icon

Trapasy na zasmiatie

ivivaiveta
6. jan 2015

Zakladam tuto temu lebo vidim, ze vela z nas tu ma len same starosti...prideme,vyzalujeme sa,poplaceme, ma to svoj dovod,aj zmyslel...a kde su tie smiechoty z nasho zivota?...ak mate cim prispiet, dajte to sem...rozvedene,vydate,single, s muzom ci bez neho...komu sa co stalo a nemoze na to zabudnut, lebo ho prepadne smiech??

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@bonaqa2013 to ja ked som bola tretiacka, tak nam učka kazala doniest kusok flaušu na vytvarnu...na rodicovskom ju jedna mamicka skoro zozrala, lebo moj spoluziak si normalne doma z maminho nového kabata vystrihol vpredu naspodu stvorec 10x10 cm...

natuska87
7. jan 2015

@bonaqa2013 Tak to museli byt ultra veseli ludia, taki nad "vecou"...

natuska87
7. jan 2015

@ivivaiveta To ja, s bratom /dvojcata/, ked sme mali pat rokov a nechali nas rodicia samych doma, sme opekali spekacky na plysovom koberci v obyvacke...Ratovali nas vsetci susedia, lebo dym sa valil po sidlisku.Nasi, chudaci, chodili rok po kanaloch...

natuska87
7. jan 2015

Na dovolenke pri jazde na koni som chcela v svojom malom synovi vzbudit lasku ku konom...Tak som sa v sedle nastrojila, nacechrala, upravila si prilbu.Pytam sa syna " ako sa Ti pacim? "
" Seš jak nafouklej kondom, maminko"-odpovedal maly syn, ktory denne sledoval Simpsonovcov...A bolo po laske / ku konikom, z jeho strany/

domak2
7. jan 2015

baby tu je cela trapasova skupina 😀

https://www.modrykonik.sk/group/4797/

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

Ked bol syn maly, vozievala som ho rano do skoly.Vzdy system, otvorim branu,sadnem za volant, on sadol dozadu a ja vzdy len na zvuk buchnutia zadnych dveri som vystartovala na cestu...to iste kazde rano...tak aj raz, sadla,buchli zadne dvere,start, po asi 100 m som este pribrzdila jeho spoluziakovi a ukazujem mu, ze nech nasada, sadol dozadu, zastavim pred skolou, chlapec vysiel a ja hovorim prázdnemu autu"no vystupuj synko"...on na dvore buchol dverami,ale zvonku a chcel ist z druhej strany, lebo tam bola krabica.. pre mna dvere buchli, tak ja som si isla a jeho som nechala na dvore..a ja ze co sa ten jeho spoluziak na mna tak cudne pozera 😀

natuska87
7. jan 2015

@ivivaiveta Idem si tak raz autom z TN, vydareny nakup....Vsetky oproti iduce vozidla na mna vyblikuju...Obzeram palubnu dosku, ved svietim, priputana som, ani nedymim, co vsetci maju?! Aha, asi policajti niekde číhajú...Zastavim na benzinke na Majaku, cerpam pohanadlo, aj tam podaktori divne usmevy...Kuknem na strechu svojho auta a tam pat kilove balenie Persilu!

maminuska
7. jan 2015

Tak baby ja mám 4 deti , najstaršia je postihnutá , muž často preč ... a ked syn nie je doma a nejde so mnou na nákup tak je to veľmi ťažké .
Môj nákup asi vyzerá tak že najmenšia v košíku , tretia dcéra pobehuje okolo a štve ma , no a najstaršia sa drží kočíku a šmochle sa vedľa mňa . Nakúpim , idem k pokladni , zaplatím a na konci s nervami idem k autu ... jedna vreští , druhá furt niekam odbieha a neustále ju hľadám , no a najstaršia zas ide pomaly, lebo ledva nohy prekladá .
Naložím ich do auta, a hádžem rýchlo nákup. No a minule som bola tak už unavená , ešte aj doma robota, že som takto nakupila a sadla si na stranu spolujazdca a čakala som. Úplne som zabudla že som tam prišla autom a že som ja ! šoferovala. Ked som tam sedela , tak sa ma najstaršia pýta a maminka a my dnes domov nejdeme ?

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@maminuska 😀 😀 to tak vyzera, ked sme prepracovane...ja som uz aj noviny do chladnicky raz dala..a pred sviatkami stojim s mobilom v ruke pred vchodom cinziaku, hladam meno na zvonceku, vtom mi vola brat,tak mu hovorim, ze take meno tam nevidim,tak on ze "ved im zavolaj"..ja som sa zacala hrabat v kabelke a hovorim mu do telefonu..".boha,mna uz musi slat trafit, este aj mobil necham doma" 😀

mihula
7. jan 2015

@natuska87 čo ty persil,ale ja podložku vajec,som ju dotrepala az domov

natuska87
7. jan 2015

@mihula Tak si bezpochyby velmi citliva a nezna vodicka! Ja som sa tiez divila, ze sa ten Persil tak urputne drzal...Sa zabijem, ked som dobra?!

