icon

Tešíte sa na návrat k bežnému režimu?

5. jan 2025

Ako to vnímate? Ja mám veľmi rada ak konečne začne bežný ruch či takto po 6tom januári alebo aj po letných prázdninách. Nemám rada dlhé ničrobenie, ak sa nič nedeje. Máte to podobne alebo ste opak mňa a vyhovovalo by Vám ničrobenie aj celý rok?

Strana
z2
diewcatqoo
5. jan 2025

Mne by nicnerobenie vyhovovalo cely rok. Ale mam dve male deti, takze neviem, co je nicnerobenie.

viestta
5. jan 2025

S nicnerobenim musis nieco spravit sama, potom ti nebudu sviatky, volne dni a prazdniny ani stacit

nika23t
5. jan 2025

Ja milujem Vianoce a to obdobie pred nimi, ale ešte viac sa teším, keď už odkladám strom 😊 Ale letné prázdniny, to zas nie. To mi je ľúto,keď končia. Také pohodové obdobie pre deti aj pre mňa.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
5. jan 2025

@viestta denne som chodila na prechádzky minimálne 2 hodiny, bola na návštevách, ale aj tak mám rada, ak dni majú rýchlejší spád

really8
5. jan 2025

Som na materskej. Pre mna nic nekonci ani nezacina. Kazdy den rovnaky. 😂

viestta
5. jan 2025

Autorka, kup ihlice vlnu a strikuj ponozky. Zabavis sa

deti95060810
5. jan 2025

ničnerobenie nepoznám... ani počas sviatkov.
navariť, napiecť, ani sa neuprace samé...

petamich
5. jan 2025

Sviatky a volno pre nas neznamena nicnerobenie 🙂 pocas volna mame viac casu na aktivity, vylety, sport, rodinu, jeden druheho, takze nie, ist do prace a prist domov, ked uz je tma, dieta vidiet par hodin a s muzom zaspat pri telke, to radsej ta dovolenka a "nicnerobenie"

nikaeli
5. jan 2025

Nie každý robí 'nič' 🤷🏻‍♀️ oddychovať sa dá aj aktívne. A tým nemám na mysli dovolenku na lyžiach v horách. Stačí sánkovačka za mestom, či korčuľovanie na jazere, návštevy, spoločné hry a hej, za mňa aj leňošenie v tom pravom slova zmysle, kedy robím nič. Mám náročnú prácu a vedela by som si predstaviť ešte týždeň doma 🙂
Je len na tebe, ako to 'voľno' využiješ. Napr.dnes som vytriedila synov šatník a hračky, ktoré posunieme ďalším deťom..

petronellla87
5. jan 2025

@really8 haha presne tak aj u mňa 😆 akurát teda v utorok už ide muž do práce tak budem musieť vstávať skoro ráno s deťmi ja😌

lneviemmeno
5. jan 2025

Žiaľ pre mňa sviatky nie sú dovolenka, normálne chodím do práce ako celý rok - zdravotníctvo 🙂 toto boli moje posledné celé sviatky doma keďže o týždeň nastupujem opäť do práce po materskej, aj keď dieta má ešte len rok

lucia13022023
5. jan 2025

Neviem co je ničnerobenie. Sviatky nesviatky, robila som každý deň niečo, pracovala, starala sa o dieťa, domácnosť, varila, upratovala, chodila behať, do fitka, za rodinou... Také ze som sedela na gauči a nerobila nič, nepoznám.

liusa82
5. jan 2025

čo ja viem.Vela ludí má práveže taký pocit akoby prázdnoty po sviatkoch hlavne po Silvestri roku..že sa nemajú na čo tešiť.No neviem.Vždy sa dá na niečo.Buď nejaké plány,alebo niečo budovať,aktivity.Ako sa nastavíš tak máš.Mňa baví aj moja práca ale aj leňošenie.Mne je to prakticky jedno🙂

jaskolka
5. jan 2025

A si študentka ci už pracujúca? Lebo keď spomínaš aj letné prázdniny, tak to skôr žiaci a študenti to vnímajú ako ničnerobenie. Pracujúci ľudia obvykle už nevnímajú prázdniny ako "prázdne" dni, keďže bud normálne pracujú, alebo esre musia aj navyše vymyslieť, co s deťmi, kedte tie majú to "ničnerobenie"😊
Co sa týka vola cez sviatky, tak tiež je kopec ludi, ktorí bud mali len pár dní voľna alebo aj žiadne, keď pracujú na smeny ako zdravotníci, polícia, hasiči a podobne
Kamoška napríklad je sestrička na oddelení,nemá rodinu (nie je vydatá ani nemá deti) takže robila celé tri dni sviatkov, aj na Silvestra a zajtra ide do roboty. Prednosť na voľné dni dostali matky s deťmi, čiže Ona to vôbec nevníma ako nejaké "volne dni" ci sviatky.

