Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
matulienka ak sa ta mozem opytat ty uz si bola na klbikoch v nemocnici?kedze si z okolia ca tak tusim pojdes alebo si bola v cadcianskej nemocke ze,chodi sa po 3 tyzdnoch alebo po mesiaci?a musi to byt presne v den ked sa drobec narodila alebo je to jedno,a este ze kde to tam vlastne v nemocke je... :D diky
ahojte,
miminkaa, ja som bola presne v deň keď mala Sofia tri týždne - takže keď budete mať tri týždne, tak do nemocnice do čadce. a je to na tej chodbe ako je očná, na prvom poschodí na tej dlhej chodbe - dr. Maňák sa volá. Inak tá sestrička je fest hnusná, tak ťa upozorňujem. Ale ja som ju odignorovala. Ale nemusíš ísť presne, keď bude mať tri týždne, môžeš aj o pár dni neskôr....a potom tam pôjdeš, keď bude mať malá 4 mesiace na kontrolu. 😉
a tú glukozku mi veru nikto neodporučil, tak sa teda popýtam v lekárni, ale som počula, že z glukozky sa viac priberá ako zo sušeného......ale či je to pravda, to neviem.
katuš, držím palčeky, aby to bolo v pohodke a obe ste to rýchlo pretrpeli......
ahojte baby..
myslim tu glukozu davaju v nemocke detickam ked mamka nema este nabehnute mliecko,,
inak mate s tym niektora skusenosti..
matulienka daj vedieť...
katka potom daj vedieť ako samala držala na tom vysetrni a co jej robili chudatko,, ☹ 😲
ajojte dakujem za podporu na dialku aj to pomaha 🙂 takze ocne pozadie v poriadku sa tesim a ani to nebolo take strasne ako ma strasili 😒 nakvapkali jej kvapky a tak jej pozerala ocka s takym svetielkom...v pohode to zvladla moja hrdinka 🙂 len plakala ale to len preto ze ju zobudili 😀
ja neviem co davaju v nemocke viem len ze na druhy den dali laure cajik a tak bebu 🙂
koho caka poradna?nas az na druhy tyzden ale zacina mat troska cervene to po ockovani tak uvidime ci ju budu ockovat presne na 3 mesiace 🙂
inak ja som si dala v nedelu s mm male pivko normalne na 2x som vypila a viete kolko mliecka sa mi spustilo este vecer a este dnes??? 😀
matulienka a tam sa zapisuje alebo ako to tam chodi,a chodi tam vela ludi nevies nahodou....no to som teda zvedava na tu sestricku neznasam take sestricky alebo doktorov boze neviem o co im ide ..hm 😝
miminka tvoja miska ma 6 dni?jeje
miska?hej 6 dni 🙂
juuj tak a ty ako ?aky si mala porod a ako mala?
no ja uz celkom ok,pomaly sa zotavujem,mala poslucha zatial dost spinka a placka iba ked ma hlad. 🙂 a porod no mala som ho vyvolavany ale dal sa 😕 ,prvy den mi dali tabletku na vyvolanie ta nezabrala druhy den rano som dostala druhu ta zabrala ale iba tak ze som mala take slabulinke menstruacne bolesti kazdych 5 minut,inac nic a tak to bolo cely den asi do druhej tretej a potom bolesti prestali uplne tak mi praskli plovodvku kolo stvrtej tak sa bolesti vratili ale neboli moc silne,potom infuzie a uz to zacalo,asi okolo siestej zacli poriadne bolesti a cim dalej horsie a horsie,ale aj tak to slo pomaly uz bez sil som sa o osmej pobrala do sprchy nech sa mi trosku ulavi lebo som od bolesti tusim aj spala ja ani neviem 😒 a potom behom 15 minut po sprche strasne tlaky a uz to slo,nebolo to nic take hrozne ale strach som mala ze tie bolesti budu trvat dlhsie,chvala bohu neboli ziadne komplikacie tak je dobre,uz sa len zotavit po siti a bude dobre 🙂 a malinka je tiez v poriadku zatial tak je dobre 😅
juuj tak sa drzte 🙂 a jej miery?
3860g 53 cm 🙂
uf velka ne?
no trosinku hej 🙂 ale ked si vezmem ze ja a manzel sme boli este o kapecku vecsi pri narodeni tak som rada ze ona nemala cez styry kila 😝
Jani no super, Klokocina je blizko, dame stretko 😉 ja som Cerman na samom spodku 🙂 , na Klocke na samom vrchu byva aj baba co som s nou lezala v porodnici, tiez planujeme kocikovat 😉 mozno sa aj poznate
baby ako to stihate este aj upratovat? to je len moj Dado taky narocny ze sa mu musim venovat na 100percent? ak by som ho len tak supla do kocika, bez kocikovania, tak zarucene spusti rev, uz mi aj v obchodoch dva krat plakal, dokonca aj na ulici ked sa prebral ☹ . a to iste v aute, ak auto zastavi a on sa preberie, tak place. bud sa s nim musim prechadzat, hojdat ho, rozpravat sa s nim, zabavat ho hrackami. dokaze lezat aj tak sam, ale to len pol hodinky maximalne a nikdy neviem kedy ho to prestane bavit, tak sa mi ani nechce do niecoho sa pustat. a este kolotoc ho bavi. mate pre mna tip na nejake dobre hracky co by ho zabavili? co u vasich drobcov zabera?