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

..vzdy, ked som isla autom do centra mesta, tak som si ho davala pravidelne na to iste miesto, pred jeden cinziak..take cinziaky stali za sebou tri za nakupnym centrom...odparkujem,idem,kupim, vratim sa, kukam jak puk, auta nikde 😕 ja som zacala behat ako splasena pred tym cinziakom, do placu mi bolo,hotova,co budem robit...no zbohom, musim volat policajtov...kym som ich cakala, nahodou som zasla az za cinziak a divam sa, moje auto,odstavene pred vedlajsim cinziakom...ked prisli,ta hanba 😎

mihula
7. jan 2015

ja som raz isla do obchodu.Cestou že vysypem smeti.Kym som zisla vytahom dole,zabudla som na smeti,kos som si prehodila cez ruku ako kabelku,vosla do obchodu,zobrala kosik a podho nakupovat.Aj som zaregistrovala,že sa ludia namna usmievaju 🙂 aj som usmev vratila,ale aj tak som sa skontrolovala.Zips zapnuty,flak na tricku nemam,obuta som dobre,lebo par tyzdnov dozadu som po Priore behala v navlekoch z nemocnice,som im ich zabudla vratit 😎 potom som ich odpratala na wecku.Az ked som isla platit som nemala volne ruky a vtedy som zistila,ze ja beham po obchode so smetiami.Baby ja som ich nevysypala,ja som ich dotrepala nazad domov

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@mihula moja, postala som sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja uz som sice tiez behala po meste s prazdnym nakupnym kosom v ruke, co som zabudla pri odchode v obchode odlozit..ale toto nemalo chybu!!!!!

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@mihula ked sme pri nakupovani, raz ma v obchode drzo predbehol jeden chlap a este do mna aj drgal furt...mna take jedy chytili, ze mu hovorim"a nie je vam ani trochu kokotno, ze ste sa predbehli?"..neviem, kde som k tomu vyrazu prisla 😀

mihula
7. jan 2015

@ivivaiveta čo ty si sa postala,ale kamaratka mojej maminy, sa v autobuse posrala/starsia pani/a ona si spomenula,že ja tam niekde najblizsie pracujem.Ona prisla za mnou do firmy a vyvolala ma vonku.Som jej musela v kupelni pomahat sa dat do poriadku.Najhorsie bolo zabalit nohavicky ako pampersku a zlikvidovat.A stara pani odkracala na ostro 😀

terezka1947
7. jan 2015

@mihula ja som tak raz cez obednajsiu prestavku zabehla rychlo na nakup do potravin,nalozila si plny kosik a do toho mi zavolala kolegyna a musela som sa ponahlat do prace=samozrejme a s plnym kosikom....ako som presla cez pokladnu neviem doteraz....az tesne pred budovou,kde som pracovala som sa len tak mimovolne pozrela do vykladu aaaaaa...pochopila som,preco sa na mna tak zvlastne niektori ludia pozerali 😀 😀
hanbila som sa ako pes vratit s nezaplatenym nakupom...ale co som mala robit....a tak som cervena dosla spat a cuduj sa svete...aj som od dveri hned zamierila k pokladni,s tym,ze som si pripravila,co a ako sa ospravedlnim....aaa predavacka na mna hned zakricala: pani.....vyhadzte mi ten nakup na pas....ja nemam zaratane v plate aj to,ze vam budem vyberat kosik 😀 😀 😀
taaakze sa vlastne na nic neprislo 😀 😀 😀

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@mihula boze pomoooc 😀 😀

terezka1947
7. jan 2015

@ivivaiveta hej...a este mi napadlo...ale to som uz tu niekde pisala 😀
ako som pochodila v posl.tehu poradni v nemocnici
toooo az bolo 😀
vosla som do kabinky...z kabinky pripravena na vysetrenie=rozumej sporo oblecena,hooooci este stale oblecena 😀 😀
noooa a po vysetreni som sa otocila,ze odchadzam.....aaaaaa oproti mne 5dveri...hmmm...reku,kde je moja kabinka 😀
a tak som si dala na intuiciu=samozrejme,ze som otvorila dvere do cakarne plnej oteckov a mamiciek 😀 😀
jaaaaaj,nstastie som tie dvere iba pootvorila...a kedze dveri bolo este stale dost,radsej som sa uz sestricky,kt.sa snazila nesmiat 😀 opytala na moju kabinku
takze=takto som sa ja oducila hanbit=veeeru,pred,pocas a po porode... 😀

