icon

Záhadné klopanie na okno: Znamenie niečoho viac?

stelly652
Dnes o 18:41

Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať čiste niektorá z vás to nezažili čo ja dnes a mamka včera a to iste čo ja dneska.Sedel som a čítal článok všetko bolo v poriadku každý vo svojej izbe a zrazu z ničoho nič tri razy zaklopalo na okno ale tak silno,že som pozrel von oknom a šiel som sa mame spýtať čo chcela,či jej nemám isť pomôcť vonku ona mi povedala,že ma nevolala a ani mi neklopala a potom ma napadlo,že presne sa to aj jej stalo včera čo mne dneska....Ak som jej to pripomenul,že to iste sa jej niekto prihovoril s klopaním na okno zhrozila sa a utekala vyvolávať či sa niekomu niečo nestalo....Mali ste niekto niečo podobne ako ste to riešili??...aké zážitky ste mali,mali ste niečo podobne?.....Napadlo ma,že včera mal môj dedo meniny tak neviem...už jej verím..

anonym_807363
Dnes o 19:03

@stelly652 ano zlakla som sa ked padli hodiny na zem a tam sa rozbili, ale nic sa nikomu neudialo..

stelly652
autor
Dnes o 19:06
@anonym_807363

@stelly652 ano zlakla som sa ked padli hodiny na zem a tam sa rozbili, ale nic sa nikomu neudialo..

@anonym_807363 a toto klopanie si počula?? či len tie hodiny...A keď sa to bude opakovať čo treba robiť??..

anonym_807363
Dnes o 19:10
@stelly652

@anonym_807363 a toto klopanie si počula?? či len tie hodiny...A keď sa to bude opakovať čo treba robiť??..

@stelly652 klopanie nie. Je to hodne divne

anonym_b3689b
Dnes o 19:23

Mne sa ráno otvorili z nicoho nič dvere na dome .. myslela som si že som blbá .. a radšej som si to úplne nechala pre seba .. na druhý deň mi sestra hovorí , že išla ráno do školy a otvorili sa vchodové na dome .. že sa strašne zľakla .. o dva dni umrela babka na rakovinu v poslednom štádiu .. čiže veríme tomu , že sa snami bola predom rozlúčiť … a veľa máme takýchto zážitkov .. to je jeden z mala čo som spomenula

stelly652
autor
Dnes o 19:31
@anonym_b3689b

Mne sa ráno otvorili z nicoho nič dvere na dome .. myslela som si že som blbá .. a radšej som si to úplne nechala pre seba .. na druhý deň mi sestra hovorí , že išla ráno do školy a otvorili sa vchodové na dome .. že sa strašne zľakla .. o dva dni umrela babka na rakovinu v poslednom štádiu .. čiže veríme tomu , že sa snami bola predom rozlúčiť … a veľa máme takýchto zážitkov .. to je jeden z mala čo som spomenula

@anonym_b3689b no tak dúfam,že to čo sa stalo mne aj mamke nebude niečo podobne lebo sa mi už kolujú všelijaké myšlienky mne sa to také niečo po prvý krát stalo a už verím tomu,že to naozaj sa stavajú aj takéto znamenia

anonym_651755
Dnes o 19:31
@anonym_b3689b

@anonym_b3689b babka žila, premenila sa na ducha aby vám prišla buchnúť dverami namiesto pozdravu? Potom sa vrátila do svojho tela a o 2 dni zomrela?

anonym_4c21dd
Dnes o 19:33

Mne sa ako cerstvemu vdovcovi po velmi silnej hadke s dcerkou v puberte, pred ocami zvalil obraz manzelky na stole sam od seba. Vzdy mi vravievala aby som sa s nou nehadal, ale nasiel k nej cestu. Vysvetlujem si to ako jej pritomnost v dome pocas hadky.

kristina2412
Dnes o 19:44

Takéto klopanie počula moja mama večer po dedkovom pohrebe.

ivanakal
Dnes o 20:19

My mavame pravidelne klopanie na dvere. A to vždy náš pes, chvostom 😂 znie to uplne realne.

anonym_b3689b
Dnes o 21:18
@stelly652

@anonym_b3689b no tak dúfam,že to čo sa stalo mne aj mamke nebude niečo podobne lebo sa mi už kolujú všelijaké myšlienky mne sa to také niečo po prvý krát stalo a už verím tomu,že to naozaj sa stavajú aj takéto znamenia

@stelly652 hlavne skúste nad tým moc nepremyslať lebo vás to pohltí . Uvidite . Stavajú sa hocijaké znamenia a možno to nemusí znamenať toto . Dúfam , že sa nič zle nestane . Držím vám palce a prajem vám všetko dobre .

anonym_b3689b
Dnes o 21:20
@anonym_651755

@anonym_b3689b babka žila, premenila sa na ducha aby vám prišla buchnúť dverami namiesto pozdravu? Potom sa vrátila do svojho tela a o 2 dni zomrela?

@anonym_651755 viem , že to môže byt pre vás nepochopiteľne z logického hľadiska . Ja by som tomu tiež neverila keby som to nezažila viackrát . Keď som sa pýtala bolo mi povedané , že je to bežne . Sama si to neviem vysvetliť, ale ako hovorím stalo sa to viackrát takže ja osobne tomu verím aj keď ma budú ľudia za to súdiť

mam1na
Dnes o 21:32

@stelly652 o 4h ráno son počula búchanie na okno a o 2 dni zomrela moja kamarátka.
Moja mama počula búchanie do dverí okolo 2h a to bolo týždeň pred kamarátkynou smrťou. Mama vravela, že cítila niečo zvláštne vtedy, čo ju vydesilo, ale nechcela sa o tom rozprávať. Poznali sa s mojou kamarátkou...
Po týchto zážitkoch, podotýkam, že boli veľmi silné, zasiahli nás, behal nám mráz po chrbte. Dejú sa rôzne veci. Nemusí to však nič znamenať...