icon

Topfest - aký názor máte na tento festival?

11leni11
28. jún 2019

Ahojte žienky, aký máte názor na Topfest? Ten môj chce silou mocou ísť, ale ja mám z toho strach.

Strana
z3
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
30. jún 2019

@ptmt1011 no nasim sa treba tiez velmi venovat. Este vo februari sme sli na obed do restiky a bolo z toho tske fiasko, ze manzel potom dlho odmietal si ist niekam sadnut. Max na zmrzku, to ich bavi, lebo sa s tym zabavia. Ale minuly tyzden som ho spontanne vytiahla zas na obed a dopadlo to celkom ok 😃 tak uz vidim zlepsenie a snad budeme chodit coraz castejsie, lebo ja neznasam vysedavat doma... akoze take detske programy sa s nimi daju, ale tak ja by som rada aj po kavickach chodila a to nehrozi, tam sa strasne nudia, to by po nas ostala kaviaren zdevastovana...

0silvia0
30. jún 2019

@ptmt1011 tak jasne ze to nie je ono, ale keď sú deti malé, treba to vydržať nejako. Človek si to neuvedomuje, ale deti rýchlo vyrastú a mne bolo aj ľúto, že už s nami nechcú nikam chodiť... každé detské obdobie ma iné zaberaky a iné prekážky.

sashabb
1. júl 2019

@11leni11 tak pokiaľ tam chcel ísť iba preto aby tam bol, tak o nič neprišiel. Ak by chcel vidieť nejakú kapelu, tak by hádam aj išiel sám. Veď nemá 15rokov či?
Ja som tam bola sama a koncert som si užila. 😎

arcticcode
1. júl 2019

To by bola dobra blbost, ak by ta opustil kvoli tomu, ze si nesla na dajaky festival 😀 zas na druhej strane by som si daval pozor, uz nie si decko a rodicia ti nemaju co rozkazovat. Toto by mi vadilo viac...
No a co sa tyka uzivania zivota, ja som tiez zmizol v piatok rano a vratil sa v nedelu vecer, ale zivot som si uzival v lese. Vybral som sa s nozikom, kresadlom, esusom a dvoma cukrikmi. To boli casy. Spat pod provizornym pristreskom pri ohni, zrat lesne plody a slimaky 😀 mnam

montemotherone
3. júl 2019

@11leni11 počúvni mamu a svokru a ostaň doma. A štrikujte spolu, alebo si pozrite nejaký kvalitný slovenský seriál na Markíze... 😊 Mama a svokra predsa najlepšie vedia ako to vyzerá na rockovom festivale

montemotherone
3. júl 2019

@arcticcode presne to som chcela povedať. Na Pohode, ktorá sa tvári všelijako, sú tvrdé drogy bežné, mariška ťahá cez celý Trenčín... A to tam chodievajú rodiny s deťmi 😒 nuž, ultra pravicoví liberáli 🤷

Strana
z3