Tretie oko - vaše skúsenosti
Veríte ? Neveríte ? Ak áno ako človek zistí že je táto cakra otvorená ? Ak neveríte tak prečo nie ? Diks 😛
@duracellko ktoru knizku myslis ?
@sunny8 ak sa ti otvori tretie oko, mala by si ho uvidiet. Neviem, ci praktizujes jogu a meditacie, ak ano, tak sa na to spytaj svojho ucitela 😉
@brita7777 ma viac knih, napr. diagnostika karmy, su aj na ulozto, lazarev je dost znamy, ma videa na youtube, nieco je aj so slovenskymi titulkami, ci je naozaj taky guru, ako sa prezentuje, to uz nech si kazdy posudi sam
@perdulka7 no dovolim si nesuhlasit, ze ak o tom potrebuje debatovat, tak nema o tom paru... ak sa stretnu dvaja alebo viaceri ludia, ktorych duchovno zaujima, tak sa o tom proste rozpravaju... a teda ja som tie komentare moc necitala, ale z povodnej otazky autorky som pochopila skor to, ze ju to zaujima, ze na to natrafila a chce o tom vediet viac, nie ze si mysli, ze ma tretie oko otvorene, ale mozno som len prehliadla v diskusii 🤷♀️
@perdulka7 čo je zle na Tom že chcem vedieť osobne skúsenosti ? 🤦 Mám vlastný názor len chcem vedieť ako to vyzerá v praxi .. ale darmo vysvetľovať človeku ktorý nechápe. Prosím ťa radšej na moje otázky nereaguj lebo okrem omieľania toho istého dookola som sa nič zmysluplné nedozvedela
@perdulka7 necitala som jej temy, resp.nepamatam sa. Ja som reagovala cisto na tuto temu. Tiez na tom nevidim nic zle, ze sa o to zaujima, mozno hlada sposob, ako sa na duchovnu cestu napojit, mozno potrebuje, aby ju niekto viedol... neviem, nepoznam ju a nie som v jej kozi, preto nemam pravo to hodnotit. Podla mna je pekne, ze sa vobec o to zacala zaujimat a chce nieco zistit. Neviem, ozaj som nikde nepoatrehla, ze by o sebe pisala, ze je na nejakom vysokom stupni vedomia alebo cosi podobne. Proste ju ta tema niecim pritahuje a asi nema v okoli nikoho, s kym by sa o tom porozpravala...
@sunny8 uplne suhlasim s tou pokorou 👌 to je zaklad vsetkeho, dostat svoje ego pod kontrolu.
@10zabka vo vasich súkromných skupinách určite nie je každý, bola som odtiaľ vyhodená po tom, čo som úplne slušne vyjadrila svoj názor, ktorý sa žiaľ nezhodoval s názorom moderátorky. Aspoň som si mala možnosť overiť duchovnu vyspelosť danej osoby a vytvoriť si obraz o tom, ako to v takejto skupine funguje
@perdulka7 niekto ma v sebe viac duchovna a v zivote ani slovo cakra nemusel pocut 😉
@perdulka7 duchovno nie je o tom poznat cakry a tvarit sa, ze meditujem. Je to presne o tom najst v sebe vnutorny pokoj, pokoru, lasku a dobro (alebo aspon sa snazit hladat). Clovek, ktory je obdarovany poznanim, nema potrebu sa vyvysovat nad inych, nereaguje podrazdene, ked s nim niekto nesuhlasi (na margo moderatorky spominanej skupiny). Pre mna teda nie je dolezite, aby niekto vedel, akym presnym sposobom ma harmonizovat svoje cakry, ale aby ziaril 🙂 a niektori ludia maju tento dar a ozaj v zivote o cakrach nepoculi.