taktotedanie
5. jan 2025

Po 26.12 prestavam vnimat ze nejake sviatky boli a bezny ruch je uz vsade

matkahelka
5. jan 2025

Od 9.30 sme boli na zamrznutom jazere, muz so starsou dcerou korculovali, ja s mladsou sme stavali legovym panacikom domy zo snehu. pred chvilou sme sa vratili. vsetci kvalitne vymrznuti spia. ja naopak milujem taketo volne dni a sviatky, pretoze sme ako rodina vsetci spolu, travime spolu pekny cas a tvorime zazitky sebe aj detom.

kukuk29
5. jan 2025

Ja ani neviem čo je to ničrobenie 😂také som v živote nezažila 🤔🤦🏽‍♀️😂

mircalla
5. jan 2025

Mna to tiez nebavi, hoci sme mali program, chyba mi klasicka rutina, skola, praca. Chapem ako to myslis. Ale tak polovica ludi sa bude tvarit, ze si tym chcela povedat, ze nic nerobis, a oni idu 24/7 kazdy den, proste bez snahy citania s porozumenim. Napriklad prispevok vyssie

tilly
5. jan 2025

Ja som smutná, že to končí. Tieto sviatky boli veľmi aktívne, nič sme nestíhali. Zajtra ráno idem hodiť decká na letisko, idú domov a začínajú im povinnosti, my ešte potiahneme týždeň na cestách. Ale smutno mi je. Keď prídem domov, čaká ma veľa prace, tak na to ani nechcem myslieť 😅. A bude mi chýbať slnko a moreee

autor
5. jan 2025

@mircalla áno presne tak, vždy mám nejakú aktivitu, ale proste mám rada ak majú dni rýchly spád a je viac podnetov. Proste viac mi vyhovuje vyššie tempo ako také pomalšie, skoro každý deň sviatok a tak.

basulaak
5. jan 2025

Strasne s atesim ze je po nich. U nas katastrofa. Cely mesiac choroby no hroza. Z idylky sa stala nocna mora. Dieta do skolky ja do prace wohooo 💃🏻

zuzanka.zuzu
5. jan 2025

koľko máš rokov? bezdetná? 😂

vroni
5. jan 2025

My sme si cez sviatky rochnili a bolo to fajn. Ale už sa aj teším do práce a na bežné dni, lebo zase ešte mesiac takto "vyhnivat" by ma nebavilo. Letné prázdniny - to sa neviem dočkať, kedy konečne skončia. Ale to skôr kvôli tomu, že leto a teplo bytostne nenávidím a augustom obvykle končia aj horúčavy a aj dlhé dni, takže znovu začnem existovať.

zuzanaete
5. jan 2025

Ja mam rada, ked sa to strieda. Treba dni/tyzdne, ked clovek vypne z rutiny. Proste ked sa nemusia kazdy den riesit klasicke povinnosti. Mam rada tento cas aktivny, ale aj ked pride nejaky lenivy den. A som potom aj rada, ked pride znova skola, praca a sme v rovnakom kolotoci kazdy tyzden.

abbey1
5. jan 2025

Dospelý svojpravny človek nevie, čím si vyplniť svoje dni?
Svoju prácu milujem, ale rovnako milujem voľné dni, ktoré môžem stráviť podľa chuti a nálady. Som rada, že ešte nás čakajú 2 týždne voľna a dovolenka s blízkymi.

martinka13
5. jan 2025

Mne je smutno. Vianoce milujem a aj všetko s tým spojené.

sense
5. jan 2025

A mne je ľúto že idem zajtra po dvoch týždňoch do práce, tie dni voľna tak rýchlo bežia....

tehulka2011
5. jan 2025

ano, mam to tak isto, tiez sa tesim, ze je konecne po sviatkoch a ludia idu do prace. Obmedzovali ma vsade skratene otvaracie hodiny, zavrete sluzby, v bazene a na klzisku kopec ludi nadrbkanych.. 😄

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2