Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
a nechcem e aby tu vyrastala nasa dcera
Ahoj Reni!No,to vedierko bola pre nás záchrana!Keď sme prišli z pôrodnice,vážili sme 2220g a vo vaničke nám Samko strašne plakal!Vo vedierku je usmiaty a veľmi sa mu to páči,a keď ho odtiaľ vyberiem,tak to by si mala počuť ten krik! 🙂Ja som s tým vedierko veľmi spokojná!
No,holky,keď sa ale pozriem von,tak mi je do plaču!Tam leje ako šibnuté a nie a nie prestať!Ešte že nemáme pivnicu,stačí,keď nám vytápa žumpu!☹
Ahoj Barbi!Aj ja len kojím a papám všetko,okrem strukovín,radšej,lebo tiež sme mali problémy s bruškom!Ale aj pizzu som jedla a super,aj smotanu,proste všetko,okrem korenených jedál! 🙂
baby ja som sa vcera kupala spolu s Chiarkou vo velkej vani, mali ste vidiet tu radost v jej ockach 😀 este nikdy sa asi tak netesila z kupania 😀 😅
aj ja chcem skusit kupanie spolocne ale az ked bude mat 4 mesiace
Ahojte kočky,
no ste toho popísali veru........... 😉
Lievance dopadli dobre, urobila som len tak pre seba, lebo by som ani nemala čas ich upiecť z plnej dávky pri Sofinke.... 😉
Odskakovala som od sporáka su Sofinke a naopak....Som sa parádne nabehala, lebo si zmyslela, že práve vtedy, keď som začala piecť, tak potrebuje moju plnú pozornosť..... 😀 😀 😀
baby, ja tiež jem všetko. okrem citrusov a korenených jedál a samozrejme strukoviny som tiež ešte neskúšala, ani hríby - myslíte, že by som ich mohla????....aj sladké tiež papám každý deň ku kávičke keksík....... 😉 a potom, že prečo nemôže schudnúť. 😀 😀 😀
Vonku je veru hnusne................A taaaaaaaaak by som šla vonku aspoň na chvíľku..... Asi Sofiu riadne naobliekam, hodím pršiplášť na kočík a hajde aspoň sa objednať ku kaderníčke....Tak strašne potrebujem zmenu, že mi je až do plaču.....Strašné mám tie vlasy, ako strašidlo do maku. 😒 😒 😒
A tu sa už pomaličky bude aj rieka vylievať,.....strašne je veľká a tie vlniská.....no des.... ☹ ☹ ☹
Barbinka hoď foto šiat...... 🙂
tintiniacik svadba sa da urobit krasna a nemusi byt draha, zalezi na dobrej atmosfere a myslim ze pre vas dvoch to bude tak ci tak jeden z najkrajsich dni v zivote 🙂
tinti, to máš už riadneho chlapa...... sa mi zdá dosť väčší ako Sofinka....koľko ti váži?????? 😵 😵 😵
Dnes ideme do poradne o druhej tak som zvedava ako dopadneme ale tak sa mi nechce do toho pocasia strasne tu fuci 😠 ale este ze mame doktorku cez cestu nejakych 20metrov od panelaku 😀 takze to bude poriadna prechadzka
ja sem tam zjem pomaranc ale to len tak opatrne, raz som zjedla pikantny gulas a malu bolelo brusko velmi som potom lutovala a uz nikdy viac, teda kym budem kojit 😅 a jedla som uz aj kremovu sosovicovu polievku zopar krat a nic sa nestalo
natalka, moja reč,......
