icon

Strach z infarktu a úzkosti: čo pomáha?

slavomirtokar57
Dnes o 14:15

Ahojte viem že je to na dr ale už neviem čo mám robiť mám tlak na hrudi strašni strach až v žalúdku pocit na odpadnutie slabý som .. bojím sa že dostanem infarkt alebo mozgovú príhodu bojim sa chodiť vonku že sa mi dačo prihodí viem že sa sledujem srdce mi buši boli ma ako je krčna chrptica ide mi to do pliec hlava má stoho boli bojím sa že sa mám vážnu chorobu môze sa vraciat po dvoch týždňoch úzkosť strach pocit na odpadnutie mám pocit že sa udusim sťažené dýchanie chodím na pohotovost EKG MAM V NORME UŽ NEVIEM CO MAM ROBIT BUDEM RAD ZA KAZDU SPRAVU SOM OBJEDNANY NA NEUROLOGICKOM VYŠETRENII BOJIM DA STRASNE UZIVAL SOM XANAX BETALOC ZOK 25 UZ NEVIEM CO MAM ROBIT 😏

Strana
z2
anonym_df572a
Dnes o 14:16

Psychiater ťa videl?

patrike
Dnes o 14:20

Chod na psychiatriu (lozkove odd) a toto im opis, mali by ta hospitalizovat.

anonym_a7baf4
Dnes o 14:23

@slavomirtokar57 vieš že to je na dr. ale píšeš sem. Choď k psychiatrovi ako tu písali ostatní!

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:25
@anonym_df572a

Psychiater ťa videl?

@anonym_df572a ku psychiatrovi idem koncom mesiaca už neviem čo mám robiť naozaj

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:26
@patrike

Chod na psychiatriu (lozkove odd) a toto im opis, mali by ta hospitalizovat.

@patrike mám pocit že žiadne lieky mi nezaberajú vôbec môze to byť Panické strach alebo úzkosť ??

patrike

Na pohotovosti ako komentuju tvoj celkovy stav a vystupovanie ?
Vzdy s imozes zavolat zachranku a povedat, ze mas akutny stav a chut si ublizit.

slavomirtokar57
autor
@anonym_a7baf4

@slavomirtokar57 vieš že to je na dr. ale píšeš sem. Choď k psychiatrovi ako tu písali ostatní!

@anonym_a7baf4 určite áno pôjdem môze to byť úzkosť alebo ja už neviem naozaj

patrike
@slavomirtokar57

@patrike mám pocit že žiadne lieky mi nezaberajú vôbec môze to byť Panické strach alebo úzkosť ??

@slavomirtokar57 Ake "ziadne lieky" ? Chodis k psychiatrovi ? Vsetko mu pravdivo hovoris ?

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:28
@patrike

Na pohotovosti ako komentuju tvoj celkovy stav a vystupovanie ?
Vzdy s imozes zavolat zachranku a povedat, ze mas akutny stav a chut si ublizit.

@patrike má odmietajú stále keď ich privolam neviem iz naozaj

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:29
@patrike

@slavomirtokar57 Ake "ziadne lieky" ? Chodis k psychiatrovi ? Vsetko mu pravdivo hovoris ?

@patrike Užívam magne B6 ešte len tretí deň xanax som užíval ale nič absolútne môze to byť úzkosť alebo niečo iné vážne choroba sa bojím že nádor alebo rakovina

anonym_a7baf4
Dnes o 14:30
@slavomirtokar57

@patrike Užívam magne B6 ešte len tretí deň xanax som užíval ale nič absolútne môze to byť úzkosť alebo niečo iné vážne choroba sa bojím že nádor alebo rakovina

@slavomirtokar57 tie príznaky absolútne nezodpovedajú rakovine ani nádoru, prvý sedí panický atak, choď na vyšetrenie k psychiatrovi, bude to riešiť

patrike
Dnes o 14:31
@slavomirtokar57

@slavomirtokar57 Magne B6 nie je liek, ty potrebujes silne lieky na predpis od psychiatra.

