Tipnite vek dieťaťa - autora - kresby
Kolko rokov by ste tipli dietatu co to nakreslilo? Tema len na odlahcenie 🙂

4-5
moj ma 3 a necie ani ratat ani citat pisat nic ale aj tak som pysna...zeny neporovnavajte deti.naco...zalezi aky clovek z kazdeho vyrastie a ne ci vedel ratat do 5 alebo 10 20 v roku dvoch troch
@denka259 3+ už kreslime ruky nohy ...😉
@denka259 5
Dakujem za vsetky mile slova ❤️ aj za krasne kresbicky a presne tak kazda mama je najpysnejsia na to svoje dietatko, mna najviac potesilo to srdiecko pre mna a mala by to byt podla neho liska
@denka259 podla tych ciarok a pekneho usmevu podla mna tiez 4-5
@kristina2015 pekne farebne ❤️
@3petka super dinosaurus 🙂
@weronika171717 sikovny chlapcek
@tominko2612 mas pravdu ❤️
Viete co by mna potesilo, keby moja najmladsia Rianka povedala to krasne mama a urobila ciarku na papier viem, ze to asinikdy nedokaze je autistka uplne neverbalna ale vesela usmiata a to bude mat v aprili 9 rokov milujem ju rovnako ako aj jej dalsich surodencov
@kristina2015
@tominko2612
Nie, nie, dcérka bude mať v polovici marca 3 rocky, a nepomáhal jej nikto. Na kresbičke je ževraj Elza z ľadového kráľovstva. Neviem po kom podedila taký talent, asi po mojej sestre alebo manželovi 🙂
@andrejka1974 ❤️ uplne ti rozumiem
@denka259 na 3 rocky je to velmi pekne
@weronika171717
@tominko2612
Ak môžem trosku odborne hladisko, toto je najväčšia chyba ktoru robia mamičky, a nie, určite sa to nenaučili samé od seba....
Chválim, mate múdre detičky, ale....
Nosia ešte plienky, alebo sa vedia pýtať na WC?
Vedia sa vyzliecť, odložiť za sebou veci, upratať hracky? Zvladnu nakresliť hlavonozca?
Viete, počítať do 10 stačí vedieť v predškolskom veku a abecedu sa naučia v 1.roc. ZS.
Nepredbiehajte 🙏
Dieťatko v 2-3 r sa ma učiť základy hygieny, sebaobsluzne cinnosti ako je obliekanie, použiť toaletu, samostatne sa najesť....
Častokrát sa stava , ze deti v 2 r vedia po anglicky (no rodna rec im nejak nejde)
Rátajú do 20 ale nevedia sa pýtať na WC, atď
Nie nechcem sa hrať na múdru, len trosku chcem upozorniť, ze netreba sa nikam ponáhľať a všetko ma svoj čas, svoj postup....
A ku kresbe, kresba úzko súvisí s kognitivnymi schopnosťami, takže dieťa v 3 r by malo zvládnuť uz hlavonozca.
Preto sa aj pri testoch školskej zrelosti kresli postava nie preto, aby psychologička zistila, ci bude dieťa Picasso, ale veľa napovie o celkovom vývine.
@denka259 wau šikulka moje v jej veku kreslilo iba hlavu a odtial išli ruky aj nohy . Šikulka . Bruško až neskôr
4 cca
@maximilie dakujem za popis. Ano, je to pravda, no nas syncek sa to velmi rychlo ucil. To nie, ze ja som nad nim stala hodiny. Islo to samo a hlavne sa o to zaujimal. A vie vsetko okrem toho hlavonozca (ale nakresli pismenko I a kruh 😁), no ma este cas do 3 rokov. Verim, ze si to myslela v dobrom. ❤❤❤
@tominko2612 waaau to je potom naozaj perfetkne bystré dieťatko!!!! Tak to je výsledok ked sa dieťaťu venuje naplno 🙂 mate len to jedno?
@weronika171717 samozrejme , ze v dobrom
Teším sa s vami ze mate také dieťatko, moja je tiež šikovná a bystra tak uvidíme, co bude ked začne kresliť, lebo ja som antitalent na kreslenie 😆
Myslím, ze kreslím na úrovni autorkineho dieťatka- takže na úrovni 5r ;D
@tominko2612 Wau na rok a pol je extremne sikovna, to musi mat aj v sebe vrodene tu inteligenciu a vy jej ju rozvijate, len tak dalej ❤️
@maximilie bude mat 5 koncom leta no a veru ja nekreslim o vela lepsie 😀ja som ITckarsky typ aj on je viac na cisla
@malinoismum aj moja mala v oktobri tri a kresli uplne podobne obrazky 😂

@malinoismum to bol vysmech? No co ine tu clovek moze cakat. A ano rata do 25, ved je o rok starsia.