Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
veji ani nie ale pri kojeni sa nesmie čokolada a kakao nie? ja som od začiatku take nejedla ale teraz už miešam všetko okrem kapusty a strukovin na tie si počkam neskôr 😅
a ešte dnes som mala na obed kopu vanilkovej zmrzky nato pikao čokoladove a šľahačka 😀 a z toho neschudnem
a tebe bruško po cisaraku ešte zostalo? mne kus spadlo ale inač furt ho mam 😠
Tak ako ste pisali o tom fenikli. U niektorych deticiek vyvolava nafuknutie bruska preto to treba odsledovat. Aby ste miesto ulavenia babetku nevyvolali bolesti bruska. Mna na to tiez upozornil pediater. Od smedu je najlepsie davat prevarenu cistu vodicku. Ved vecsina naseho tela je obycajna voda. Urcite lepsie ako zvykat deticky na sladke granulovane caje. Ocenite to hlavne ked budu vecsie. Ked sa obleje vodou nic sa nedeje ale ak sa obleje cajom tak veci koncia v pradle a nestacim prezliekat a prat 😅 .
garonka ja ked som sa pytala detskej či môžem čokoladu tak povedala že s mierou hej 😝 a mne brucho ostalo ešte dosť... a teraz sa ani s jedlom krotiť neviem a cvičiť nemôžem kedže kojim, tak som taký bruškatec 😝
tiež pijeme fenyklový čajík, to som teda prekvapená, že môže škodiť..... 😒
no a tu gencianku.......ja som ju použila na malej len raz a odvtedy nám nebolo treba, dúfam, že ani nebude..... 😉
barbinka, Sofia bola v perinke týždeň v nemocke a týždeň doma......a odvtedy už nie.....my vážime 4300g..... 😵 takže krásne rastieme.......... 😉
a malú tiež obliekam naľahko, nebambuším ju.....ešte to tak....... 😉
garonka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to sme na tom podobne
to tu mám len ja tučinka??miško má 7200 😒 😅 😝 😀
ze sladke nie viete kolko je cokolady pojem a mala ma s nej asi radost 😀
vefi a kolko mal ked sa narodil?
my ideme zajtra do poradne tak som zvedava ci uz budu ockovat alebo nie
vefiii to je ale riadny chlap... ved ešte len teraz si písala ž ma čosi vyše 6000... po kom bude chlapisko????
kati ja tiež žerem sladfké o dušu 😝 jednodycho ked chuti tak chuti 😅
ta asi tak chichi 😀
ale že idem si váhu kupiť nech sa trocha sledujem, a mm že on nechce mať doma neurotičku čo každy deen stoji na váhe a stresuje že neschudla... Ale aj tak si ju kupim 😝 😀
Vefi nas drobec ma nieco cez 5000 a to nas doktorka zvozila ze sme vela pribrali 😠
Baby mna asi porazi s tohoto pocasia tak ked trcim v Hlohovci v byte tak je vonku vzdy tak pekne a akonahle pridem na Liptov ked chcem aby bol maly co najviac na cerstvoom vzduchu tak je takto skaredo 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
tini ale na liptove mate aj tak cerstvy vzduch 🙂
Vefi 😨 😀 😀 teeeeda, ja som teraz vážila krpca, má 5100g, som myslela, že bude mať viac.
Ale veď Barbinkin Borisko bol maličký, keď sa narodil, tak nemôže vážiť toľko, čo naši dlháni 😀 ...podľa mňa má slušnú váhu 🙂
a k tej čokoláde, vraj je to alergén a zapeká. Ja som sa jej vyhýbala 2 týždne po pôrode, ale už sa to nedá. Ja bez sladkostí neviem žiť, každý deň musím mať sladkosť 🤐 a potom že tá váha neklesá. No nič, už sa nejako zmierujem, že chudnúť budem až keď prestanem kojiť 😠
Malý si spokojne žvatle na zemi, na deke, posratý je asi až za ušami, ale je mi lúto ho vyrušiť, keď má monológ 😀
kocky kto pisal o dajakej babe na mk zrejme o laktacnej poradkyni?ak si spomeniete dajte jej meno
janyka to je milé 🙂
inač moj maličký by celkom potreboval ytužiť hovienko bo on má skôr riedke ako husté... Takže čokolada je žiaduca 😀 😀 ja si vždy nájdem zámienku 😝
vejulka 😀
no ale nadherny su a aky ma krasny cumlik 😀 fesak to je moja laura zaspala ale myslim ze uz nebude dlho ona je alergicka ked ma vydi za pc 😀 😀 😀 no tak pocasie nic moc ale co uz tu zatial neprsi tak uvidime....zajtra nas caka poradna a snad ta reakcia po ockovani bude dobra a bude moct konecne zaockovat
dakujeme... cumlik mu chuti len takýto obyčkový tie moderne tvary sa mu nepáčia...
A čo ste mali nejaku zlu reakciu po očkovaní???My ideme zajtra ku očnej lebo mame zanhnisané očko, a kvapky nezaberaju 😔
no mali sme hnisavu tu ranku
jej vejula aké krásne bábo....xixixi....
u nás bolo celý deň tak pod mrakom, ale nepršalo, až teraz večer začalo, takže sme sa pekne poprechádzali a Sofia sa krásne vyspinkala.... 😉
no a ja idem dorobiť tortičku.....som sa dnes rozhodla urobiť takú tvarohovo - banánovú s marcipánom...... 😵
joj, už sa teším keď bude hotova....😀
a k tej čokoláde.....
ja by som bez čoko bola hotová.....Sofia má tiež hovienka riedké a nie husté, tak možno to má na nás opačný účinok.......
kedy ste boli po šestonedelí na kontrole u dr.????? ja by som už aj mala ísť, ale sa mi taaaaaaaaaaaaaaak strašne nechce..... ☹
Veji - aj Adrian ju má redšiu, dnes som ho už 2x prezliekala, čo sa tak ,,presral" 😀 ...vidíš, ten obyčajný vyskúšam, možno ten bude lepší! Myslím dudel 🙂 😀
Matulienka - teda, obdivujem, že tortu! Ja tak nerada pečiem, teda vlastne ja nepečiem, pár krát bol pokus, ale katastrofa dopadol. Ale papám veľmi rada, ešte že máme babky 🤐 😅 😀 😝
Katka - no tak nech vám dobre dopadne 😉
Mati - ani mne sa nechce, ale už som objednaná na bud. pondelok a to máme aj poradňu a v utorok ideme na kardio 😒
no co dnes mate na plane?
Kati, my sme boli v lidli na nákupe, samozrejme sa tam malý roplakal a vonku ma nahneval taký frco, keď komentoval chlapcovi, že pozri aké zlé dieťa, aj naše je také 😠 😠 😠 ešte sa potom po mne otočil, tak sm po ňom zagánila, drzáň jeden, inteligentný, čo ho... vie o deťoch. Asi len robiť ich! Juuuuj, tak ma vytočil, škoda že ma v tej chvíli nenapadol žiadny argument 😠

garonka ja som si minule dala na piškoty nutelu, som ani nevedela že by sa nemala 😅 a čo z nej bolievaju bruška????