Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
my ideme spinkat bru noc
No baby, oslava na prd, malý tam vôbec nespal, dokonca mu vadila tá hlasná hudba, plakal, tak som s nim bola sama v salóniku, večeru len nahádzala do seba, hlava ma bolela ako koňa. Sme prišli domov, s jedným dieťaťom navyše, spal u nás aj synovec, zaspali až o desiatej a ja s nimi. Vy budete asi pekne víkendovať, keďže je tak slnečno 😵 my budeme zavretí doma, lebo Erika berie atb 😠 ☹ ☹ ☹ tak vám prajem pekný víííkend!
jany u nas je tak zamracene
Kati, u nás je zatiaľ slnečno, ale hlásili pod mrakom. Švagrinká sa ponúkla, že mi malú zoberie, že veď na slniečku nebudú a mám jej dať niečo na uši. Myslíte, že to bude stačiť? Mám výčitky, ale mať ju doma celý deň, to je ako za trest! Aj pre ňu, aj pre mňa. Ešte keby je bábätko, tak sa to dá, ale takto... 😖
uz aj u nas vykuklo slniecko snad vydrzi take pocasie do vecera 🙂 alebo aspon do skoncenia mile 😀 jasne podla mna ciapocka bude stacit
ahojte,
u nás je od rána krásna modrá obloha a slniečko svieti ako zdivené, idem rýchlo čosi poupratovať a poprať a hajde na von na prechádzku.....to by bol hrich ostať doma...........
janyka, podľa mňa, pokiaľ nemá teploty, tak kľudne ju pusti von, chúďa, čo bude vnútri robiť,,....???? Daj je čiapočku aby jej nenafukalo do ušiek a pohodička.....a možno ani nebude tak veterno.........vyzerá to vonku fakt krááááásne....... 😉 😉 😉
matka a vy ako uska?
no zatiaľ ok, aj kamarátka mi hovorila, že jej kazala používať ajatín a sa jej to vôbe nehojilo, tak to prestala dávať a normálne sa jej to pekne zahojilo, dala mi zvyšok framikoinovej mastičky, tiež ju potom dávala, tak to skúšam s tou mastičkou.....a som jej stiskala tie dierky, tak taká malá kvapka hnisu vyšla ale nebolo to nič strašne......tak dúfam, že to bude ok 😉 😉 😉
janky.matulienka katka diky,,
dufam ze malmu to prejde
caute baby, nejak som posledne dni nestihala sem chodit
mate to trampoty s tymi krstinami, my take neriesime, ani ja ani mm pokrsteni nie sme, ved rodicia robili v skolstve.....tak ani deti nekrstime
Reni super napad s tymi trickami, aj som sa inspirovala a objednala Super tim pre mm na narodky tricko pre neho aj body pre Dada. a aby mi nebolo smutno, tak aj pre seba Mamina zaciatocnicka 😀 . a este tatovi od dadka fotoramik, dam mu tam nasu spolocnu foto, dufam ze sa potesi 🙂
Kati a drzim palce na mili, dufam ze budes prva
😎
Jani ja by som na tu oslavu s Dadom ani nesla, to by som mala na istotu, ze to cele preplace a nikto z toho nic nebudeme mat. dufam ze druhe babo bude pokojne a spave dievcatko 😀
danulka jasne mozno nas vecer uvidis na jojke 😀
baby toto je za trest....keď mám konečne čas, že môžem popísať, tak tu niekoho zasa nieje..... ☹
katuš držím palce, budeme kukať jojku, snáď ťa spoznám.... 😀 😀 😀
no tak ja frčím na prechádzku......................... 😵 😵 😵
Katka, určite míluje... 😀
Dani - však ani ja nie som krstená, ani deti som nechcela, manžel tiež nechcel(len jeho celá rodina!)Vydupala som si to, ale raz som spomenula pred svokrou, že neviem, či by sme ich predsa nemali dať pokrstiť(keď som preležala posledné mesiace tehu, tak som čítala zaujímavosti z biblie), tak sa potešila a hneď začala byť akčná, všetko vybavila....tuším bude mať dušu na mieste. Mojej rodine je to jedno, lebo u nás sa deti nekrstili.....