Kati uz ste sa vratili z ocneho? dufam ze je vsetko OK
jaj Kati uz si pisala, no tak som rada ze ste v poriadku 🙂
Miminka infuzie na urychlenie som mala aj ja, no dost brutalne bolesti z toho boli, ale aspon sa to netahalo dalsich neviem kolko nekonecnych hodin 😉
stazujem sa tu na Dada a prave si uz hodinu vegeti na prebalovaku a kuka na kolotoc 😀 , len to ho zase nemozem spustit z oci lebo ak sa nahodou uz pretoci, tak moze odtial zletiet do postielky 😨
danulka a maly sa uz pretaca?
Kati no ked skrci nozicky, tak sa vie prevalit z jedneho boku na druhy, ale cez rucicky sa este chvalabohu nepretoci. no pri nom clovek nikdy nevie 🙂
noo sak to aj nasa to ze my nevieme co mame cakat ze?
no presne, jedneho dna bum a budu na zemi 😀
.........a nam skoncia dobre casy ked lezali tam kde sme ich polozili .......
miminka, no tam sa nezapisuje, normálne tam len prídeš, sú tam dva prebalovacie pulty, tam si ju položíš a čakáš kedy výjde sestrička, dáš jej buď tvoju alebo Simonkinu kartičku poistenca (ak už ju máš vybavenú), ak nie, stačí v pohodke tvoja a ona si ťa potom zavolá dovnútra. Ja som tam bola kolo pol 12 poobede, lebo detičky na klbiky berú až od 13.00, do 13.00 berú dospelých, ale keď prídeš po tej 12.00, tak ťa v pohodke zoberú...............No a dr. je v pohodke, ten Maňák, na neho nemôžem povedať ani slovo, ale tá blonďatá sestrička je tam fakt hnusná......... 😒
ja som tam bola s mm, takže sa správala slušne, ale k ostatným mamičkám, čo boli samé bola fakt protivná.
katuška, tak super, že to dobre dopadlo, statočná je tá tvoja Laurinka, len čo je pravda.....
baby, neuveríte, ale dnes je krásny deň....Sofia spala pekne celú nôcku, dokonca dnes v postieľke sama zaspinkala po nakrmení....klop, klop, klop....dúfam,že sa to predsa len napraví tým prikrmovaním...... 😵 😵 😵 😵
ja som inak počula, že v nemocke dávajú aj čistú prevarenú vodu na oklamanie žalúdku....chúďatka bábätka..... 😉
baby mam novy album 🙂 Davidko
caute, tak mi uz mam za sebou aj uspesnu chatu, bez stresov...taka pohoda
barbi, dojcene deti odmietaju flasu...simonovi nevadilo, ked som mu sem tam dala svoje z flase cca do 3mesiacov, teraz ked mu len prilozim k ustam ta ho skoro napne z tej umeliny, tak isto je to aj s cumlom, len tusim zapracuvava na zlozvyku cmulania palca...musim ho to odnaucit 😠
no poviem vam, s tym pohybom deti...ja by som ho najradsej naspat do brucha strcila 😀 , ten sa toci a vrti ako keby mu zato platili...ale na bruchu neznasa byt, tak ako to za mladi miloval, teraz to neznasa...
a musim povedat ze mrkva mu chutiiiii, ja osobne by som taky kentus nejedla 😀
a dakujem vam za odpovede na tie moje obavy ako bude Davidko zaspavat bez kojenia. Aj som tu medzi Babetkami nasla o tom temu, ma to cez 100 stran, tak idem studovat, drzte palce 😉
danulka davodko krasavec 🙂
nikush a uz krmis hej?
danielka, ja som sa vzdala uspavania bez kojenia, bez neho to ide tazko, a je mi to prijemne, sem tam pospim aj ja 😀
katka ano, uz prikrmujem, nakolko by ma zjedol asi celu 😠 , inac pekna fotka.
hej taky hlados?a este kojis ci nie?

matka tak co uz radsej prikrmovat ako ju nechat trpiet
nic kocky my sa ideme napapat obliect a ideme na to ocne na ocne pozadie,vraj otras vysetrenie...joooj moja malicka ☹