon a nebodaj výsledky vo výchove.

Oni musia byť nepríjemní,inak by nemali silu od nás rodičov odísť.A keby boli milí a zlatí,nemali by sme silu ich pustiť od sukni, alebo z domu.Ale keď nás roky vytacaju, už si človek hovorí: choď už do sveta,do vlastného,nech mám svätý pokoj od teba.

Je to ťažké obdobie, ale žijeme ho všetci.Nie si v tom sama.

anonym_4f849d
•
Dnes o 12:50

Puberta prejde,veci sa zlepšia, ale už to nikdy nebude ten malý milý chlapček.Bude to dospelý muž so svojimi názormi, plánmi,aj muchami

anonym_1ecb82
•
Dnes o 13:09
@anonym_autor

Jasne, beriem to, ako ide. Tesim sa. Len to frflanie a negativizmus.. waaaa. Zvyknem si.😬

@anonym_autor Úplne rozumiem, moja dcéra od jej 10. r., odkedy má menzes, bola zrazu z milého usmievavého, pozitívne naladeného a poriadkumilovného dieťaťa zrazu ušomraná negatívna mladá slečna, ktorá by si bez upozornenia neupratala izbu snáď aj 2 týždne a potom zas po frlaní mala zrazu potrebu sa objať, pritúliť, veľmi sa jej striedali nálady. No prežili to naši rodičia s nami a verím, že prežijeme toto obdobie puberty aj my, s našimi deťmi. Pre nich je to ešte náročnejšie ako pre nás, my ich tým môžme ale empaticky previesť (aj keď niekedy nás už fakt doslovne šľak triafa🫣😅, ale ako všetko od ich narodenia, je to len obdobie, len toto trošku dlhšie.😉)

bielasovicka
•
Dnes o 17:20

@anonym_autor ja som mala 2 takých. Neboj, prejde to, okolo 20 🤣