icon

Tetovanie na predlaktie

vivi06
2. aug 2023

Ahojte, baby mám Teraz bojovú úlohu idem sa teda dať tetovať prvýkrát, o 3 týždne. a absolútne neviem, ktoré by sa chodilo na prvýkrát, (na predlaktie)🙏🏻🙏🏻 prosím, poraďte mi. najlepšie nejaký tater alebo niekto kto sa do toho vyzná ďakujem!❣️❣️ (+ je tam nápis dreaming, nejako som to tam hodila ako predstavu. ako to má vyzerať aj nápis a obrázok)
Tak čo skôr jemnejšie alebo viac čierne?

Tetovanie na predlaktie
Strana
z2
beronsche
3. aug 2023

@vivi06 najdes "pekny" obrazok na nete , das download, pridas nejaky mega originally napis v anglictine - co presne je na tomto originalne?
A presne Ako ti pise @cosmic_origin seriozny tater to nevytetuje. Ti si kreslia dizajn sami, podla pokynov klienta. Ale neboj sa, aj tych druhych taterov, ktori vytetuju cokolvek a kdekolvek, tych su plne tetovacie studia..

juliacenc
3. aug 2023

@vivi06 jemny obrazok hovori ze snivas o niecom peknom jemnom a ten z hadom ze mas asi nocne mory, predsa twn had to tak evokuje apson mne. Jeden je temny a jeden je svetly

voleksi
3. aug 2023

@vivi06 takýto sa mi viac paci

beronsche
3. aug 2023

@voleksi ma mna posobi velmi amatersky to prevedenie. Ma to dost roztrasene linie..

ropucha6
3. aug 2023

Ten napis je strasne maly, neviem, ci to hentak vytetuje. Inak nechapem, ty s tym budes chodit, ty sa musis rozhodnut. Teraz ti 10 zien povie jedno, das si to a potom ti dalsich 10 povie po tetovani, ze je to hrozne. Ty musis byt s tym stotoznena. Mna tiez niektori odhovarali, zatial nelutujem a chcem si dat dalsie ( len tam nemam este presne premyslene, tak cakam na osvietenie).

mirka414
3. aug 2023

@belllinka Olaf ani osobne nie,páči sa mi ako filmová postavička väčší význam ma ruža čo drží v ruke a rybka ktorá bude akoby plávať vedľa neho..Olaf predstavuje akoby toho človeka čo mi tu rybku a ružu daroval a výrok od Olaf : pre niektorých ľudí sa oplati roztopiť jednoducho k tomu pasuje .

mirka414
3. aug 2023

@voleksi nekritizujem žiadne tetovanie je to každého osobná vec ale podľa mna dobrý tatér ti isto navrhne krajší obrázok toto je ako tetovačka zo žuvačky .

karolinakr
3. aug 2023
karolinakr
3. aug 2023

Hada nie z principu..Fenix - vstat z popola, to by ma asi viac vystihlo..Ale nie na tu stranu predlaktia zvnutra, ale na "hranu"

stanulienkat
3. aug 2023

@voleksi hruza
Autorka-radsej nic. Aj tvoje navrhy hruza. Sorry. Preco sa baby kazite? Take chobotiny, co som tu dnes videla, vratane Olafa. To si fakt zavesite na cely zivot taky gyc a nevkus? Co tak zostat pekna, vkusna, elegantna?

fcuk
3. aug 2023

@ilianalu to je neskutocne obmedzene myslenie 😀

mirka414
3. aug 2023

@stanulienkat @stanulienkat vedz že aj tetovanie Olafa alebo iných Disney postavičiek môže byt veľmi vkusne spravené ..moje postavičky od dcérky dokonca obdivujú aj 90 ročne babky v domove kde pracujem a veľmi sa im to páči ..postavičky sú malinke cca 5 cm a už by mi na ruke asi aj chýbali rovnako ako hodinky keby som ich tam nemala ..autorka spraví dobre ak svoju predstavu povie taterovi a on jej isto nájde nakresli krasny obrázok .

terina25
3. aug 2023

@vivi06 ja mam to prve 🤩

terina25
3. aug 2023

@vivi06 ale mam farebne, bez napisu. A mam to vzadu na ruke

hladamematku
3. aug 2023

mne to pride strasne infantilne....
1 a to mam vela tetovani
2 a casto som pojasena detinska a infantilna

ilianalu
3. aug 2023

@fcuk akoze v com?

mirka414
10. aug 2023

@vivi06 čo vravíš na tohoto ? Našla som ho na stole u môjho tatéra .

mirka414
12. aug 2023

@vivi06 další obrázok od môjho tatéra

mirka414
12. aug 2023

@belllinka hotovo ja som spokojná

Strana
z2