icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

tintiniacik
12. máj 2010

🙂

renatkas
12. máj 2010

ahojte.
Tinti - maly si pyta kazde 3 hodiny, aj ked sa snazim to vzdy pretiahnut co najdlhsie, niekedy vydrzi aj 4 hodiny ale to malokedy. ale niekedy mam zly pocit ze papa tak casto, lebo umele mliecko strasne zatazuje oblicky a preto tam treba dodrzat minimalne tie 3 hodiny. Lukasko vydrzi bez problemov 4 hodky, alebo ho musis zabavat aby vydrzal?

Dani studujem socialnu pracu, teraz idem do 3.rocnika. A Luky drzi hlavicku od porodnice, on je strasne silny, pretacal sa mi na bok uz na zaciatku druheho mesiaca. A na brusku je stale, jemu sa tak strasne paci.

barbi ja este MS nemam, aj ked cakam kazdu chvilu kedy sa mi to spusti. Neboj teraz mas este tie hormony take rozhadzane, ze je mozne ze tak skoro zase nedostanes.

danula.ch
12. máj 2010

barbinka presne tak, hormony nam este blbnu, ved aj dojcis

baby zase skusam trn nosic Manduca, Dadulo sa chvilu v nom pomrvil a potom zaspal, uz mi tam spinka vyse pol hodiny. nechcem ho tam mavat dlho koli chrbatiku, no ale urcite to ma lepsie ako ked ho mam na rukach. a aj mi je luto vyberat ho odtial a zobudit ho

tintiniacik
12. máj 2010

Trosku som fotila krpca

tintiniacik
12. máj 2010

🙂

danula.ch
12. máj 2010

Reni no silak maly je Lukasko 🙂 Davidkovi sa na brusku dlho nepaci, kedysi tak aj zaspal, ale potom uz nie
Tintin aj tvoj Lukasko uz dviha hlavicku, to asi vsetci Lukaskovia su taki silaci 😀

matulienka.d
12. máj 2010

babule, hlavne katka, janyka a tinti.....to strašidlo na fb s tým biely čudom na hlave...akože závoj, to som ja...... 😀 😀 😀

janyka
12. máj 2010

Dani, aj Adrianko dvíha hlavičku od narodenia. Aj teraz, keď ho držím na rukách sa mi dvihne skoro do sedu, pretáča sa tiež od 4.týždňa, každé dieťa je iné a má vlastné tempo ;)

už som dopísala..... 😀

janyka
12. máj 2010

prosím ťa, že strašidlo!!!
ešte v rýchlosti, kardio ok, jedna dierka už už uzavretá, jedna nám ostala, o pol roka kontrola. už viac nestíham, s 2 deťmi sa to nedá, jeden je nervózny, druhý hladný.... 😉

matulienka.d
12. máj 2010

heheh, no som zabudla napísať, že sme mali dnes poradňu, pribrali sme 550g za tri týždne, ale tak aj s UM..... 😵
vážime 4850 g.... a merať musím dnes večer, teraz Sofinka haji.....inak dnes sa zobudila tá moja herečka ráno o piatej prvýkrát a potom sme spali do 10.00, skoro sme zaspali na poradňu...... 😵
ja som len zvedavá dokedy takto bude krásne spinkať.......a ja prikrmujem teraz skoro každý raz UM......ale len cez deň a v noci nám stačia ciciky. a keď som ju vážila pred krmením a po, tak tiež spolu MM a UM dala 120ml a to každý raz čo som vážila, takže tých 120 je podľa mňa normálka.... 😵

katka22r
12. máj 2010

matka ano vieme ty strasidielko 😀
kocky ja mam tiez dnes cudne nabity den.....ta len v rychlosti dnes som bola v sekaci som super nakupila za 10ecka plno veci..cize asi tak...vonku krasne....proste krasne 😀

matulienka.d
12. máj 2010

joj katka, to máš super, u nás by som v sekáči za 10 ečiek nekúpila nič.....u nás sú strašne drahé veci aj v sekáči....... ☹
tak som teraz objednala dáke vecičky cez MK...... 😉

a u nás prší od rána, je hnusne, preto trčíme doma, som prišla z poradne mokrá ako myš.... 😒 😒 😒

vefi89
12. máj 2010

barby, mne lekár vravel, že pokial nedostanem MS, je minimálna pravdepodobnosť otehotnenia, ale že akonáhle dostanem prvú MS, už je tam riziko opätovného otehotnenia. a to že dojčíš, neznamená, že si nepolodná...

matulienka.d
12. máj 2010

tinti krásnučkého máte synáčika, riadny štramák veru..... 😉

katka22r
12. máj 2010

matka no my mame sekac kde kazdu stredu vsetko za 30 centov,ta nekupis? 😀

matulienka.d
12. máj 2010

noooo, tak to pekne.....tíško závidím.....ja by som tam bola od rána až do záverečnej.......... 😀 😀 😀

renatkas
12. máj 2010

baby poradte, co mam kupit kamaratke na rozlucku so slobodou? vobec ma nic nenapada. vydava sa za araba... nemate nejaku insporaciu na nieco originalne?

