icon

Tlačiareň na doma

majka137
27. dec 2020

Ahojte dievčatá maminky idem sa opýtať na to aké tlačiarne máte doma ? Chceme kúpiť domov tlačiareň keďže deti nám začali chodiť do školy a stále treba niečo vytlačiť a nevieme sa akosi rozhodnúť ktorá by bola najlepšia Ďakujem vopred za každú radu 🙂

Strana
z2
igorlv
27. dec 2020

@nelca84 Netlačíme fotky, tá HPčka je presne na školské využitie, pracovné listy, seminárky, testy ap., máme ju na chodbe (priestorové dôvody) a každý si tlačí čo potrebuje cez wifi. Keď sme ju kupovali, tak to bol najlepší pomer obstarávacia cena-kvalita-réžia.

majka137
autor
28. dec 2020

@qetka Ďakujem za vysvetlenie ja som s toho totálne,,,,,,,😀

majka137
autor
5. jan 2021

Ahojte dievčatá chceme sa Vám s celého srdca poďakovať za vaše rady , komentáre ani neviete ako ste nám nimi pomohli.Nakoniec sme sa s manželom rozhodli a kúpili tlačiareň laserovu značka Brother čiernobiela tlač . Už ju máme doma je spojazdnena a zatiaľ sme spokojný a aj deti v kuse chcú niečo tlačiť ale nie o tom som chcela ....... Takže ešte raz veľmi pekne Vám Ďakujem vaše rady nám uľahčili rozhodnutie a pomohli pri výbere pre čo najlepšiu alternatívu pre našu domácnosť Ďakujem 🙂🙋👃😆

november1111
Odpoveď bola odstránená
kacenocka2
10. mar 2023

Poraďte prosim tlačiareň,aby nebola drahá náplň

majka137
autor
11. mar 2023

@kacenocka2 my sme nakoniec kúpili laserovu tlačiareň značky brother ale keby som mala kupovať teraz tak by som kúpila aj s kopirkou za tlačiareň som zaplatila pred troma rokmi okolo 200 € neviem či je to pre vás veľa alebo málo pre nás to bola celkom dobrá cena 🙂

majka137
autor
11. mar 2023

@kacenocka2 ešte som zabudla pozerala som a teraz presne tá istá tlačiareň stojí 118 € ,neviem ako ostatný čo ju majú ale my sme s ňou veľmi spokojný

kacenocka2
11. mar 2023

@majka137 sa dá kúpiť tlačiareň bez kopirky?🙂to beriem ako samozrejmost že kazda tlačiareň ma kopirku

majka137
autor
11. mar 2023

@kacenocka2 no my máme bez kopírky preto taká cena s kopirkou je drahšia

majka137
autor
11. mar 2023

Ale ako vravím teraz ľutujem lebo niekedy potrebujem presvietit nejaké papiere a musím utekať na trebárs obecný úrad a tak by som si to mohla spraviť kľudne doma ale čo už už to nezmením

karolinakr
17. nov 2023

@majka137 prosim ťa, ako dlho vydrži toner a kolko stoji? ja sa teraz rozhodujem

karolinakr
17. nov 2023

mala som atramentovu, ze cartridge vydrži 100 stran - no po 5 farebnych a 10 čiernych stranach mi hlasil, že nie je farba.Cartridge stal 33 + doprava..
Preto ma zaujima, ako vydrži v laserovke, teraz pozeram ceny toneru od 75- 150eur? Ja mam dosť..A vydrží to ako dlho?
Ak mi vie niekto poradiť, kludne sa vyjadrite, budem vďačná
Už mi vlasy na hlave z toho stoja
A henta atramentova Canon Pixma po 2 rokoch sama vypla a sa rozpadla..
Nechcem atramentovú ani vidieť !!

majka137
autor
27. nov 2023

@karolinakr ja som nakoniec kúpila Brother lejzrovku pri toneroch do laserovej tlačiarne je napísané na koľko je výtlačkov a podla toho je aj určená cena ja som teraz za toner zaplatila 30 € a je na 1000 výtlačkov. Dúfam že som pomohla

Strana
z2