Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
panecku to je pocasie my sme akurat vstali a dnes vonku ani neideme starsne fuka
Kati my sme neboli von ani vcera, a ani dnes z toho nic nebude ☹ nudim sa ako pes
No tak to vam poviem toto pocasie mi ide poriadne na nervi vonku uz druhy den prsi a strasne fuci takze sme zatvoreny v byte a uz ma to nebavy 😠 😠
Ahojte dievčatá!Som tu nová a túto kategóriu mi odporučila matulienka,tak som tu!Máte krásne miminká a niektoré čaká svadbička,to je super a gratulujem!My sa tu s mojim malým trošku rozprávame!ja píšem a on sa na mňa pozerá! 🙂Zlatý je!Manžel je celý deň až do pol šiestej v práci a my sme tu sami,ešte aj v dedine,kde nikoho nepoznám a vonku je strašne!Všade samá voda,takže ani von,len doma zatvorená!Ani mňa to už nebaví! ☹
zuzulienka ahoojko vitaj medzi nami 🙂 aj samko je krasnucky a kolko vazi len kojis?je taky stary ako moja laura
Ahoj Zuzu, no super, že si tu zavítala...... 😀 Takže vitaj medzi nami 😉
kocky co robite?panecku nech sa uz otepli
joj Katuš, práve som dala vykysnúť cesto na dolky /lievance/......som si dnes kúpila novú panvicu na lievance, tak idem odskúšať....
Aj tu je hnusne, príšerné počasie, Sofinka síce začína aj domka pekne spinkať, aj sama zaspí cez deň, ale tie prechádzky jej riadne chýbajú.... ☹ ☹ ☹ A to nehovorím ako chýbajú mne.....Ja potrebujem vypadnúť z týchto 4-roch stien...... 😒
Ahojky Kaťulík!No,Samko váži 5200g a len kojím,ale je to teraz také všelijaké,lebo mi pri tom plače a poriadne sa nenaje a potom sa hrá a za chvíľu si papá ručičku a chce zase jesť a tak!Takže neviem,čo sa mu deje,ale v noci sa zobudí na papanie tak 2 krát a napapá sa a spinká!A Tvoja Laura koľko váži?A Ty kojíš?Mne už prišiel manžel z práce,malého som okupkala a teraz spinká,tak máme menšiu siestičku!A čo Vy?
Maťulík,tak čo panvica?Aké boli lievance?Aj ja by som bola rada,keby mi ten môj drobec sám doma zaspinkal a nemusela by som ho uspávať! ☹
matka ta ved to aj ja potrebujem vzduch dnes bola laura sama s mojou mamkou 2 hodky ale mne tak bolo smutno...potrebovala som ist na nakup aj do kadernicky sa kusa podstrihnut lebo mala ma zacina tahat za vlasy a strasne mi vypadavaju 😒
zuzka ak tak mozem ta menovat...laura ma 5820 ale to bolo pred 2 tyzdnami ciize uz urcite nieco cez 6kg...ja len kojim...noo a zasa moja sa budi v noci aj 5x ale s radostou jej dam kedze spinka primne vytiahnem pocuca a spinkame dalej...moja spinka tiez a idem k nej lahnut
Kati,ak takto môžem,aj Samko spinká pri mne,tak mi to tiež nerobí problém mu dať papať! 🙂My sme narodený o 5 týždňov pred termínom,tak sme trošku menší! 🙂Ale my Vás dobehneme!🙂
a my sme narodeny 2 tyzdne po termine preto sme vacsi 😀
Ahojte kočky.
Dani mm je ten vedla mna, ten na kraji je moj brat.
Mali prave zaspinkal, konecne, dnes je taky podrazdeny, uz som nevedela co s nim. Babky mi ho naucili na ruky a ked som ho polozila tak zacal vreskot, takto sme sa hrajkali asi 3 hodiny a potom som to vzdala a polozila ho ze ved sa vyplat, aby sa odnaucil od ruk ale nejak to nezabralo a chytil taky zachvat placu ze som mala vycitky svedomia. Tie blbe mudre knihy co tam radia ako odnaucit deti od roznych veci vymysleli asi muzi.
Baby z toho si nic nerobte ze sa do nicoho nezmestite, ani ja sa nezmestim, som musela vymenit satnik lebo sa nevmestim do triciek ani do nohavic.
Ani mi sme neboli s malym dnes vonku, ani vcera, uz mi to pekne lezie na nervy. Tam u vas nie su zaplavy?
zuzi vitaj, maly je zlatucky, vy sa kupkate v tom vedierku? Zmesti sa ti do toho? Paci sa mu to?
Kati hod foto noveho ucesu.
Tinti aky styl siat chces na tu svadbu?
