Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
ahojky...natalka chiara je krasnucka 🙂
a sme doma...nebolo vela ludi na mile sak to presov 😀 ale dalo sa no po ceste domou sa nam nasa princezna tak rozplakala 😒 nastastie ze az po cetse domou 😀 ta tak kocky...inak akurat sa tu rozprsalo
katka dakujem 🙂 tak ako ste dopadli na tej mili
no vyborne dostali sme aj sponzorsky balicek 😉 xixi casopisy a vodu lucku 😀
tak keby ze som uz v presove tak behame spolu 😀
kati pozeram spravy na jojke 🙂
ahoj natalia, aká je zlatučká, riadna okaňa veru..... 😉 ako tá naša 😀 😀 😀
katuš a ako bolo???? nezadýchala si sa s tým kočíkom???? 😀
tiež som kukala jojku noviny, ale prišli sme z prechádzky trošku neskôr, tak som to asi nestihla....alebo to ešte len bude??? 😅
natali dakujem,,no placka uz pomenej,,ale da sa to zvladať..inak poradtenejake dobre stranky na nakupovanie cez net chcem kupiť novu post.bielizen ale taku cierno-bielu a taky extravagant.motiv mne sa take paci..hladam po nete a stale vysoke ceny ..
Matky pretrpia každú chorobu, každý smútok, každú starosť, ktorou sa trápi ich dieťa. Schopné len čakať a bezhranične ľúbiť...!“ ...kazdej mamicke vsetko najlepsie k tomu nasmu sviatku🙂))
aj ja chcem stranku na lacne postielne pradlo aj pre nas aj pre malu
matka diky dobre bolo som sa nadychala a konecne podebatila s mm lebo doma nemame akosi cas 😀
no kocky moje ako sa na dalsi rok podari berieme uver a kupujeme novy bytik
BAby dnes cestujeme spat do Hlohovca mne sa tak strasne nechceeeeeeeeeeeeeeeee neznasam to tam 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
nechod ostan doma a nech sa priatel prekona a ide on za tebou hm? 😉
Ved som tu bola cely tyzden a on tam bol sam nemozem byt zase taka zla kupili se tam byt tak tm musim vydrzat 😒
ahaaa a on je skade?my budeme ak sa podari kupovat bytik na dalsi rok ale len tu na sidlisku kde mame rodinu ja by som inde neisla
pripájam sa ku katke a prajem nám mamičkám všetko len to najlepšie k nášmu sviatočku..... 😀 😀 😀
barbinka, neboj, určite to bude už dobre..... 😉
tinti, nuž verím ti....ja keĎ som sa sťahovala do domčeka, tak mi veru nebolo všetko jedno a strraaaaaaašne dlho mi trvalo, kým som si nato zvykla, a to som sa sťahovala na opačný koniec nášho mestečka...... 😒
kamarátky tu mám, len dlhšie trvá kým sa k sebe dostaneme.....ale tak dá sa to......škoda, že nebývaš niekde tu nablízku..... 😖
matka no krasssne skoro ako ma nasa musim aj ja odfotit a dam 😉
ahojte
kati no nebola ta mila v spravach alebo som zle pozerala?
baby velebim cierne pivko, vzdy ked si dam za 2 deci, tak mam dalsie dva dni mliecka, az sa Dadko zadusa co nestiha prehltat. vsatky caje na kojenie mozu ist do kelu 😀 😀 😀
barbinka ako brusko? inak ma napadlo ze ak je borisko cele dni v zavinovacke, tak nemoze kopat nozkami a zaplyni sa. ja davam Dadika do zavinovacky len na noc, ale rano ked ho rozbalim mi pusta take delovky pod paplon ..... 😀
nebola asi ja som nepozerala spravy ale nevidela som ai kameru 😀
danulka aj ja tak pijem pivko na mliecko 🙂
ďakujeme katuš, tak odfoť a hoď foto moja..... 😉
baby, pridávam sa k vám čo sa týka toho pivka.....ja ho tiež pijem každý večer, dám si pohárik a v pohodičke, v noci nemusím prikrmovať a dokonca už teraz aj cez deň moc neprikrmujem.......dúfam, že to takto pôjde ďalej a vydržíme čo najdlhšie... 😵
ahojte.
aj my sme boli vcera na mily, a aj v Jojke by som mala byt lebo sa ma nieco pytali 😀 Kati kedy to bude na tej Jojke, nevies? Ja som to vcera pozerala ale nebolo to v spravach, mozno dnes? Asi potom budu davat zabery z kazdeho mesta, nie? Boli sme vonku cely den a maly bol uplne zlaty, prespal cely cas.
No Kati my sme obaja z Liptova len on pracuje ako vojak takze ho tu prevelili takze sme si museli kupit bytik ak sme chceli byt spolu
A už si späť v Hlohovci tinti?????
Neboj, určite si tam nájdeš nejakú kámošku na kávičku.....To chce čas. 😉
reni netusim kedy lebo u nas jojka nebola aspon som si nevsimla
kocky hej viete aky mam novy navod ako uspim lauru?pustam jej nase dvd zo svadby a redovy tam mi zaspi do 5 minut 😀
MAti vcera sme sa vratili ale za dva tyzdne pojdeme zase pozriet domov tak uz teraz sa tesim. Uz som si pekne poupratovala a vonku vyzera ze bude celkom pekny dnik tak pojdem von s Lukaskom ked sa zobudi treba mi este popozerat nieco na svadbu ale moc sa mi nechce s kociarom po obchodoch behat ale co uz
tini a satky uz vies ake budes mat_?
hmmm, ani nevieš, ako ti závidím, že si teraz zháňaš veci na svadbu...... 😉
aj keď s malým v kočíku to asi nieje bohviečo behať po obchodoch....nemáš toľko času na vyberanie......ja som veľa veci objednala cez net a bola som veľmi spokojná......hlavne s bižutériou..... 😉
keď budeš mať odfotené šaty, hoď foto, sme zvedavééééééééééééééé 😀 teda aspoň ja.... 😀 😀 😀
baby, včera večer sa stal zázrak.....o deviatej večer mi Sofinka zaspala.....zobudila sa o 4.00, najedla sa a spala do 7.00, najedla sa a spali sme do 10.00..............ja som taká vyspatá, že neviem čo so sebou..... 😀 😀 😀
mati 🙂 tisko zavidim
tak som sa tešila na prechádzku a asi z toho nič nebude.....začína poriadne hrmiť, takže to nejdem riskovať, aby nás zachytila riadna búrka v strede cesty.............. ☹ ☹ ☹
ani včera sme neboli vonku, to je príšerné............. 😠

dakujem 😀