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:31

Ešte dodám že si sa sledujem strašne lebo sa bojím že mám infarkt že mi niečo zobralo ústa nohu ruku tak stále sa pozorujem

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:32
@anonym_a7baf4

@slavomirtokar57 tie príznaky absolútne nezodpovedajú rakovine ani nádoru, prvý sedí panický atak, choď na vyšetrenie k psychiatrovi, bude to riešiť

@anonym_a7baf4 ďakujem až mi je do plaču keď som.precital vašu správu ste veľmi milá/i človek 😩😩

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:33
@patrike

@slavomirtokar57 Magne B6 nie je liek, ty potrebujes silne lieky na predpis od psychiatra.

@patrike Myslíš AD ?

anonym_02dbf5
Dnes o 14:35

Dobre a???Co sa ma stat to sa stane,toto nikdo nikdy neovlivni,mame to v osude napisane jasne hned pri narodeni.
Toto je naozaj na psychiatra.Takto sa sleduju naozaj chori ludia.Treba sa na to liecit.

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:38
@anonym_02dbf5

Dobre a???Co sa ma stat to sa stane,toto nikdo nikdy neovlivni,mame to v osude napisane jasne hned pri narodeni.
Toto je naozaj na psychiatra.Takto sa sleduju naozaj chori ludia.Treba sa na to liecit.

@anonym_02dbf5 veď ja to viem len ja som mladý chalan keď vidím ako ostatní chalani sú po vonku je mi ľúto samého seba že prečo práve ja ešte dodám to že vnútorné chvenie cítim strašne

anonym_02dbf5
Dnes o 14:42
@slavomirtokar57

@anonym_02dbf5 veď ja to viem len ja som mladý chalan keď vidím ako ostatní chalani sú po vonku je mi ľúto samého seba že prečo práve ja ešte dodám to že vnútorné chvenie cítim strašne

@slavomirtokar57 tak sa ukludni,dychaj s hlboka do sacku,ukludni sa ti cele telo.
Ak sa chces dostat na psychiatriu,tak si zavolaj sanitku,ze chces s tymto zivotom skoncit.Toto by mali brat naozaj vazne a hned ta hospitalizuju.
Oni ta uz poznaju,preto k tebe uz nepridu.Vedia co ti je.

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:57
@anonym_02dbf5

@slavomirtokar57 tak sa ukludni,dychaj s hlboka do sacku,ukludni sa ti cele telo.
Ak sa chces dostat na psychiatriu,tak si zavolaj sanitku,ze chces s tymto zivotom skoncit.Toto by mali brat naozaj vazne a hned ta hospitalizuju.

@anonym_02dbf5 áno vedia už keď im volám bojím sa naozaj aj keď sa chcem ukľudniť nedá mi to naozaj som rád aspoň že mi píšete tak dobre veci 😩😏

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:00
@anonym_02dbf5

@anonym_02dbf5 akí sáčok ?.môzem použiť ??

anonym_df572a
Dnes o 15:04
@slavomirtokar57

Ešte dodám že si sa sledujem strašne lebo sa bojím že mám infarkt že mi niečo zobralo ústa nohu ruku tak stále sa pozorujem

@slavomirtokar57 keď sedíš v tom tvojom BMW tak vtedy tieto stavy nemáš?

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:07
@anonym_df572a

@slavomirtokar57 keď sedíš v tom tvojom BMW tak vtedy tieto stavy nemáš?

@anonym_df572a Aké BMW ? Ja žiadne auto nemám

anonym_df572a
Dnes o 15:07
@slavomirtokar57

@anonym_df572a Aké BMW ? Ja žiadne auto nemám

@slavomirtokar57 no veď to foto na profile

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:08
@anonym_df572a

@slavomirtokar57 no veď to foto na profile

@anonym_df572a aha nesedim v aute ale na lavičke môze to byť Panické úzkosti alebo attaki ?