Ahojte kocky 🙂 tak uz sme sa vratili z LONDYNA, Chiarka bola super, v aute mi pekne spinkala ale na ambasade sme si odsedeli 3 hodiny 😠 dokonca ma ani neuprednostnili s dietatkom take som mala nervy 😠 ale zvladli sme to...... a vy co mate nove? idem vas precitat co ste popismenkovali 🙂
reni tak nebudem hadzat uces lebo to som len podstrihnuta 😉
my zaplavy nemame ale kosa jak v rusku...strasne fuka cize dalsi den sme doma 😠
natalka tak mala je potom super dievcatko 🙂
davam prilohu vankusika 🙂
Reni vobec neviem ake saty chcem uvidim co sa mi bude pacit a co mi najviac sadne. Vcera sme asi prvy krat museli drobca uspavat vecer skoro hodinu no potom sa nam pekne odvdacil a spal od osmej az do stvrtej 😀 tak sa tesim
tini tak pekne spinkal
dobre ranko 🙂
vytahujme fusaky a podme von 😀
ahojte koculky,,
no Danulka boriska uz brusko nebolieva tiez ani tak neplacka klop klop klop uz aj pekne kaka take zlte hustejsie,,nie ako pretym ako travu zomletu,,
No ved bolo na case ue ich to uz preslo ved sa vravi ze je to len do 3.mes,,
Borisko mi tiez pekne spinka do obedu skoro v kuse potom poobede sa aj pohra a poklebeti :DDD a tak,,pozdravujeme Davidka..nech sa darí,,
Matulienka,,no lievance ti prisli na chut a papkala si ich sama ci aj mm je doma?ja som sobotu robila pernik a ceske buchty s pudingom,,normalne taka polhodka a obidve zo sestrou sme to mali urobene ,,inak rada varim a teraz nemam ani cas pri malemu stale sa mu musim venovat,,
Titinacik ja som mala saty od modneho navrhara St.Patrick,,dala som za nich 600eur,,teraz si myslim ze to bol zbytocny spas tolko za saty najdu sa aj lacnejsie aj za 300eur a pekne,,mohla som usetriť ale neplatila som ja ale rodicia,,takze tak,,a nemamla som ani biele ale odtien do cremova,,
Zuzka vitaj,,aj ja idem s malym dnes no poradnu som zvedava kolko važi,,,
Renatka,,ja nosim normalne ze stare oblecenie co pred tehu je mi to dobre aj vsetky nohavice akurat mam brusko ako ho zhodiť to neviem,,a co inak papas uz ked dojcis,,
A VY OSTATNE COO UZ JETE ESTE STALE ZE NIC ANI PIZZU,taku chut som mala minuleeeee,,,
Katka pekny vankusik,,
inak ake hracky kupujete drobcom,,ja sa dnes chystam kupit daco bo tamto ma opozerane,,
nemozem pridat foto preco mi to nejde??
ahoj barbi, tesim sa ze malemu sa to tak polepsilo 🙂 mozno vas tam mohla ta doktorka poslat aj skor 😖 ja som mala tiez saty od St. Patrick 🙂 , inac barbi ja jem komplet vsetko uz dost dlho, nic si neodhovaram akurat sa vystriham silne korenenym jedlam alebo sladkemu 🙂 ale nechapem preco by si nemohla pizzu? 😅 ja si dokonca dam sem tam aj pohar piva 😅
katka v PO je taka zima? dufam ze sa polepsi lebo 13 juna prichadzame do PO 😅 inac my tu mame 20 stupnov 😀 😎 konecne lebo minuly tyzden sme tu mrzli, asi to preslo nad slovensko 😀
ahoj natalka myslis ze pizzu mozem,,aj napr.kyslu smotanu,?priznam sa jedla som omacku z kys.smotany,,tak v pohode,,A kedy planujes Chiarke davat aj vyzivky?kojis ci aj prikrm?
myslim ze pizzu mozes 🙂 ale urcite nie pikantnu ano? a ved zjedz dva kusky a uvidis....ale nevidim dovod preco by si nemohla... ja stale len kojim, sem tam davam cajik a prikrmovat zacnem asi az v siestom mesiaci........ja jem kyslu smotanu stale v polievke lebo mm stale robi kremove polievky a nic sa nedeje, neboj a v pohode uz jedz na co mas chut 🙂
natalka a ty si s po hej?a skade presnejsie?no vraj sa od stvrtka ma oteplit
barbi ja jem vsetko dokonca aj kyslu kapustu som uz jedla aj pizze aj smotanu proste vsetko okrem fazule
kati hej ja som z presova z cemjaty 😀 a sa stahujeme v juni na svk po 6 rokoch
dala som nove foto 🙂
ta co tam sa uz nepaci?

Tinti vidim ze slniecko ma uspech aj u vas, nas maly s nim dokaze prekecat aj stvrt hodky a ako sa z neho tesi 😀 😀
a neboj, saty stiahnes snurovackou a taku postavu budes mat..... 😉
Barbinka skus mi do ip dat svoju mailovu adresu, pokusim sa ta prizvat, potom to budes mat jednoduchsie. Boriska este bolieva brusko? Davidka uz len niekedy 🙂 cez den spi asi 4-5 krat po hodinke, ak je von v kociku, tak aj 3 hodiny vkuse prespi
Jani to mas svokru poriadnu sekeru, ved jej vysvetli ze ty si matka dietata a nie ona. cim skor tym lepsie, ja som to uz stihla a mam pokoj
😉
Reni pekna rodinka ste, len ktory je tvoj mm? 😕