icon

Tretie oko - vaše skúsenosti

sunny8
4. apr 2020

Veríte ? Neveríte ? Ak áno ako človek zistí že je táto cakra otvorená ? Ak neveríte tak prečo nie ? Diks 😛

Strana
z4
10zabka
4. apr 2020

Začala si otázkami... prečo nepokračovať tiež. Ak veríš, tak prečo áno?

sunny8
autor
4. apr 2020

@10zabka 🤔 tak väčšinou keď človek verí tak verí zo skúseností tak preto ma nenapadlo sa opýtať že ak verí tak prečo áno 😂

10zabka
4. apr 2020

@sunny8 takže len zvedavosť. Lebo keby si tomu verila, tak už dávno si na MK v skupinách, ktoré sa tomu venujú a otázky by si položila tam, nie do fóra 🙂

sunny8
autor
4. apr 2020

@10zabka verím ale neviem ako to zistiť a ako to používať 🙂 do skupín sa nezvyknem pridávať mám ich len zopár ale nenavstevujem ich 🙂

10zabka
4. apr 2020

@sunny8 tak jedine vygúgliť, keď nevieš... ak to v sebe máš, robíš pre to všetko, aby si to rozvíjala

sunny8
autor
4. apr 2020

@10zabka preto sa pýtam 🙂 viac ľudí viac skúseností. V Google je kopec veci a kto má vedieť čo je pravda a čo nie ? Hlavne bezpečne ! Nerobím hneď všetko čo nájdem na internete bez toho aby som poznala niekoho osobné skúsenosti

domculik
4. apr 2020

@sunny8 tak my mame jednu znamu, ktora sa tomu trosku venuje a povedala, ze moja mama aj moj syn maju tretie oko. o tom, ze ho ma moja mama, uz viem, ta "vidi aj za roh", vsetko vie :D, inak vobec neviem co to je a ako to ma fungovat 🙂.

10zabka
4. apr 2020

@sunny8 nepýtaš sa na správnom mieste 🙂 Čo je pravda skrátka vycítiš. Medituješ?

sunny8
autor
4. apr 2020

@domculik a kde sa ťa známa nachádza ? 😉 Ale niee .. čiže vníma aj také veci ktoré inak nie sú zrejme ?

sunny8
autor
4. apr 2020

@10zabka veď nie každý je v nejakých skupinách.
Meditujem ale častejšie to bolo keď deti boli v škôlke ..

10zabka
4. apr 2020

@sunny8 netvrdím, že je v nich každý. Bola by to pre teba cesta. Meditáciami by sa ti mohlo otvoriť... ťažko sa to popisuje, ale musíš byť "pripravená" 🙂

domculik
4. apr 2020

@sunny8 Ona posobi v Rusku ako klasicka lekarka, ale venuje sa aj alternativnej medicine a pouziva aj nejake tie kovove antenky, neviem ako sa to vola. Na Slovensko vsak nechodi casto. Neviem poradit, ale akoze aj mna to zaujima 🙂.

sunny8
autor
4. apr 2020

@10zabka
@domculik
Ďakujem vám za odpovede ❤️❤️

10zabka
4. apr 2020

@domculik myslíš virgule? Tie však nemajú s tretím okom nič spoločného 🙂 Dá sa s nimi liečiť. Ja s nimi napr. viem určiť geopatogénne zóny.

10zabka
4. apr 2020

@sunny8 za máličko 🙂 Asi som moc nepomohla 🙂

domculik
4. apr 2020

@10zabka Ano, asi ano. Vies co neviem ci a co maju spolocneho, to som len vymenovala ako dva fakty 😅. Fakt sa v tom nevyznam, len ma zaujala ta tema kvoli tomu 🙂

andri7
4. apr 2020

@sunny8 Pokiaľ kladieš takéto otázky, tak na otvorenie tretieho oka pripravená nie si.
Je to proces. Niekto sa tak už narodí. S danosťami, ktoré mu umožňujú vidieť.
Ak sa k otvoreniu tretieho oka chceš prepracovať, čaká Ťa dlhá cesta. A určite by som svoje telo, astrálne, či fyzické, nezverila do rúk niekomu typu "otváram tretie oko lacno a rýchlo" Otvorené je oko, nie čakra. Čakry musia fungovať správne a všetky. Pri Tebe by som začala srdečnou.
S otvoreným tretím okom prichádza zodpovednosť. Ako zvládnuť a naložiť s informáciami, ktoré tento fakt prinesie. Prepojenie sa so svojim Vyšším ja, strážcom, sprievodcom.. ako mu kto hovorí.
Čím viac prenikám do týchto kruhov, tým menej o funkčné tretie oko stojím.

