Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
ahojte,
no u nás je akotako, ale strašne fúka, aj tak sme sa boli na chvíľku prejsť, lebo Sofinku tu išlo poraziť a mňa tiež.... 😀 😀 😀
krásne autíčko máte..... 😉 a drobček dorastie, nič sa neboj...xixixi
danula, prišla náprava na fb... 😵
barbinka, šup na fb....už sme tam všetky... 😉 😉
tinti, ale ste podarený...... 😉 😉 😉
Dakujeme 😀
noo ste proste nadherne kazda jedna s drobcamy 😉
mne sa akosi v poslednej dobe nechce fotit 😒
pozeram ze len ja mam takeho maleho nocneho drobca 😀 no co uz akosi som si zvykla ze v noci musime pol hodky predebatit 😀
no Katuš, tak to ti nezávidím, my sme mali tiež také obdobie, ale to skončilo pred vyše týždňom....odvtedy spinkáme krááásne...dnes sa zobudila prvýkrát o pol 6 ráno....dobré nie???? 😀 😀 😀
ani mne sa nechce fotiť, to nás fotila švagrinká, tak aby som mala dáke spoločné foto... 😉
Ahojte baby, moj ocko so sestrou uz odisli tak sme opat sami ☹ a vy sa tu mate ako?
Katka moja chiarka tiez krasne spinkala asi 2 mesiace a potom sme mali obdobie ked bola na mne prisata kazdu hodinu 😅 celu noc 😅 to bolo asi pred dvoma tyzdnami teraz sa opat vracia do normalu 😅 to asi musi len prejst 🙂
drzte palce zajtra ideme do LONDYNA vybavit chiarke pas, keby ste videli tu jej fotku na pas 😀 dufam ze to zvladneme bez nervov 😅
natalka drzime zajtra prsteky 😉
No Kati, ťa obdivujem, že sa ti ešte aj v noci chce pc zapínať! Ja som ako mátoha! Malý keď nevie spinkať, čo je málokedy, tak ležím len ticho vedľa neho a väčšinou po chvíľke zaspí aj on, keď mu nevenujem pozornosť. Však v noci býva ticho, nie? 😀 😉
Pekné fotečky ste popridávali 🙂
janyka ta u nas to nezabera ked tisko lezim vedla nej zacne plakat lebo ona chce kecat 😀
no mne by Davidko len tak vedla mna na posteli nezaspal, ale by plakal - akoze chce spat, ale nevie to sam ☹ dufam ze sa to coskoro nauci
Natalka ides aj s Chairkou do Londyna?
joooj kocky ale akosi to ani nelutujem ze tak vykecavame v noci....ked ne a ne zaspat ta co uz s nou narobim nebudem ju predsa nasilu uspavat ci hej? 😒
nikush, jasné máš pravdu, že načo dávať príkrmi skôr, pokiaľ bábätko prospieva...ale my máme veliké problémy so zapekaním, aj za 8 dní sa mi nevie vykakať a nemôžem mu dávať stále len preháňadlo....tak to preto....ale zasa nepíšem, že s tým začnem hneď.
Juuuuuj Lukasko je aky frajer ja chcem tiez tomu nasmu kupit na nasu svadbu oblek aby bol frajer 😀 No reni aka si kocka ved na tebe ani nevidno ze si rodila .
no nebola by som zacala skor s prikrmami, keby som dojcila z oboch prsnikov a nie iba z jedneho. ved naco aj ked by mu to bolo stacilo. zacala som cca. o 2tyzdne skor. nemyslim si, ze este skor to ma nejaky prospech ked dieta prospieva, ak nie tak radsej zeleninka ako UM, ale to je uz kazdeho osobna vec. treba dat aj na svoje pocity, nielen na reci lekarov.
na tzv. furik to je tak ze mu chytim nohy a nech sa drzi na rukach, tak? a asi ako dlho? ja by som ho aj pol dna drzala 😀 . a uz zacal orat...nohami sa posuva, hlava hlboko v koberci, alebo matraci, ruky ako na trupika a potom ma zbrusene lice a nos 😀
vefi to ti verim, kamoske sa v pohode aj 10 dni nevykakal maly, ona dokonca nemala nervy na prikrmi, tak s nimi zacala este kus neskor 🙂 .
renii juuuj jaky perfektny oblek ty koki 😀 a ty fakt postava ani ako keby si nerodila 😉
nikush, ono sa hovorí, že keď sa za 10 dní nevykaká, tak to je normálne, ale my sa pri tom veľmi trápime, ho bruško bolí, tak preto. rozmýšľala som že od polovice 3. mes by som začala pomaličky na zeleninku, ale len tak povedzme za lyžičku denne, len nech sa mu tá stolica upravý 😅 😉
už to chcem vidieť, kto by dával malému bábu, ktoré ma mesiac zeleninu....to je podľa mňa pekná sprostosť.....ja som nemala odzačiatku veľa mliečka, takže po mesiaci trápenia som začala prikrmovať UM...a neviem si predstaviť, že by som jej už tak zavčasu dávala miesto UM nejakú zmixovanú zeleninu........
Renatka, ty si iná kočka.....to ja by som sa ani takto odfotiť nedala....jooooooooj, vyzerám ako slon... 😀 😀 😀
Malučký je riadny fešák v tom obleku.... 😉
tinti 😀 😀 😀
Mati ak ty si slon tak ja som co potom ved ja sa neyapnem do nicoho co som nosila pred tehotenstvom 😠 a ked si predstavim ze za 2tyzdne idem skusat svadobne saty tak mi je az zle. Ved budem vyzerat ako jaternica 😀 😀
Ahojte ale ako na ten fb to treba zaregistrovat sa ci co som anti.na take to veci...nemam sajnu:D
Renatka fakt si kockaaaa aj malinky fesaaak....
a to aj my mame take ze v noci musi Byt Borisko hore asi hodinku,,a potom dalej spinka uz asi tyzden sa takto v noci hrame,,
mne tiez ostalo brusko,,ale len trosku dufamze ho dam dole,,
a vam vase babetka kolko hodin su hore cez den,,??
foto pridamneskor,,
Reni - malý je fešák! Mne také svokra doslova zakázala! Že v bielom musí 😠 ...a ty aká kočka ;)
Nikush - hej, taký fúrik, no dlho aj tak nevydrží, skús, uvidíš 😉
Tinti - malý podarený 🙂
Barbi - noo, mňa tiež registroval mm, majú nejakú čudnú stránku, zadaj si to do googlu.
Babi, nehádajte sa, ja sa tiež nevleziem do mojich vecí, len do tých o číslo väčších. Ešte že som ich pred tehu nevyhodila, ako som plánovala 😀 ....malú mám ešte doma, zase má zapálené očká, neviem, čo ju to drží ☹
matulienka- istoze nie mesacnemu, to da rozum. bavime sa o detoch 4mesiace a vyssie...

noo ale bude sranda 😀