Tradičné silvestrovské oslavy na Slovensku sa vytrácajú
Silvestrovské oslavy na slovensku pripravujú len v 9 mestách tradičný ohňostroj bude mať
mesto Banská Bystrica .
Pokiaľ viem v bb ohňostroj na Silvestra už roky nie je.
@simca06022011 veru nebol, a tento rok bude, ale teda ten novorocny, pre deti.
@heln ale silvestrovský nebude. Bude novoročný, zajtra večer a nie v noci, tak nechápem veľmi humbuk okolo toho. Nebude rušiť ani nočný kľud ani nič... A co som pozerala ale večer správy tak sú mesta kde ohňostroj je. Za mňa tieto.velke ohňostroje sú v pohode, lepšie ako tie súkromné co.strielaju na každom rohu hocikde a hocikedy.
Ale inak áno, sledujem ze záujem o takéto oslavy upadaju. Bud ai robíme súkromné alebo žiadne 😂 mňa by ani nenapadlo utekať do mesta mrznut na námestie. Jedine keď sme mali rezerváciu v niektorom podniku, tak.sme vybehli pozrieť ohňostroj von. Inak nie.
@heln bb nerobi ohnostroj
@danyelia Ty si si dnes šlahla nejakú šmakocinku, že? Citlivosť sluchu psa je dvojnásobne vyššia, ako u človeka, tak netrep kraviny...Ja som svojho psa musela uspať Apaurinon, lebo inak by sa zbláznil, triasol sa od poobedia Slilvestra, do noci Nového roka.
@mnamko A ohňostroj nevydáva ten hrozný rachot? https://spravy.rtvs.sk/2024/12/svet-sa-luci-so-...
@docq aké diskriminačné? Však si sa mal postaviť ku stánku s pyrotechnikou a sám by si videl kto toto nakupoval..

inak som teraz videla "ohňostroj" v Číne a boli to drony