Matulienka - díky za podporu, si zlatá 😵
ahojte baby, konecne som tu, citam vas len vobec nemam cas prispievat lebo manzel od vidim do nevidim v robote a ja sa musim bavit s mojim akcnym dietatkom 😀 vidim ze ste rozoberali krstiny, ja tiez dam nasu pokrstit ale az v july alebo auguste, uz len vybrat termin, a to uz moja mala bude mat 6 mesiacov za sebou 😅
barbina mozno vam konecne prestane borisko takto plakat aj vecer, mozno to bol jeho problem ze ho to bolelo, tak nech sa rychlo da do poriadku 😉
Chiarka ma dnes 4 mesiace 😵
Naty - gratulujem k malému výročiu....
....u nás práve začalo pršať, ešte že som stihla s malým prechádzku. Sme kúpili nový kočík, klasiku, húpací a to je paráda 😵
janyka ty musis mat doma fakt spachtoska ked tu stihas byt 😅 sice mne tu nema kto pomahat s malou som tu sama iba s manzelom ☹ ale dnes mi prichadza oco so sestrou tak sa velmi tesiiiiim 😀
natalia no to ani nieje možne že už 4 mesiačiky 😵 len teraz si predsa porodila 😅 😀
Naš krpán ma zajtra mesiac, ale ide uplne inak ten čas ked už mam malého pri sebe ani neviem kde sa tratia tie dni, pride pondelok a zrazu je to vikend a len rozmýslam kde s celý týžden podel 😝
vejula ja si pamatam ked si este len prisla do nasej temy prvy krat tehotne a dominik uz mesiac maaaaa 😀 to fakt nie je pravda 😀 mne ide ten cas fakt strasne rychlo nic nestiham len malu 😀 😀 niekedy ked s nou vyjdem na ulicu vyzeram ako strasidlo ha ha ha 😀
natali ani nehovor, ja ked idem niečo kupiť do Billy sa len modlim nech nestretnem nikoho znameho, lebo vyzeram jak keby ma z kontajnera vyhrabali 😅 vôbec nemam čas nejako dbať o seba, sakra, som rada ked dam za ten den 5minutovu sprchu a to je asi všetko... A nejaké že kremiky alebo malovatka, tak to vôbec nieeeee.
Ozik kolko už váži mala chiarka?
vejula vazi nieco cez 7 kg 😅 ja ani uz neviem co su malovatka 😀 a sprcha u mna tiez ze sem tam 😅 😀 ja mam vyhodu ze ma tu nikto nepozna 😀 to by som sa hambila 😅
😀 😀 tak to je výhoda.... Ja len pohlad do zeme a rychlo rychlo nech si ma nikto nevšimne 😝
no chiarka je už poriadna slečna, to už je aj problem nosiť ju... A kojiš ešte či aj dokrmuješ???
kojim stale kojim a teraz mame nejake zle noci, pred tym mi krasne spinkala a teraz by len chcela byt na cici nalepena non stop celu noc, neviem preco to robi 😖 a ty ako? kojis? ako vam to ide?
a nezačinaju jej isť zubky??? Či to je ešte moc skoro??? ani neviem 😅 možno ak idu zubky tak je z toho taka nevozna preto chce byť stále na cici
ja kojim a ide nám to už fááájn. Zo začiatku som mala popraskané bradavky, tak som trpela pri každom kojení, ale už sa to nejako upravilo a maličký sa naučil ako má cickať 🙂
veji mam pocit ze jeden jej uz ide 😅 ze preto je taka v noci umrncana 😖 no ja si pamatam ked som zacinala kojit vsetky hviezdy som videla 🙂
noo tak to môže byť tým, viem že detičky su potom také nervozne... Už budeš mať malu zubanu 😀 😀
Ešte že su tie začiatky štastne za nami 🙂
pridala som fotku ako sa radi kupeme 😀
Booože ta je už veliká... Ani sa nenazdáš a už bude behať 😉 To ešte len budu stihy všetko vykladať aby na nič nedočiahla 😅

a čože tu nikoho nieto?????? 😒