matulienka.d
13. máj 2010

uf, renatka, nooooo
moja kamarátka keď mala rozlúčku so slobodou, tak jej baby kúpili totálne erotickú nočnú košielku a podväzky.......a my sme jej kúpili v sexšope takého plyšového tancujúceho penisa, sa zapol gombík, pustila sa hudba a on sa skrúcal,.. bolo to celkom vtipne...... 😀
ale neviem ti poradiť, čo také špeciál by sa dalo.......... 😒

katka22r
13. máj 2010

mna tiez nic nenapada

danula.ch
13. máj 2010

baby ako sa hladate na fb?
renatka porozmyslam, hadam ma nieco napadne, ale zatial som bola len na tej svojej rozlucke, vsetky kamosky su este single, no su aj odo mna mladsie 😉

katka22r
13. máj 2010

ja ani neviem jak a uz mam 3 s mk 😀

vejula
13. máj 2010

čaaavte kočky 🙂 Ako??? My celkom fajne len s bruškom preblemy ale zvladame to.

Inač vefi s tym že ked nemaš ms tak neotehotnieš mame v rodine svoju skusenosť. Ked som mala 3 mesiace mamina ešte cyklus nemala, tatko že však sa nemôže nič stať a hop mam braška 😅 Asi to vychitali prave tak že by jej ms práve prvý krát prišla

renatkas
13. máj 2010

vejula nestras, moj manzel tiez nejak zabudol ze by sa mal chranit a ja uz nekojim, takze ms by som mala dostat kazdu chvilu. mna by piclo keby som bola tehotna, si to neviem ani predstavit.

Od vcera je maly taky nerve, vzdy ked ho polozim tak strasne reve, asi si zvykol na ruky. myslite ze ho mam nechat nech place,alebo ho mam stale brat na ruky aby stichol?

baby mna napadlo co na tu rozlucku so slobodou, len to uz nestiham objednat, nejaky sexy kostym sestricky, chyznej, zajacika alebo nieco podobne, som nasla na nete take perfektne, ale to mi dovtedy nepride.

vefi89
13. máj 2010

veji, ja som písala, že je minimálna pravdepodobnosť a nie nemožné 🙂

reni, to majú aj v sexshopoch 😀 😀 😀

matulienka.d
13. máj 2010

ahojte,
dnes bolo celkom fajne vonku tak sme sa riadne vyprechádzali po vonku.... 😀 😀 😀 až ma nohy bolia a možno som aj nejaké to deko zhodila...xixixi....najlepšie aj tak bolo čierne pivko na teraske s kamarátkou. 😵

ja tomu moc tiež neverím, že keď nemáš ms, tak nemôžeš otehotnieť....možno to na niekoho tak funguje, ale tak náhoda je blbec a to ja by som veru neriskovala.... 😉
moja mama tiež rodila druhýkrát, keď som mala 10 mesiacov......a povedala, že to bol riadny zaberák....čo sa ani nečudujem... 😉

vejula a ty ako sa máš? drobček poslúcha? pekne rastiete.... 😉

danula, no ja neviem, som našla renatku a potom to už akosi išlo samo.....ona mala baby v zozname, tak mi ich dohodila....a podľa foto som si aj typla, že by to mohli byť ony.... 😉 😉 😉

matulienka.d
13. máj 2010

jasne Renatka, hajde do sexshopu a možno tam objavíš ešte niečo čo sa ti zapáči viac...... 😀 😀 😀

vejula
13. máj 2010

matul takže aj tvoja mamina to vychytala 😅 no ono je to strašne naročne mať take dve male detičky rok po roku každe čosi ine pýta... Možno ťahšie ako dvojičky alebo aspon také isté... Tiež chcem počakť kym bude mať Domčo aspon také 3-4 ročky.
Inač mame sa celkom fajn, len nas troška koliky trapia, malý papa strašne hltavo a vela vzduchu naberie. Ale kvapkam mu ten sab simplex, vraj to môžem davať často, že to sa nevstrebava, tak mu aspon takto ulavujem.. Samozrejme cvičime pred každym kojenim. A ty ako??? Sofi ma už dva mesiace je to riadne velka slečna.

vefi 😉

reni ty maš svadbu teraz ked rozlučka so slobodou?? čo robiš rozlučku dodatočkne. LEbo ja rozmýšlam že si spravim dodatočne rozlučku ked už nebudem kojiť, lebo v 5 mesiaci by som si to moc neužila 😅

matulienka.d
13. máj 2010

vejulka, my sa máme fajne, pekne rastieme, priberáme, spinkáme a papáme.... 😉
našťastie s kolikami problémy nemáme, tak som rada, ale pre istotu užívame espumisan, lebo aj prikrmujem z flašky..... 😉
strašne rýchlo ten čas letí, ani sa nenazdáme a naše malé detičky nás prerastú..... 🙂

katka22r
14. máj 2010

matulienka vy pekne hajate a my kecame o stosest 😀

matulienka.d
14. máj 2010

katuš, nič sa neboj, aj nás to čaká........ ja som si odkrútila prvý mesiac, keď vôbec skoro od hladu nespinkala....teraz to len dobieha......ale keď to dobehne, tak potom bude prúúúúúúúser....... 😀 😀 😀