tinti ja som si svadobné šaty, topánky, doplnky a výzdobu platila sama......mamina mi zaplatila oslavu.....tiež je sama a ešte mám dvoch mladších bratov, takže tiež som od nej nemohla chcieť, aby všetko ťahala sama....a ani by som to tak nechcela......a šaty som mala za 9000,- a boli dokonca nové........mala som šťastie...boli síce jednoduché a možno nie prááve extra, ale naozaj som si to užila a bola som šťastná a veľmi radi s mm spomíname na najkrajší deň nášho života.... 😵
Mati dnes ideme do poradne tak ho odvazia az sa toho bojim ze ma zase zvozi ze moc pribral ale myslim ze uz bude mat okolo 6kg
tak tak mati aj mne mamina zaplati oslavu a ja vsetko ostatne ale myslim ze to bude krasne kedze tam budeme mat aj nasho drobca 🙂
no ja som si tiez vsetko platila sama s manzelom teda skoro vsetko 😅 ale som bola rada ze som nemusela zatazovat rodicov a moje saty stali 8000 pozicanie, kupovat som nechcela skoda penazi ale to je moj nazor 🙂 svadba moze byt krasna aj keby tam bolo len 20 ludi aj tak to bude len o vas dvoch 🙂
ved aj ja si budem poziciavat a ludi budeme mat okolo 100 😀 ale nebude to az take drahe pretoze to budeme mat v kulturnom dome kde pracuje priatelova mamina ma tam vela ludi co pomozu navarit, nachystat a tak
no ved aj my sme mali vsetko vybavene tak ze po znamych ako sa dalo no....... ale bolo to krasne, juuuuuj vydavala by som sa este raz ale samozrejme za mojho mm 😀 😀 bol to krasny den
ja som mala tiež požičané šaty...načo by som ich kupovala, aby mi potom padal na ne prach v skrini????? ostala mi bižutéria a topánky a spodné prádlo.... a keď to uvidím, vždy ma chytí riadna nostalgia..... 😵 😵 😵
ako by som si to ešte zopakovala......tiež za môjho mm.....bolo to fakt krásne......asi si dnes pustím dvd zo svadby..... 😉
barbinka, sama pre seba som si robila lievance lebo mm je už druhý týždeň v práci a príde až na konci mesiaca..... ☹ ☹ ☹
my sme mali spolu s mm 82 ľudí a to už bolo dosť....... 😉
my sme mali 94 ludi myslim dokopy,saty tiez pozicane ved foto v albume 😉
my pojdeme urcite vonku 😉 zajtra idem zasa do sekaca na vecicky lebo vsetko po 30 centov aj ked ludi kopa ale co uz
dnes na obed granadirsky pochod 😀
no jooo, zajtra je streda.....sa máš.... 😉 😉 😉
granadir je fajn......
a foto krásne.... : 😵
jooooj matulienka ti nezavidim ze si s malou sama bez muza strasne to musi byt co? ja som zase stale len s muzom lebo vsetci su na svk.........
Tinti,my sme si s manželom všetko platili sami,lebo sme nechceli zaťažovať rodičov!Nemajú to ľahké!Šaty som mala tiež za 9000 a mali sme 50 ľudí,len blízka rodina!A bolo super!Hneď by som si to zopakovala,ale bez tých príprav,do ktorých každý kecá!Len tak šaty na seba,nech je všetko hotové,kostol a zábava,to bolo super!A kedy to máte?
Inak,kočky,ten môj malý hladoš si už 2. deň zmyslel,že chce papať a na mne zaspinkať!Aj teraz som ho dala hrať sa a on si ide zjesť ruky a pozerá na mňa!No,taký je zlatý,že ho musím zobrať k sebe a dať mu papať! 🙂
zuzu krasna nevesta aj zenich 🙂
laura pravidelne zaspava na mojom prsicku 😀
Jeeej Zuzu ty si mala taku kyticu ako som si aj ja dala urobit 😀 Mam teraz strasnu dilemu pojdem s drobcom k doktorke no neviem co mu obliect to ho mam dat fakt do fusaku ked je taka zima???
Ďakujem babule!Aj mne sa tá kytica páčila,som ju našla niekde na nete! 🙂Budeš isto krásna nevestička a ešte s drobcom! 🙂No,ja by som asi tiež uvažovala nad fusakom,lebo teda tu fúka kvalitne!
tini no ja dnes beriem malu vonku vo fusaku
zuzu krasne fotky 🙂 baaby to mate fakt taku kosu? to nemozem uverit 😅 my chodime v kratkom 😀
ďakujem!fakt je tu strašná kosa!ten fusak je na mieste tie dlhé rukávy veľmi závidím!aj som zakúrila v krbe,nech nám je so Samkom tepľúčko a aj taká lepšia atmoška tu je! 🙂

paci ale uz mame dost chceme sa vratit domov ku rodine a znamym