icon

Tri zaklopania na dvere

bejinka28
16. nov 2021

Ahojte, dnes som mala veľmi zvláštny zážitok... Bola som sama doma a niekto mi 3x silno zaklopal na dvere, do pár sekúnd som bola pri dverách a nikoho nikde, vyšla som von, skontrolovala celý dvor aj chodník a cestu, ani živej duše. Trošku vystrašená som šla pokračovať v písaní a zasa počujem silný zvuk.. Akoby sa niekto snažil otvoriť dvere násilím.. Utekala som k dverám, zasa kontrola a nikde nikoho. Potom už bol kľud. Snažila som sa o tom niečo nájsť k prečítaniu, narazila som len na 1 článok, že je to znamenie, že niekto v rodine zomrie... Máte niekto podobnú skúsenosť??? Ďakujeeeem ☺️

Strana
z2
evaachesa
16. nov 2021

Och môj bože 😱 dnes hádam nezaspím 😳

bejinka28
autor
16. nov 2021

@evaachesa No ani ja asi 😟

dada0902
16. nov 2021

Strašne úplný mráz mi beha po koži ešte aj z komentou 🥶🥶🥶😱😱

katenka858
17. nov 2021

@bejinka28 ano, stalo sa nam to...svokor sa tak s nami prisiel rozlucit...cca hodinu predtym sme sa dozvedeli o jeho smrti a zrovna sme sa o nom rozpravali...podotykam, na vchodove dvere vidim cez okno, urcite tam nikto nebol...a bol to silny (muzny) tresk na dvere, pocul to aj manzel

paulita
12. sep 2022

@bejinka28 aj mne sa to stalo pred pár dňami počas noci. Neviem koľko bolo hodín, ale spala som asi ľahším spánkom a zrazu som počula silné zaklopanie akoby na vchodové dvere. Pozrela som z horného okna, ale pred dverami nikto nebol. Boli sme všetci doma, len som bola rada že je muž pri mne v posteli. Bol to dosť nepríjemný zážitok.

bejinka28
autor
14. okt 2022

@paulita Áno no verím, mne sa to stalo cez deň a mala som dosť...

estrejita
5. dec 2024

@bucko555 po smrti babiny som zazila to s tym stlacenim klucky aj ja, paradoxne v uplne cudzom dome kde som bola robit vizaz a makeup, tahala som sa s makeup kufrom (bol to uz podvecer) smerom k vchodovym dveram ze idem domov a ako pozeram na dvere klucka sa komplet stlacila dole, nikto nevosiel tak v tej sekunde som otvorila dvere ja a tam nikto nikde… den predtym zomrela babina a dalsi den mal byt pohreb… myslim, ze sa so mnou prisla rozlucit a zaroven mi v tej chvili trklo ze ja som zabudla v miestnosti kde som licila ruzicku co som jej kupila na poslednu rozlucku :( tak som sa po nu vratila

Strana
z2