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

tak este jeden,ale ako to skratim...u nas v meste bolo za sociku dost jugosov...male mesto,vsetci sa poznali...raz idem po meste,oproti dvaja, pytaju sa,kde by sa najedli,dobru restiku..tak ja ze idem sa do jednej stretnut s kamoskou, tak im ukazem..v restike sedime,ja cakam na nu a ten jeden sa vypytoval na jugov,co u nas su a ja mu hovorim," oni su vseci v pohode, az na jedneho debilka, toho som uz roky nevidela,Zlatan sa volal,ten vzdy po mne vykrikoval"cickalica", uz z dialky som sa mu vyhybala, to proste dement,jebly,kkt, pripeceny,fuj, zle mi z neho bolo...no nadávok, ake ma napadli...ten jeden sa sulal od smiechu a ten druhy mi podal ruku, ze cao Ivy, sam neznal, ze tak sam se izmenil...to som hovorila JEMU!! 😎 som myslela,ze sa prepadnem..

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@terezka1947 ja som si na skoleni trochu viac vypila raz ako mlada a to sme boli ubytovani v takých peknych chatkach, pri hoteli s recepciou.....a taka pripita som neviem preco isla pred chatku, vykukat kolegynu, bez rozmyslu, ze som len v gatkách a podprde a zabuchli sa mi dvere s gulou zvonku...a to bolo v zime,sneh, noc, tak som chvilu vydrzala,ale zima ma prinutila pekne ist na recepciu taka hola...som bola razom triezva 😎

bonaqa2013
7. jan 2015

v práci mi šéf povedal, že zajtra ráno ak ho niekto bude hľadať tak bude u Pápeža. Bolo mi to divné, a na druhý deň som všetkým do tel. oznamovala, že šéf je vo Vatikáne. Pápež bol kolega, ktorý pracoval o 3 poschodia nižšie.

bonaqa2013
7. jan 2015

otcov kolega bol na služobnej ceste v Košiciach. Ale asi pred cestou si niečo hodil do trumpety a tak sa zobudil v Ostrave. Počkal na rýchlik, zas sa potužil niečim a zobudil sa v Spiskej Novej Vsi. Do tretice docestoval domov do MT.

bonaqa2013
7. jan 2015

Bratranec sa ženil. Bolo horúce leto. Na svadbu si pozval kamarátov , ale aj kolegov z práce. ešte ani slnko nezapadlo a tieto dve skupiny sa vonku už pobili. Samozrejme boli poriadne podgurážení. Bratranec mal potom pol roka výplatu bez akýchkoĺvek odmien - len čistý základ, pretože jeho šéf chodil ešte 2 týždne s opuchnutým okom.

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@bonaqa2013 ako decka sme byvali v cinziaku na piatom posch,rozny byt...sused z vedlajsieho cinziaku, presne ten isty byt ako my, sa raz opil a pekne si pomylil cinziak, vysiel vytahom hore, my sme nemali zamknute, prisiel do obyvacky, kym mama vesala pradlo na balkone, povyzliekal sa do treniek, pekne si poukladal veci, hodinky polozil na stolik vedla gauca a krasne si lahol a zaspal...na mamu skoro priskocilo..

dm2
7. jan 2015

ženy ja sa rehocem, skoro až plačem 😀

inač ak máte poruke televizor, pustite si markízu, relacia Svokra...to je trapas sam o sebe 😀 niečo take hlupe som už dlho nevidela 😀

bonaqa2013
7. jan 2015

@dm2 syn to zrovna pozerá , prepína, to sú tam tiež také stratené existencie...

dm2
7. jan 2015

@bonaqa2013 no my to mame tiež pustene...ale strach a hrôza, normalne rozmyslam, či je možne aby sa niekto takt strapnoval....
verejne povedať pred celym slovenskom, že spava so svagrom...a pritom vsetci len take deti....

timea7
7. jan 2015

perfektná téma, vďakááááá!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A ničo pridám aj ja. Môj bývalý manžel sa chcel pochváliť kamarátovi, ktorého náhodou stretol cestou z tréningu novým bytom, novým zariadením, mladou žienkou, synom. Ja som ale nevidela, že sa pred naším vchodom stretli a keďže som vedela, o koľkej asi príde, nahovorila som syna, aby sme sa ocinovi skryli a "nastrašili" ho. Neviem, čo si myslel ten kamarát, keď otvorili dvere na našom byte a ja som sa súkala spod stola v teplákoch von s výkrikom Tarzana.....

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@timea7 😀 😀som rada, ze ste sa pobavili, ved starosti mame vsetci az az...