icon

Tragédia v Beňadikovej otriasla celou komunitou

11. mar 2024

Bože ako mne je z toho ťažko. Ja len plačem. Po pani Zuzane ostali ďalšie deti. Jej dcérka Patka mala 9 rokov a DMO. Stále na to musím myslieť a je mi z toho strašne zle nech je im zemicka ľahká. Mne je ľúto aj toho rušňovodiča PAneboze strašne tragédia strašná prečo sa takéto veci deju 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

gelifil
•
11. mar 2024

kolko malo to male dieta?Kde maju otca?

pribinak
•
11. mar 2024

@gelifil sú toho plne noviny. Dievčatko malo 9 rokov. Otec sa stará o ostatne 2 deti

xsuzannex
•
11. mar 2024

Myslim, ze nechcela aby sa jej dieta cely zivot trapilo tak sla s nou 😔

ekira1
•
11. mar 2024

@xsuzannex a takto sa budú trápiť zvyšné dve deti a manžel.. a rušňovodič.. a zvyšok rodiny..

kate_cs
•
11. mar 2024

Na čo to tu vôbec rozoberáte? Je to tragédia, diskutujte o niečom inom.

xsuzannex
•
11. mar 2024

@ekira1 ja sa jej nezastavam, len hovorim ako to mohla citit. Ale tiez ju ani neodsudzujem lebo nikto nevieme co prezivala

diewcatqoo
•
11. mar 2024

Ja som dnes mala dlhu chvilu a citala som k tomu komentare v jednom bulvarnom platku. Taky hnoj, aky sa tam vyvalil snad nema obdobu. Hnus. Vobec sa necudujem, ze slovensko je v takej prdeli, v akej je, ked tam ziju hyeny, ktore dokazu pisat take komentare.
Obdivujem vsetky maminy, ktore sa staraju o chore deti a kazdy den dakujem Bohu za to, ze to moje je zdrave a prosim ho o to, nech aj to, ktore je na ceste, je v poriadku. Mat chore dieta je tak strasne narocne pre tych rodicov, ze ten, kto ma deti zdrave, si to len tazko dokaze predstavit. Mam kamaratku, ktora sa stara o take dietatko a je totalne psychicky ko, pretoze je to permanentny stres, vycerpanie a beznadej. Staci, ze nieco zaskripe v rodine, niekto ma nevhodnu poznamku, prip. zamietnu cloveku dalsiu ziadost o prispevok a pre toho rodica, ktory zije denne v tomto kolotoci a ktory je totalne psychicky vycerpany, to moze byt poslednou kvapkou. Preto nesudme, ked sa nevieme vcitit do toho, co zazivala.

gelifil
•
11. mar 2024

@diewcatqoo to je pravda....navyše postoj tohto štátu je absolútna hanba.

hederamonstera
•
11. mar 2024

No vidite, prestante citat a pozerat spravy a budete mat pokojnejsi zivot. Ja ani neviem o co ide.

estellas
•
11. mar 2024

Je to veľká tragédia. Je to strašné že to dievčatko a tá žena prišli o život takým hrozným spôsobom. Tá žena musela byť vo veľmi zlom psychickom rozpoložení. Musela veľmi trpieť, možno mala depresie.

svokrinjazykmonika
•
12. mar 2024

Ja to tiež veľmi ťažko znášam. Stačilo mi že som uvidela titulok na fb a hneď som sa rozplakala. Od kedy mám dcéru som na takéto tragédie veľmi precitlivená. Ako nedávno keď nejaká žena zabila svoje bábätko a obesila sa na mieste ako aj jej manžel, alebo do tej priepasti tá žena keď skočila s dvomi deťmi. No, zase slzy, strašne to so mnou otriasli tieto tragédie.

zuzuliennka1
•
12. mar 2024

@estellas no hlavne to dieta malo dmo. Podla mna ta matka uz bola doslova na pokraji fyzickych aj psychickych sil. Strasne nieco.

estellas
•
12. mar 2024

@zuzuliennka1 to viem, je to smutné 😞

sofia1979
•
13. mar 2024

Ja som tiež z toho hotová 😢😢😢

matkahelka
•
13. mar 2024

Problemom v tejto krajine je velmi, velmi slaba podpora rodicov s tazko chorymi detmi. Opatrovatelny prispevok je smiesny a aj ten zavisi od prijmu rodiny. Terapie pre tazko chore deti su v zavratnych sumach, bezna rodina nema sancu zaplatit to. Takyto rodicia potrebuju psychologa ako sol - tiez si ho musia platit. V tomto tkvie cely problem. Starosta obce, odkial nebohe pochadzali sa vyjadril, ze mali nedostatok financii. Na matku to uz bolo ocividne vela- po fyzickej aj psychickej stranke...

bylinka25
•
13. mar 2024

@gelifil Podľa správ malo to dievčatko 8 rokov.

zuzanka.zuzu
•
13. mar 2024

dcéra je v nebi a matka v pekle, či tak nejako... život ostatných ide ďalej.