Tetovanie na predlaktie
Ahojte, baby mám Teraz bojovú úlohu idem sa teda dať tetovať prvýkrát, o 3 týždne. a absolútne neviem, ktoré by sa chodilo na prvýkrát, (na predlaktie)🙏🏻🙏🏻 prosím, poraďte mi. najlepšie nejaký tater alebo niekto kto sa do toho vyzná ďakujem!❣️❣️ (+ je tam nápis dreaming, nejako som to tam hodila ako predstavu. ako to má vyzerať aj nápis a obrázok)
Tak čo skôr jemnejšie alebo viac čierne?

Ten napis je strasne maly, neviem, ci to hentak vytetuje. Inak nechapem, ty s tym budes chodit, ty sa musis rozhodnut. Teraz ti 10 zien povie jedno, das si to a potom ti dalsich 10 povie po tetovani, ze je to hrozne. Ty musis byt s tym stotoznena. Mna tiez niektori odhovarali, zatial nelutujem a chcem si dat dalsie ( len tam nemam este presne premyslene, tak cakam na osvietenie).
@belllinka Olaf ani osobne nie,páči sa mi ako filmová postavička väčší význam ma ruža čo drží v ruke a rybka ktorá bude akoby plávať vedľa neho..Olaf predstavuje akoby toho človeka čo mi tu rybku a ružu daroval a výrok od Olaf : pre niektorých ľudí sa oplati roztopiť jednoducho k tomu pasuje .
@avonladyba 🤣
Hada nie z principu..Fenix - vstat z popola, to by ma asi viac vystihlo..Ale nie na tu stranu predlaktia zvnutra, ale na "hranu"
@voleksi hruza
Autorka-radsej nic. Aj tvoje navrhy hruza. Sorry. Preco sa baby kazite? Take chobotiny, co som tu dnes videla, vratane Olafa. To si fakt zavesite na cely zivot taky gyc a nevkus? Co tak zostat pekna, vkusna, elegantna?
@stanulienkat @stanulienkat vedz že aj tetovanie Olafa alebo iných Disney postavičiek môže byt veľmi vkusne spravené ..moje postavičky od dcérky dokonca obdivujú aj 90 ročne babky v domove kde pracujem a veľmi sa im to páči ..postavičky sú malinke cca 5 cm a už by mi na ruke asi aj chýbali rovnako ako hodinky keby som ich tam nemala ..autorka spraví dobre ak svoju predstavu povie taterovi a on jej isto nájde nakresli krasny obrázok .
mne to pride strasne infantilne....
1 a to mam vela tetovani
2 a casto som pojasena detinska a infantilna

@vivi06 najdes "pekny" obrazok na nete , das download, pridas nejaky mega originally napis v anglictine - co presne je na tomto originalne?
A presne Ako ti pise @cosmic_origin seriozny tater to nevytetuje. Ti si kreslia dizajn sami, podla pokynov klienta. Ale neboj sa, aj tych druhych taterov, ktori vytetuju cokolvek a kdekolvek, tych su plne tetovacie studia..