Treba ísť voliť aj na druhé kolo volieb?
Ked som bola volit na 1. kole, 2. je odznova ? musim ist zase?
Autorka, z odpovedí si nič nerob. Tu si očividne minimálne každá druhá pamätá všetko, každé jedno učivo, ktoré prešli na ZŠ. Tak nech mi teraz každá z nich zfleku napíše napríklad časti zubu. A poprosím bez googlenia..
@zuzuliennka1 vsak sa volieb zucastnilo vyse 50%
@eva8 nejde o celkovu ucast: Keďže žiadny z kandidátov nezískal nadpolovičnú podporu všetkých oprávnených voličov, druhé kolo sa uskutoční 6. apríla 2024.
@eva8 ja si napríklad absolútne nepamätám, či sme sa niečo také na základke učili. Zloženie parlamentu áno, ale priebeh volieb absolútne nie. Čím nepopieram, že sa to učí, ale v nejakých 14 rokoch ma to očividne nebralo. Rovnako ako kopec iného učiva. A čo tie zuby? Pamätáš si? 😁
Nenasla som narychlo, ale ja viem, ze krv v zube nie je 🙂
@eva8 noo, dobre na to ideš.. 🙂 nie, vieš, ja sa len smejem, aké sú tu všetky múdre, že či sa v škole neučili, jak keby si fakt všetky pamätali všetko zo školy. Inak tie zuby bolo asi posledné učivo, čo som syna skúšala možno aj rok dozadu a už teraz by som si sama nebola istá 100%-nou odpoveďou. A to sa nepovažujem za blbú, len to pre mňa nie je podstatné. Hlavne, že to ovláda môj zubár.
ucit si sa mala predovsetkym sama!!!
@autorka...........nooo, ked si sa na druhom stupni neucila nic, to vela vypoveda o tebe...zrejme aj tvoj vyber strednej skoly, bol taky , ze nic....lebo kto sa chce dostat na kvalitnu, musi makat....tak sa potom necuduj, ze aj vies nic...a este k tomu, aj rodicia to maju na haku, ako si napisala
@nikaeli tak ak mala niektoré učiteľky ako ja, tak jej to aj verím ... ale je tiež dosť možné, že si to len nepamätá. Nie je to v konečnom dôsledku jedno? Nie je podstatné, že teraz, keď sa jej to v reálnom živote týka, tak chce vedieť ako správne postupovať? Za mňa lepšie než tých 0,08 + 0,08% hlasov, ktoré ľudia nahádzali dankovi a švecovi. Či už z recesie alebo..
@eva8 aj na každých vstupných dverách bolo upozornenie. Ale nejde o to, doteraz tu každý argumentoval tým, že je hlúpa, lebo veď v škole sa to učí, keď sa spýtam na niečo iné zo školy, tak zrazu je to irelevantné, lebo to sa nehlása aktuálne v médiách. Argumenty hodné Pelleho, kam vietor...resp. čo sa mi aktuálne hodí, to poviem.
@gelifil ktore decko alebo teenager sa sam pojde ucit o politike? uprimne

@eva8 ono by to druhe kolo nemuselo byt, keby chodila volit nadpolovicna vacsina opravnenych volicov. Kedze nechodi - tak je to na 2x