caroline_
4. apr 2020

Neviem ci práve modrý koník je správna stránka kde toto riešiť :D ale keď chceš môžme si napísať, môžem ti o tom teda rozprávať :D

caroline_
4. apr 2020

@caroline_ aj keď teraz som si spomenula ze som počula, ze cely systém padne, budú protesty a príde nova vlna hippies, takže vlastne bude možno normálne riešiť tretie oko na MK :D

caroline_
4. apr 2020

A vlastne aby som ti odpovedala na otázku, áno verím, tak ako verím ze mam ruky a nohy :D a tretie oko nie je čakra. A podla mňa to zistíš tak, že to proste vieš :D keby niečo mozes mi napísať :D

jajko22
4. apr 2020

Žiadne tretie oko neexistuje. Ale určite existuje rozum a duša. A fyzika.

lucyluv
5. apr 2020

Jaaj ja som sa volakedy snazila meditovat a vsetko okolo toho. Ale teraz si myslim, ze niekedy sa az prilis utiekame k takymto abstraktnym zalezitostiam, nie je to pre kazdeho. Ja som zistila, ze lepsia meditacia je pre mna kopat zahradu 🙂

brita7777
5. apr 2020

Tretie oko si mozes otvorit napr. meditovanim, su meditacie na otvorenie tretieho oka, tiez napr. byvaju kurzy, kde sa medituje tyzden a vtedy sa tieto procesy vedia urychlit. Otvorit tretie oko znamena, ze obnazis svoje vlastne ja, je to bolestny proces, preto to tolko ludi nepraktikuje, pretoze sa mozes stretnut aj so svojimi tienmi, strachmi. Otvorenie tretieho oka spodobuje, ze veci vidis citis inak skrz intuiciu, mozes mat aj lucidne sny, citit pritomnost mrtvych..je to roznorode. Vela psychoz velmi dobre kopiruju stav otvoreneho tretieho oka. Mozes mat aj pocit, ze sa ides zblaznit. Stanislav Grof, ktory vynasiel holotropne dychanie, vravel o tzv psychospiritualnej krize, to je prave to, ked sa ludom otvorilo necakane tretie oko a boli napr. nuteni ist na psychiatriu. S otvaranim tretieho oka by som bola opatrna, clovek to ma castokrat zidealizovane a potom ta realita moze byt ina, narocna, je to narocny proces.

majah212
5. apr 2020

@sunny8 ak nie si pripravena a strasne chces otvorit tretie oko a podari sa ti to tak to moze skoncit tak ze sa ocitnes na psychiatrii. Opytaj sa sama seba na co to vlastne chces. Mnoho ludi co sa tomu venuje, samo vravi ze nemaju zaujem o otvorenie tejto brany.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
sunny8
autor
5. apr 2020

@perdulka7 aha takže spoznávať duchovnú cestu nie je normálne robia to len ignoranti ? Čo je zle na otázke ? Ak sa nepáči nemusíš písať .. asi mi neodpovie dostatočne človek ktorý má prístup ako ty 🙂 lebo to od duchovna uteká úplne opačným smerom. Fajn nepotrebujem sa pýtať nič k veci radšej nech sa rozoberá korona a droždie a kedy prišiel rodicak 😛

sunny8
autor
5. apr 2020

Nehovorila som nikde že som zúfalá a potrebujem to k životu. Iba sa ku mne dostali články a ja by som rada vedela čo je realita v praxi a čo nie. Som na úrovni spoznávania všetkého a o všetko sa prirodzene zaujímam nevidím na tom vobec nič zlé
.. obzvlášť v takom ťažkom čase je dôležité sústrediť myseľ inak a snažiť sa veci vylepšovať .. neviem prečo má každý tendenciu vidieť nejaký skrytý úmysel alebo nejaké zúfalstvo. Iba otázka !!!

sunny8
autor
5. apr 2020

@andri7 nehovorím že som prirpavena alebo že to idem skúsiť. Len sa zaujímam 🙂

duracellko
5. apr 2020

keď k tomu inklinuješ a veríš týmto veciam, tak odporúčam prečítať knihy od S.N. Lazarova, tam popisuje čo dosiahol, aj aké negatíva mu priniesli ezoterické kontakty - hlavne v zdravotnom stave a kondícii.

sunny8
autor
5. apr 2020

@duracellko ďakujem ;) konečne aj normálny koment. Chcela som vedieť obidve stránky veci nevidím to len v ružovom svetle viem že to obnáša veľa .. ďakujem ❤️

Strana
z4