Tri zaklopania na dvere
Ahojte, dnes som mala veľmi zvláštny zážitok... Bola som sama doma a niekto mi 3x silno zaklopal na dvere, do pár sekúnd som bola pri dverách a nikoho nikde, vyšla som von, skontrolovala celý dvor aj chodník a cestu, ani živej duše. Trošku vystrašená som šla pokračovať v písaní a zasa počujem silný zvuk.. Akoby sa niekto snažil otvoriť dvere násilím.. Utekala som k dverám, zasa kontrola a nikde nikoho. Potom už bol kľud. Snažila som sa o tom niečo nájsť k prečítaniu, narazila som len na 1 článok, že je to znamenie, že niekto v rodine zomrie... Máte niekto podobnú skúsenosť??? Ďakujeeeem ☺️
@bejinka28 ano, stalo sa nam to...svokor sa tak s nami prisiel rozlucit...cca hodinu predtym sme sa dozvedeli o jeho smrti a zrovna sme sa o nom rozpravali...podotykam, na vchodove dvere vidim cez okno, urcite tam nikto nebol...a bol to silny (muzny) tresk na dvere, pocul to aj manzel
@bejinka28 aj mne sa to stalo pred pár dňami počas noci. Neviem koľko bolo hodín, ale spala som asi ľahším spánkom a zrazu som počula silné zaklopanie akoby na vchodové dvere. Pozrela som z horného okna, ale pred dverami nikto nebol. Boli sme všetci doma, len som bola rada že je muž pri mne v posteli. Bol to dosť nepríjemný zážitok.
@bucko555 po smrti babiny som zazila to s tym stlacenim klucky aj ja, paradoxne v uplne cudzom dome kde som bola robit vizaz a makeup, tahala som sa s makeup kufrom (bol to uz podvecer) smerom k vchodovym dveram ze idem domov a ako pozeram na dvere klucka sa komplet stlacila dole, nikto nevosiel tak v tej sekunde som otvorila dvere ja a tam nikto nikde… den predtym zomrela babina a dalsi den mal byt pohreb… myslim, ze sa so mnou prisla rozlucit a zaroven mi v tej chvili trklo ze ja som zabudla v miestnosti kde som licila ruzicku co som jej kupila na poslednu rozlucku :( tak som sa po nu vratila
Nam tiez nieco zaklopalo 3x ale do okna, tiez mi mama vravela ze to znamena nieco zle, na nete som sa tiez docitala ze to znamena smrt niekoho v rodine, a cuduj sa svetu o par dni vazne z rodiny niekto zomrel, tak nech sa vysmieva kto chce, ked viacero ludi ma podobnu skusenost
@matqa411211 mne tiez tak rano 5.35 mi niekto 3× zaklopal na dvere bola som sa pozriet cez okno ale nikto nebol pri dverach a ja som nato este isla otvorit dvere a isla som von sa pozriet ale nikto nic a bolo mi divne lebo viem ze v tom case esre nikto vonku nieje a ja byvam esre v zadu a cez balkonove dvere skor uvidis ze ci niekto bol pri mojich dverach ale to este nic mne minuli mesiac stale kazdy den vtak mi dzubkal do okna a to znami mi hovorili ze to nieje dobre ze mi niekto blizky zomrie v rodine tak toto tiez nieje blbost lebo to co stary ludia hovoria tak to je pravda

Och môj bože 😱 dnes hádam nezaspím 😳