Tragédia v Beňadikovej

11. mar 2024

Bože ako mne je z toho ťažko. Ja len plačem. Po pani Zuzane ostali ďalšie deti. Jej dcérka Patka mala 9 rokov a DMO. Stále na to musím myslieť a je mi z toho strašne zle nech je im zemicka ľahká. Mne je ľúto aj toho rušňovodiča PAneboze strašne tragédia strašná prečo sa takéto veci deju 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

gelifil
11. mar 2024

kolko malo to male dieta?Kde maju otca?

pribinak
11. mar 2024

@gelifil sú toho plne noviny. Dievčatko malo 9 rokov. Otec sa stará o ostatne 2 deti

xsuzannex
11. mar 2024

Myslim, ze nechcela aby sa jej dieta cely zivot trapilo tak sla s nou 😔

ekira1
11. mar 2024

@xsuzannex a takto sa budú trápiť zvyšné dve deti a manžel.. a rušňovodič.. a zvyšok rodiny..

kate_cs
11. mar 2024

Na čo to tu vôbec rozoberáte? Je to tragédia, diskutujte o niečom inom.

xsuzannex
11. mar 2024

@ekira1 ja sa jej nezastavam, len hovorim ako to mohla citit. Ale tiez ju ani neodsudzujem lebo nikto nevieme co prezivala

diewcatqoo
11. mar 2024

Ja som dnes mala dlhu chvilu a citala som k tomu komentare v jednom bulvarnom platku. Taky hnoj, aky sa tam vyvalil snad nema obdobu. Hnus. Vobec sa necudujem, ze slovensko je v takej prdeli, v akej je, ked tam ziju hyeny, ktore dokazu pisat take komentare.
Obdivujem vsetky maminy, ktore sa staraju o chore deti a kazdy den dakujem Bohu za to, ze to moje je zdrave a prosim ho o to, nech aj to, ktore je na ceste, je v poriadku. Mat chore dieta je tak strasne narocne pre tych rodicov, ze ten, kto ma deti zdrave, si to len tazko dokaze predstavit. Mam kamaratku, ktora sa stara o take dietatko a je totalne psychicky ko, pretoze je to permanentny stres, vycerpanie a beznadej. Staci, ze nieco zaskripe v rodine, niekto ma nevhodnu poznamku, prip. zamietnu cloveku dalsiu ziadost o prispevok a pre toho rodica, ktory zije denne v tomto kolotoci a ktory je totalne psychicky vycerpany, to moze byt poslednou kvapkou. Preto nesudme, ked sa nevieme vcitit do toho, co zazivala.

gelifil
11. mar 2024

@diewcatqoo to je pravda....navyše postoj tohto štátu je absolútna hanba.

hederamonstera
11. mar 2024

No vidite, prestante citat a pozerat spravy a budete mat pokojnejsi zivot. Ja ani neviem o co ide.

estellas
11. mar 2024

Je to veľká tragédia. Je to strašné že to dievčatko a tá žena prišli o život takým hrozným spôsobom. Tá žena musela byť vo veľmi zlom psychickom rozpoložení. Musela veľmi trpieť, možno mala depresie.

svokrinjazykmonika
12. mar 2024

Ja to tiež veľmi ťažko znášam. Stačilo mi že som uvidela titulok na fb a hneď som sa rozplakala. Od kedy mám dcéru som na takéto tragédie veľmi precitlivená. Ako nedávno keď nejaká žena zabila svoje bábätko a obesila sa na mieste ako aj jej manžel, alebo do tej priepasti tá žena keď skočila s dvomi deťmi. No, zase slzy, strašne to so mnou otriasli tieto tragédie.

zuzuliennka1
12. mar 2024

@estellas no hlavne to dieta malo dmo. Podla mna ta matka uz bola doslova na pokraji fyzickych aj psychickych sil. Strasne nieco.

estellas
12. mar 2024

@zuzuliennka1 to viem, je to smutné 😞

sofia1979
13. mar 2024

Ja som tiež z toho hotová 😢😢😢

matkahelka
13. mar 2024

Problemom v tejto krajine je velmi, velmi slaba podpora rodicov s tazko chorymi detmi. Opatrovatelny prispevok je smiesny a aj ten zavisi od prijmu rodiny. Terapie pre tazko chore deti su v zavratnych sumach, bezna rodina nema sancu zaplatit to. Takyto rodicia potrebuju psychologa ako sol - tiez si ho musia platit. V tomto tkvie cely problem. Starosta obce, odkial nebohe pochadzali sa vyjadril, ze mali nedostatok financii. Na matku to uz bolo ocividne vela- po fyzickej aj psychickej stranke...

bylinka25
13. mar 2024

@gelifil Podľa správ malo to dievčatko 8 rokov.

zuzanka.zuzu
13. mar 2024

dcéra je v nebi a matka v pekle, či tak nejako... život ostatných ide ďalej.