Topoľčany a okolie II. Pridajte sa
Kočky, tak sme sa teda rozšupli a sme už v druhej téme 🙂
píšte, píšte, píšte
a čakáme aj na nové prírastky 😉
píšte, píšte, píšte
a čakáme aj na nové prírastky 😉

•
4. sep 2009úplne jej fakt vymyli z hlavy zdravý rozum :-S ... ale ja viem, keď nám dačo zakazovali, tak sme sa všade skúšali dopátrať podrobnosti prečo... veď zakázané ovocie chutí najviac... a to vtedy nebol net... iba mladé rozlety... pamätáte na také čosi? že by som tu bola najstaršia? :-p alebo iba najviac pamätám 😃 😃 😃
0
Holky, Miška mi přes den vypije i celou flašku fenyklového čajíku..ale občas jí ty prdíky nejdou ven 😞 no dneska to byl extrém.. 😞 sluníčko moje malinkaté.. taky přeji Ikušce dobré ranko 😃
Dejna já jsem dneska taky usnula s malou kolem 16h a vstaly jsme okolo 17:30..vylezly jsme z ložnice do obýváku a tam spal pro změnu na gauči náš zalomený tatínek 😃 tak jsme měli takové příjemné rodinné odpoledne 😃 😃
Dejna já jsem dneska taky usnula s malou kolem 16h a vstaly jsme okolo 17:30..vylezly jsme z ložnice do obýváku a tam spal pro změnu na gauči náš zalomený tatínek 😃 tak jsme měli takové příjemné rodinné odpoledne 😃 😃
ja si takto schrupnem len, keď je drahý doma, lebo pri tomto našom dennom nespavcovi, človek nikdy nevie, akého šlofíka si hodí :-p niekedy sa mi neoplatí ani vliezť do postele na tú chvíľu, lebo by som sa len rozospala, ale princezná by si to so spánkom rozmyslela 😞
takže si to istím, že keď sa náhodou zobudí skôr než ja, vezme si ju tatino a ja spím ďalej 🙂
takže si to istím, že keď sa náhodou zobudí skôr než ja, vezme si ju tatino a ja spím ďalej 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli