Trapasy na zasmiatie
Zakladam tuto temu lebo vidim, ze vela z nas tu ma len same starosti...prideme,vyzalujeme sa,poplaceme, ma to svoj dovod,aj zmyslel...a kde su tie smiechoty z nasho zivota?...ak mate cim prispiet, dajte to sem...rozvedene,vydate,single, s muzom ci bez neho...komu sa co stalo a nemoze na to zabudnut, lebo ho prepadne smiech??
plačem! plačeeeeem ! 🙂
naša rodinná prupovídka 😀
malý pomocichtivý 6 ročný bratránek chcel strašne mamičke pomáhať vykladať nákup. Zazvonil telefón a mama musela ešte niečo pracovne vybaviť a poskakujúce džavotajúce decko s otázkou "kam to mám dať? kam to mám dať? kam to mám dať", držiac pritom kusisko šunky v rukách - jej šiel na nervy a odvrkla "daj to pre mna za mna aj psovi!"... čo myslíte, ako dlho potom hladala v chladničke tú šunku? 😀 kým sa prevalilo kde skončila?
Alebo - boli sme v obchode na dovolenke, bolo tam kopec ľudí u mäsiara a bolo nás tam asi 6 dokopy, kúpili sme mäso - teda konkrétne teta, zobrala to zabalené od masiara cez pult a podala dozadu a zaplatila. Doma zisťovala hodnú chvíľu, že kto zobral to maso. a potom sme došli na to, že ona to mäso podala cudziemu človeku a on s tým s kludom holanďana proste odišiel 😀
Bývala kolegyňa - tá čo hľadala svokru rozprávala, ako jej svokra poslala svoju dcéru do obchodu. Bolo krátko pred Vianocami. Dcéra sa vrátila až v lete.
@bonaqa2013 preboha a to ako? ked až v lete?
super téma 😀 plačeeem 😀
Na základke v 3 roč. sme mali doniesť do školy nejaké latky - doštičky.Ja som zabudla a aby som nedostala 5, tak som učiteľke povedala, že som si preto nedoniesla pomocky lebo my máme také doštičky na povale a moj otec sa tam po zotmení bojí ísť. A ja za to nemožem. Učiteľka to povedala na rodičovskom pred všetkými rodičmi.
S nami rodičia mali veselo. Jeden z bratov dostal 5. pozerajú do žiackej, nadšení neboli a tak mu mama povedala aby zajtra nezabudol doniesť dve 5. Na druhý deň brat prišiel domov, mama sa ho pýta čo si dostal, brat sa len usmieval. Mama pozrie do žiackej a kričí Jano ty sviňa.... Boli tam dve 5. Brat jej nevinným hlasom a veď si mi kázala.
@ivivaiveta nedá sa mi spať tak tu čítam tie tvoje veselé príbehy, zatiaľ boduje to ukončenie telefonátu (namiesto dopočutia) no a kurva/handra 😀 😀 😀 ....akože musím rozmýšľať čo pridám...
@ena70 ani ja este nespim,mala by som sem skopirovat o mojom amantovi, to sa sem velmi hodi... 😀
V jasliach som učiteľkám rozprávala, ako moj otec nosí vajcia v klobúku. A potom keď prišiel otec po mńa, tak sa učiteľky skoro počúrali. Samozrejme mu to povedali. Ja som mala na mysli vajcia od sliepok.
ale toto musim...ved co, bola som rozvedena, mohla som si robit co chcem...jeden sa mi velmi pacil, tak sme kavickovali,vychadzky a tak, ale bol dost pri tele, no pekna tvar a fakt taky, bolo s nim o com, nasmiali sme sa vela...tak uz po niekolkych rande,ze pôjdeme na vikend do kupelov..
.to som v zivote nevidela a ani neuvidim...vecer v posteli som si uvedomila, ze asi bude jednoduhsie vyliezt hore, mala som 50 kilov aj s topankami...ja nechapem, ako niekto moze tak prezivat slast, ale ja sedim na nom a on zrazu oci prevratene dupkom a jazyk uplne von..ale totalne..tak som ostala taka seknuta, ze ten umiera,ci co..reku boze co ja budem robit, uz som sa videla, ako volam zachranku...tak som prestala, on schoval jazyk, kuka na mna, ze co som prestala...tak som pokracovala a on zas to iste!..baby,vyjav ako z blazinca..som to vydrzala este par minut zliezla som a hovorim, ze vies co, chytil ma krc do nohy...
dalsie pokusy ani v inej polohe neboli, strach mi nedovolil... 😅
@dm2 to bola taká expertka, tá nemala problém s ničím. materi doma nechala aj frajera a tá nevedela čo s ním.
@ivivaiveta ten tvoj mobil mi pripomenul moju mamu, ktora kedysi davno, ked sa este chodilo na filmy do amfiteatra zrazu vylakane zacala hladat okuliare. Hladali spolu s nou ludia naokolo, chlapi i zeny... a nakoniec ich mala na ociach 😀
@hradnapani presne 😀 😀
@mihula tak ty si behala so smeťami po obchode, ale ja som ich v aute doviezla až do roboty!! 🙂 a ja že čo mi to tak furt v aute smrdí. vystúpim ako madam z auta, v jednej ruke kabelka, v druhej vreco smetí a pred vchodom do budovy som ich do kontajnera vysýpala....kolegovia sa všelijak divne usmievali....
@hradnapani to ja bežne tiež v lete..hladam hladam slnečne okuliare a vacsinou ich mam vo vlasoch 😀 ale kabelka vyhadzana musi byť...
@ivivaiveta aby si v tom s tym autom nebola sama 🙂
s 2-tyzdnovou funglovkou, nalestenym, vonavym suv-eckom sme sa dogulali do auparku. a kedze mm je na svoje tatose preictliveny az paranoidny, odmietol odstavit medzi osuchany plebs na nizsich poschodiach a hrdo si to turoval vysie a vyssie, az nasiel take, kde neparkoval nikto.
vybavili sme vyviezli vytahom na prislusne poschodie… vyjdeme z dveri a sok - kompletne cely priestor prazdny, ani jedineho auta, pochopitelne teda ani toho nasho. panika des, ja som skoro omdlela, manzel zbledol tak, ze v tom pritmi takmer svetielkoval. zacali sme tam behat ako sialenci, ja o poschodie nizsie, on vyssie, cez otvorene priechody sme na seba vykrikovali "ani tu nie je"… samozrejme uz nas pocul aj ochrankar, dorazil a len sa potutelne uskrnal, my nanho jak na debila, ze co je na nasej tragedii take zabavne… no k pointe - kto pozna cislovanie poschodi v hornych garazach ba auparku pochopi - namiesto na 1.1 sme vystupili na 1.2. - to su medziposchodia, takze ak sme behali o jedno vyssie a nizsie, stale sme boli prilis vysoko. nase avetko nas pochopitelne nedotknute a neporusene cakalo na svojom mieste na 1.1
@caoli 😀 😀 tak mi nesibe jedinej
@ena70 enus, to uz bolo na psychiatra 😀 😀 😀
@ivivaiveta ty si úžasná 😀 😀 ....mne normálne slzy tečú od smiechu....super že si to založila.... hneď sa mi zlepšila nálada.... a jasné sranda spomienky sem patria, hoci aj o amantovi 🙂
@ena70 ja som sa tak smiala na tej babe, co to isla s tym smetiakom na nakup, ze som si fakt cvrkla...
@ivivaiveta tie smeti či tie dvere? 😀 😀 počkaj čo dám na inú tému 🙂
pridam teda aj ja..ked som bola prvykrat v živote u zenskej sestrička ma nasmerovala do kabinky...ja som sa pekne prezliekla, natiahla suknu...a sup ho do ambulancie... 😀 ešte som nevedela že to funguje tak že doktorka vola pacientky sama....a ja suverejna vbehnem dnu...ešte stastie že slečna už sedela na stoličke a zhovarala sa s doktorkou...koza je totiž presne oproti kabinkam...
@ena70 oboje,ale tymi dverami si to zaklincovala 😀
tak mne raz fajne zavaril môj drobec u detskej doktorky. bola som na MD, malý so mnou spával, no a akurát som mala nešťastnú mykozu tak som si išla dať čípok. malý zvedavý že čo tak ležím ako poleno a sústredene pod paplónom sa mrvím, tak ho dvihol akurát v tej chvíli keď som si dávala čípok "do nej"... vyvalil oči a pýta sa ma "maminka čo to robíš?" a ja v tom šoku vravím "že dávam si čípok do cikušky lebo je chorá"...upokojil sa a nechal tak. asi o týždeň mi ochorel, horúčky jak šlak, idem s ním k detskej lekárke no a tá mu vraví, no tak budeš pekne papať liečiky a od horúčky ti dá maminka čípky... a malý na to "ano, to poznám, aj maminka si ich dáva do cikušky" !!! 😀 😀 😀 doktorka mala čo robiť aby nevybuchla od smiechu 😀 😀 a ja celá červená...
Boli sme na dovolenke v Rumunsku aj s otcovou sestrou. Ako 2 rodiny. Ešte dávno, pradávno. Každý mame hovoril, aby tam nebrala žiadne hrubé veci, že je tam veľmi horúco. Prídeme po 3 dňoch cestovania k moru a tam bola taká zima, že otcova sestra z auta vybrala kabát. A mne mama nezobrala ani dlhé nohavice.
@ena70 😀 😀 moj ked bol este maly, kupili sme digi tv a mna trubu, nenapadlo hned zakodovat eroticke kanaly...a rano sa ma maly pyta"mami a to mne kedy sa bude robit slahacka z cikule?"
@ivivaiveta 😀 😀 😀 pomoooooc ja čúram 🙂 🙂 že šlahačka z cikule....to zabiiiil.....by ma zaujímalo čo si mu odpovedala 🙂.... no ja u tej detskej som mala čo robiť...aj červená aj do smiechu...tiež to zaklincoval že? odvtedy máme s pani doktorkou nadštandardné vzťahy 🙂 🙂.... na čípok isto nezabudla 🙂
@ena70 ja ze ked budes velky...a on ze, no pekne to je vymyslene, ved tade ide šťanka, tak ta slahacka mala ist inakade..

na strednej sme sa mali učiť poéziu, alebo prózu na Hviezdoslavov Kubín. učila ma triedna celé 4 roky a ona si v každom ročníku zapisovala názov a autora diela ktorý sme predniesli. Lenže v 3 ročníku som si myslela, že to čo som odrapotala v 1 ročníku, mohla by som mať v 3. Zabudla som že ona má nejaký zoznam. Však kdeže by sa mne chcelo učiť, lepšie bolo v sobotu na dedinskej zábave. Začalo skúšanie. 5 len tak lietali, pretože triedna vytiahla zoznam. Nechcelo sa mi len tak dostať 5, tak som rozmýšľala ako sa vyhnem tej galibe. Mala som básničku od ktoréhosi štúrovca a ja som si vymyslela, že to napísala Krista Bendová a názov som dala Smutný Janko. Triedna si to zas zapísala, začala som recitovať a hneď nato prišla a odmenila ma 5 aj s 2 výkričníkmi. A ešte musel aj otec do školy.