Treba ísť voliť aj na druhé kolo volieb?
Ked som bola volit na 1. kole, 2. je odznova ? musim ist zase?
Jasné, že treba. Rozhodovať sa bude len medzi dvoma kandidátmi, ktorí postúpili.
Áno,treba.
Podľa naozaj toho,koho si volila. Ak takého Harabina, kľudne ostaň doma 🤭🤣
@vesimelonimarsista 😂😂😂😂 tak presne 😄
@zuzanazu85 korčoka 1. kolo , nesčitavaju sa hlasy pre korcoka a pekleho co uz dostali? Myslela som ze ti co boli a volili ich uz nemusia 2. kolo
Tak to určite choď aj 2hý krát,ale isto 🤣👍
Áno, treba ísť aj na druhé kolo.
Autorka
Nie, nič sa nesčitáva. Bude to veľmi zaujímavé, lebo rozdiel je malý časť voličov Harabina, Kotlebu (a možno aj iných) prejde k Pellemu.
Určite aj druhé kolo!
treba ist aj druhe kolo a nahovor aj rodinu, kamartov ci spoluziakov 🙂 teda pokial mate rovnaky politicky nazor 😂
@zuzanockamt
načo je vobec 2. kolo? Takto by to mohlo ostať…
volba prezidenta je vzdy na dvakrat, pretoze v prvom kole by musel ziskat kandidat nadpolovicnu vacsinu vsetkych opravnenych volicov - a okrem roku 1999 nikdy nebolo volit tolko ludi, aby to takto vychadzalo.
Áno, treba.
@rodomila to si mala ist v 2004 povedat Gasparovicovi, ze druhe kolo je nanic...
@rodomila niee,Pelle je proste len ,,výberčivý" 😁😉...🌈ale aj tak dobre, budeme veľmi liberálni v celom demokratickom svete 😆
Samozrejme
Ako nehnevaj sa, ale tu dobre vidno, že právo voliť má aj človek, čo neovláda ani len základy svojho volebného práva. Však toto sa preberá tuším už na zakladke, na strednej určite.
Moze byt vobec niekto takto tupy??? 🤦♀️
Keď sa musíš toto pýtať, tak radšej ani nechoď....
@rodomila Ja viem,vidim.Ale zato ze voli mojho kandidata jej este nemozem povedat,ze ma blbe otazky??
Dievča zlaté, to sa vážne pýtaš? Nie, nezapočítavajú sa hlasy z 1. kola do druhého. Ani nie je druhé kolo pre tých, čo neboli voliť v tom prvom, takže pekne choď voliť aj v druhom kole. A že na čo vôbec je? No na to, že kým v prvom kole si vyberala z 9 kandidátov, tak v druhom kole si vyberáš už len z tých 2, čo mali po prvom kole najviac hlasov. Čiže všetci tí, ktorí volili kohokoľvek iného, než Korčoka, či Pellegriniho, dajú teraz hlas jednému z nich dvoch. Ak si volička Korčoka, určite choď voliť, lebo obávam sa, že väčšinu z tých ostatných hlasov pozbiera Pelle.
A toto ma volebne pravo.. typicka vzorka volicov Korcoka 🤦♀️

A koho si volila?