Tipnite vek dieťaťa - autora - kresby
Kolko rokov by ste tipli dietatu co to nakreslilo? Tema len na odlahcenie 🙂

@tominko2612 rukochvost 😄
Dajme si ruku na srdce ja by som lepšiu líšku nenakreslila a to už mám viac ako 5*5 😂 šikovná generácia nám vyrastá ✊😁
Mal by to byt chvost ale tiez tych ako keby 5 prstov ma myli 😀
Pardon 4 prsty, idem spať 😂
Mama tssss😂😁
Jasná líška, ten chvost ju okamžite prezradil. A že vyzerá ako ruka? 😄 To preto, lebo je to NAŠUCHORENÝ, huňatý chvost. Oranžová srsť, biely konček chvosta, čierne labky - úplne dokonalé. No a najhlavnejšie je, že tá líštička je veselá, lebo sa usmieva. Autor je evidentne šťastné dieťa. A kreslí úžasne.
5
@weronika171717 no vidis, moj ma tiez 2 roky, ovlada abecedu, čisla a čo. Nemas jedina take dieta. Je super ze su tie deti sikovne ale zas zazrak to neni. 🤷🏻♀
Parada... uzasne ako namaloval tie laby cierne... presne tak to lisky maju.... ja by som ich namalovala oranzove... ma skvely pozorovaci talent. A ta "ruka" na chvoste to je biely chlpaty koniec chvosta. a este aj zrenicky v ociach... wow.
Co je ale skutocne skvele je, ako zaplnil cely papier. Deti sa velakrat boja kreslit velke veci a nakreslia malinku postavu do kuta papiera. Len skutocny talent vyplni cely papier.
5😁
Mimo témy. Niektoré sa tu zbytočne predbiehate v tom, čo ovládajú vaše deti. V škole nebudú vynikať vďaka tomu, naopak sa budú pri ucive nudiť a nenabehnu na veci, ktoré nevedia. Čiže kým sú teraz krok vpred, potom budú 2 pozadu.

Ďakujem aj život s ňou je farebný ,pestrý 😁😁😉😉