icon

Treba ísť voliť aj na druhé kolo volieb?

24. mar 2024

Ked som bola volit na 1. kole, 2. je odznova ? musim ist zase?

Strana
z4
belllinka
24. mar 2024

A koho si volila?

zuzanockamt
24. mar 2024

Jasné, že treba. Rozhodovať sa bude len medzi dvoma kandidátmi, ktorí postúpili.

taynee
Odpoveď bola odstránená
vesimelonimarsista
Odpoveď bola odstránená
babababka
24. mar 2024

Áno,treba.

mirkava
24. mar 2024

@belllinka 😁 tiež by ma zaujímalo, podľa tohto poradím 😂

zuzanazu85
24. mar 2024

Podľa naozaj toho,koho si volila. Ak takého Harabina, kľudne ostaň doma 🤭🤣

livi123456
24. mar 2024

@vesimelonimarsista 😂😂😂😂 tak presne 😄

autor
24. mar 2024

@zuzanazu85 korčoka 1. kolo , nesčitavaju sa hlasy pre korcoka a pekleho co uz dostali? Myslela som ze ti co boli a volili ich uz nemusia 2. kolo

zuzanazu85
24. mar 2024

Tak to určite choď aj 2hý krát,ale isto 🤣👍

nikpa
24. mar 2024

Áno, treba ísť aj na druhé kolo.

zuzanockamt
24. mar 2024

Autorka
Nie, nič sa nesčitáva. Bude to veľmi zaujímavé, lebo rozdiel je malý časť voličov Harabina, Kotlebu (a možno aj iných) prejde k Pellemu.

hostacka
24. mar 2024

Určite aj druhé kolo!

skatloka
24. mar 2024

treba ist aj druhe kolo a nahovor aj rodinu, kamartov ci spoluziakov 🙂 teda pokial mate rovnaky politicky nazor 😂

autor
24. mar 2024

@zuzanockamt
načo je vobec 2. kolo? Takto by to mohlo ostať…

zuzuliennka1
24. mar 2024

volba prezidenta je vzdy na dvakrat, pretoze v prvom kole by musel ziskat kandidat nadpolovicnu vacsinu vsetkych opravnenych volicov - a okrem roku 1999 nikdy nebolo volit tolko ludi, aby to takto vychadzalo.

rodomila
Autor odpoveď zmazal
mikadooo
24. mar 2024

Áno, treba.

majka99999
24. mar 2024

@rodomila to si mala ist v 2004 povedat Gasparovicovi, ze druhe kolo je nanic...

zuzanazu85
24. mar 2024

@rodomila niee,Pelle je proste len ,,výberčivý" 😁😉...🌈ale aj tak dobre, budeme veľmi liberálni v celom demokratickom svete 😆

nyphadora
24. mar 2024

Samozrejme

janage
24. mar 2024

Ako nehnevaj sa, ale tu dobre vidno, že právo voliť má aj človek, čo neovláda ani len základy svojho volebného práva. Však toto sa preberá tuším už na zakladke, na strednej určite.

maminkadeticiek
24. mar 2024

Moze byt vobec niekto takto tupy??? 🤦‍♀️

martinka13
24. mar 2024

Keď sa musíš toto pýtať, tak radšej ani nechoď....

rodomila
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
24. mar 2024

@rodomila Ja viem,vidim.Ale zato ze voli mojho kandidata jej este nemozem povedat,ze ma blbe otazky??

h2
24. mar 2024

Dievča zlaté, to sa vážne pýtaš? Nie, nezapočítavajú sa hlasy z 1. kola do druhého. Ani nie je druhé kolo pre tých, čo neboli voliť v tom prvom, takže pekne choď voliť aj v druhom kole. A že na čo vôbec je? No na to, že kým v prvom kole si vyberala z 9 kandidátov, tak v druhom kole si vyberáš už len z tých 2, čo mali po prvom kole najviac hlasov. Čiže všetci tí, ktorí volili kohokoľvek iného, než Korčoka, či Pellegriniho, dajú teraz hlas jednému z nich dvoch. Ak si volička Korčoka, určite choď voliť, lebo obávam sa, že väčšinu z tých ostatných hlasov pozbiera Pelle.

monikkatt
24. mar 2024

A toto ma volebne pravo.. typicka vzorka volicov Korcoka 🤦‍♀️

h2
24. mar 2024

@monikkatt Prosím? Typická vzorka voličov Korčoka? To by som rozhodne netvrdila.

rodomila
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4