icon

Tribeč - záhady

29. okt 2022

Ahojte. Zaujíma ma, či má niekto s Tribečom (poprípade aj z iných lokácií na Slovensku) spojenú nejakú zahadu, niečo zvláštne, možno niečo zaujímavé?
Je obdobie dušičiek, tak by ste sa mohli podeliť o vaše ,,strašidelné,, príbehy 🙂👻🕯

Strana
z2
veronika2799
10. feb 2025

Ja som bola na tribeci vedľa opusteného tábora slniečko sama som behala po lese nie moc ďaleko od priateľa a jeho kamaráta ale niečo som si všimla nevedela som kde sme konkrétne až potom som to pochopila keď mi to o mesiac povedal a ja sa na to pýtala vyzeralo to tam skoro normálne ale príroda bola nakazena stromy a všetko no niečo mi tam nehralo zapocuvalq som sa do vetra a počula hlasy veľa ľudí! Neviem co presne hovorili ale výkriky o pomoc beznádej a strach som doslova cítila a výkriky aj počula keď mi povedal ze kde sme boli a ja si to pozrela pochopila som už ako mala som videla rôzne pre ľudské bytosti nesledovatelne bytosti budím sa každú noc o 3 hodine. Už od 13 rokov a viem ze co vidím a počujem nieje halucinácia.... verte či nie ti co sa stratili zomreli hroznym spôsobom mali strašne veľký strach a ďalšie najhoršie pocity xo človek vlastný pomodlila som sa nech duše odpočívajú v pokoji a to som som ani nevedela o co ide kde som ale srdce mi tak kázala len toľko ďakujem...

veronika2799
10. feb 2025

Aano je tam niečo veľmi zle ale vidieť som ro nevidela iba cítila musím tam ísť znova q ďalej a zistiť co sa tam stalo ...

Strana
z2