icon

Tlak na hrudi, pichanie pri srdci.

eryka03111978
8. jan 2019

Mam taky problém... Aši pred pol rokom mi prišlo zle... Trply mi ruky aj tvar... Bolo mi na odpadnutie... Lekár nič nezistil... Mala som doplniť magnézium... Par krát sa to opakovalo a pribudla bolesť ľavého ramena... Neurológ mi urobil EEG ktoré bolo v norme... Internista mi meral 24 hodinový EKG hokter aj krvný tlak... Všetko bolo v norme... Ale predpísal mi coryol12, 5mg... Zvykne ma tlačiť na hrudi aj pichnut pri srdci... Dosť často mam strach ze dostanem nejaký infark... Zlaknem sa a premôže ma uskost bojím sa je mi zle trasiem sa a je mi zima neviem sa sústrediť... Potom to prejde... Ale vkuse nad tým musím rozmýšľať... Hľadám rôzne príčiny na googli...poradte mi prosím co to môže byť??? Mam 29 rokov a 2 malé deti bojím sa ze sa mi niečo stane... Neviem ani poriadne späť a stále som unavená cítim sa vyčerpané...

Strana
z2
stevko1236884
8. mar 2021

@sorayaardente
@sorayaardente ďakujem keď si to zhrniem tak myšlienky aj bolesti přišli vtedy keď som prestal hrávať futbal kvôli pandemii a bol cely čas doma ďakujem za cviky hneď ich idem vyskúšať

majk0986542257
28. nov 2021

@sorayaardente ja mam ten istý problém mam skoliozu a začalo ma bolieť pichat srdce

malikova878
10. mar 2024

@eryka03111978 presne takto.sa citim.teraz ja aneviem co.mam.robit mam.strasny strach deno denne nato myslim

natka321
14. júl 2024

fyzicky som vraj v poriadku. vsetky vysledky to ukazuju… no pichanie u srdca neprestava stale sa len stupnuje hlavne zakazdym ked sa deje nieco co ma stresuje..zacalo sa to po hrozne stresujucom obdobi vela razi som uz odpadla a neviem uz co robit..

tatiana149
14. júl 2024

Mám pichanie pri srdci aj bolesť a tlak na hrudi. Vraj od chrbtice. Mám tetaniu. Tiež som šla na gastro a vraj to robí aj reflux, ktorý mám tiež. Pichá má pri srdci strašne dlhoooooo

Strana
z2