2691
Dnes o 15:17

@slavomirtokar57 ahoj, neboj sa, nič sa ti nestane.Urcite nič.Ty máš príznaky paniky.To není smrteľná choroba. Kopec ľudí prežíva to, čo ty.Je dobré, že pôjdeš psychiatrovi.Predpise ti lieky, ktoré ťa dajú dokopy.Kym tam pôjdeš, tak si pomáhaj sám dýchaním do brucha.
Ľahni si na chrbát, nadychni sa na šesť sekúnd tak, aby sa ti zdvihlo brucho.Zadrz dych na 4 sekundy a potom na šesť sekúnd vypúšťajú vzduch - čiže pomaly vydychuj. Rob to POMALY !
Tvoje telo sa začne ukludnovat. Rob to asi 15-20 minút. Keď sa ti to podarí hneď na prvýkrát, tak sa teš , že si tú potvoru zvládol. Kľudne sa vyplač z toho, uľaví sa ti.Krk a hlava ťa bolia zo svalového napätia, ktoré v sebe máš z tej paniky a úzkosti.Neboj, zvládneš to. Môžeš to opakovať viackrát za deň.
Ak si myslíš, že si úplne v koncoch, tak choď na pohotovosť.

Všetko bude dobré

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:19
@2691

@slavomirtokar57 ahoj, neboj sa, nič sa ti nestane.Urcite nič.Ty máš príznaky paniky.To není smrteľná choroba. Kopec ľudí prežíva to, čo ty.Je dobré, že pôjdeš psychiatrovi.Predpise ti lieky, ktoré ťa dajú dokopy.Kym tam pôjdeš, tak si pomáhaj sám dýchaním do brucha.
Ľahni si na chrbát, nadychni sa na šesť sekúnd tak, aby sa ti zdvihlo brucho.Zadrz dych na 4 sekundy a potom na šesť sekúnd vypúšťajú vzduch - čiže pomaly vydychuj. Rob to POMALY !
Tvoje telo sa začne ukludnovat. Rob to asi 15-20 minút. Keď sa ti to podarí hneď na prvýkrát, tak sa teš , že si tú potvoru zvládol. Kľudne sa vyplač z toho, uľaví sa ti.Krk a hlava ťa bolia zo svalového napätia, ktoré v sebe máš z tej paniky a úzkosti.Neboj, zvládneš to. Môžeš to opakovať viackrát za deň.
Ak si myslíš, že si úplne v koncoch, tak choď na pohotovosť.

Všetko bude dobré

@2691 plačem z vašej správy ako ste mi napísali ako ste ma povzbudili naozaj mám silní strach naozaj ďakujem vám veľmi pekne

anonym_df572a
Dnes o 15:20
@slavomirtokar57

@2691 plačem z vašej správy ako ste mi napísali ako ste ma povzbudili naozaj mám silní strach naozaj ďakujem vám veľmi pekne

@slavomirtokar57 wow, koľko máš rokov?

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:21
@anonym_df572a

@slavomirtokar57 wow, koľko máš rokov?

@anonym_df572a dnes slavim 24 ale tak to že mi je zle chcem sa až tak vikricat proste máte Facebook alebo hoci čo prosím vás

anonym_df572a
Dnes o 15:24
@slavomirtokar57

@anonym_df572a dnes slavim 24 ale tak to že mi je zle chcem sa až tak vikricat proste máte Facebook alebo hoci čo prosím vás

@slavomirtokar57 na čo ti fb?

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:26
@anonym_df572a

@slavomirtokar57 na čo ti fb?

@anonym_df572a chcem vám toho viac povedať aby sa mi uľavilo alebo iba mail keď máte budem veľmi rád takí správu ste mi napísali čo ste dali do sĺz som vám vďační naozaj nech vás Boh ochraňuje 😟

Strana
z2