Tribeč - záhady
29. okt 2022
Ahojte. Zaujíma ma, či má niekto s Tribečom (poprípade aj z iných lokácií na Slovensku) spojenú nejakú zahadu, niečo zvláštne, možno niečo zaujímavé?
Je obdobie dušičiek, tak by ste sa mohli podeliť o vaše ,,strašidelné,, príbehy 🙂👻🕯
Aano je tam niečo veľmi zle ale vidieť som ro nevidela iba cítila musím tam ísť znova q ďalej a zistiť co sa tam stalo ...

Ja som bola na tribeci vedľa opusteného tábora slniečko sama som behala po lese nie moc ďaleko od priateľa a jeho kamaráta ale niečo som si všimla nevedela som kde sme konkrétne až potom som to pochopila keď mi to o mesiac povedal a ja sa na to pýtala vyzeralo to tam skoro normálne ale príroda bola nakazena stromy a všetko no niečo mi tam nehralo zapocuvalq som sa do vetra a počula hlasy veľa ľudí! Neviem co presne hovorili ale výkriky o pomoc beznádej a strach som doslova cítila a výkriky aj počula keď mi povedal ze kde sme boli a ja si to pozrela pochopila som už ako mala som videla rôzne pre ľudské bytosti nesledovatelne bytosti budím sa každú noc o 3 hodine. Už od 13 rokov a viem ze co vidím a počujem nieje halucinácia.... verte či nie ti co sa stratili zomreli hroznym spôsobom mali strašne veľký strach a ďalšie najhoršie pocity xo človek vlastný pomodlila som sa nech duše odpočívajú v pokoji a to som som ani nevedela o co ide kde som ale srdce mi tak kázala len toľko ďakujem...