@perdulka7 ano, s tym suhlasim samozrejme. Ale stale tvrdim, ze ak sa niekto o tuto cestu zacne zaujimat (akymkolvek sposobom), je to lepsie, ako sa o to nezaujimat vobec, lebo je velka sanca, ze sa dostane k niecomu alebo niekomu, co mu nakoniec tu cestu ukaze a raz sa mozno bude moct povazovat za duchovne zalozeneho cloveka. Ja napr.kracam po tej ceste uz dlho a stale sa mam co ucit, stale som daleko, ale citim, ze sa aspon priblizujem.
@sisaka pravdepodobne si bola členkou skupiny, v ktorej je moderátorka amorleo. Tá zo skupiny členov vyhadzuje. Založila si vlastné skupiny, nakoľko v tých, kde bola členkou, mala komentáre, v ktorých sa urážlivo vyjadrovala o názoroch iných a písala nenávistné sms. Riešili to moderátorky v dvoch skupinách, z ktorých bola kvôli tomu vylúčená. V tých skupinách vládne totiž právo mať vlastný názor 🙂
@10zabka a to je presne to, ze niekto moze teoriu ovladat uplne tip top, ale vobec nechape podstatu...
@lindusss2016 hej, vola sa to duchovna pycha
@0silvia0 no ja som tak napr.mala v skole jogy jedneho spoluziaka, ktory jogoval uz dlho, chcel si len spravit certifikat. Myslel si o sebe, ze vsetko vie najlepsie a ze ako jediny to vie spravne, vsetko ostatne bolo neprijatelne. Bolo nas tsm 50, niektori sme jogovali uz dlhsie, niektori prvykrat v zivote, no vsetci tam boli k sebe mili, ustretovi, ochotni a tento chlap total arogancia, po kazdom tam stekal, no hrozne nieco. Na jednu spoluziacku bol uplne alergicky, lebo ona bola dovtedy fitness trenerka 🤦♀️ tak proste to bola uplna 0 pre neho, no ja keby som sa dostala k takemuto ucitelovi jogy, tak si poviem, ze toto nikdy viac. Stretla som uz velmi vela lektorov, ale vzdy to boli mili ludia, ochotni pomoct, no toto uplne mimo... a bol to ucitel jogy na vysokej skole 🤷♀️ tak chudaci studenti, ale keby realne precvicoval v studiu, neverim, ze by mal nejaku klientelu. No teoriu ovladal na milion, o osvieteni vedel vsetko a myslel si, ze je k nemu uz velmi blizko...
@lindusss2016 komu chýba pokora, osvietenie nikdy nedosiahne...
@10zabka to ja viem, v tej dobe som sice toho este vela o duchovnom zivotr nevedela, ale toto mi bolo jasne hned 😁
@lindusss2016 neboj, aj na tohoto typka sa chysta v zivote skuska, ktora mu mozno otvori oci. A mozno neotvori a bude sa navzdy rochnit vo svojej jedinecnosti. Ale to uz je jeho problem.

Ja verím az tak sa nevyznám do toho ani sa tomu nevenujem ale od malička som vycítila veľa veci a mala som take sny že som videla čo sa bude stať napr o týždeň alebo o mesiac tak isto v sne som sa dozvedela že babka zomiera mala som to aj pri jednej aj pri druhej(jedna bola v nemocnici a druha už nevedla rozprávať len lezala) a aj po pohrebe ma prišli navštíviť v sne(mali okolo seba všetko biele a usmievali sa)...videla som seba ako ležím na zemi mŕtva a odchádza zo mna duch ...veľakrát som počula a aj počujem že niekto chodi po byte keď nikto nieje doma a ja ležím...niekedy cítim akoby niekto na mna pozeral alebo stal zamnou....už aj take bolo že išli sme autom a mužovi som začala kričať že nech sa zastaví bo niekto tam stojí na ceste a začala som plakať z ničoho nič pritom nikto tam nebol že čo tu kričím (on tomu neverí) no u nás v rodine je to take bežne neviem ako ale aj krstný aj starka majú takéto veci