icon

Transplantácia vlasov - skúsenosti

martin09
17. jún 2017

Ahojte, vopred sa ospravedlnujem za prispevok mimo temu mamiciek s detmi, ale nakolko viem, ze na modrom koniku vie najst clovek odpovede aj na rozne ine temy, skusim. Aj ked viem, ze na tento portal chodia hlavne zeny, mozno budete mat skusenost aspon sprostredkovane od svojich partnerov ci manzelov 🙂 Uz niekolko rokov mam problem s vypadavanim vlasov a uz dlhsi cas sa venujem zistovaniu informacii o transplantacii vlasov. Precital som viacero diskusnych for, som viacmenej rozhodnuty zakrok metodou FUE absolvovat, kedze doplnky vyzivy, pripadne rozne "vodicky" v mojom pripade tiez neucinkovali. Bol by som rad, keby sa mi ozval niekto, kto ma realne s transplantaciou skusenosti - ci uz zena alebo chlap. Cital som na roznych forach dobre skusenosti klientov s doktorkou Nestorovou z kosickej kliniky. Osobne sa rozhodujem prave medzi Centrom plastickej a estetickej chirurgie v KE a Folliclinic-om v PN. Celkom ma vsak nalomilo, ked som cital dobre recenziena doktorku Nestorovu z Kosic. Nedavno som ju aj videl v Telerane, ako rozpravala o transplantacii a posobila na mna profesionalne. Aj ked som z Bratislavy, nerobilo by mi problem vycestovat na zakrok do KE. Vedeli by ste mi poradit, pre ktoru kliniku sa rozhodnut? Snad na tak velkom fore, akym je modry konik najdem aspon par ludi, co maju s transplantaciou skusenosti 🙂 a idealne, ak niekto z vas ma skusenost s jednou z tychto klinik. Prioritne su pre mna profesionalita kliniky a pristup lekara. Dakujem vopred

Strana
z3
anonym_141b83
Autor odpoveď zmazal
jozefina223
14. júl 2025
@niki8894

Ahojte, prave som sa dostala k tomuto vlaknu a chcem len vyjadrit nazor, ze Popovica absolutne neodporucam. Vidim, ze aj sam reagoval. No jeho vyjadrenie, ze klinika Phaeyde spustila masivnu antikampan, do ktorej vrazila tisicky eur, je maximalne k smiechu, kedze jedine co spravili, bolo uverejnenie jeho prac na par blogoch. Jeho nafuknute ego mu ale nedovoluje priznat si chybu a ze ich urobil vela vo svojej kariere. Po rokoch praxe, kedy by sa mal lekar neustale vzdelavat a obnovovat svoje poznatky a metody prace, on ocividne nerobil nic okrem zhrabavania penazi. Mozete si precitat recenzie na jeho pracu aj od inych ludi, staci si vygooglit oficialne recenzie a odporucam pozriet aj Trustindex, ktory je nalinkovany na jeho Institut na google, kde su aj fotky. Clovek by si myslel, ze ked sa takto verejne prezentuje (Telerano, platene spoluprace s IG influencermi), tak vie, co robi. Nehovorim, ze vsetky jeho prace su sfusovane, mozno len niektorych prekvapi svojou neschopnostou. Kazdopadne mam za sebou jeho spackanu transplantaciu, po ktorej som mala konzultacie s 10 klinikami po celej Europe (plus som pisala do zahranicneho fora, kde prebieha interakcia s lekarmi specializujucimi sa na transplantacie z celeho sveta) a vsetci mi potvrdili ze transplantacia bola amatersky spravena. Jedna jedina pozitivna vec nebola na nej (nespravny typ stepov, zly smer rastu, nespravne rozmiestnenie, nespravna donorska oblast...). O jeho pristupe pisat ani nebudem, to je dalsia kapitola..

@niki8894 pekný deň Niki,

Som redaktorkou portálu Staritup. Pripravujem reportáž o klinike pána Popoviča, hľadám poškodených pacientov, mali by ste záujem vyjadriť sa do článku, pokojne aj anonymne?

Ľ

Strana
z3